Bäst i Test: De 13 Bästa Pulsoximetrarna för Hälsomedvetna 2023

Product Image

Beurer PO 45

Innehållsförteckning

En Pulsoximeter är en medicinsk enhet som mäter mängden syre i blodet. Det är en viktig enhet för personer med sjukdomar som påverkar andningen eller som behöver övervaka sin syresättning. Men med så många olika alternativ på marknaden kan det vara svårt att veta vilken Pulsoximeter som passar dig bäst.

För att hjälpa dig har vi granskat 13 av de mest populära Pulsoximetrarna idag, baserat på oberoende tester, produktrecensioner, kundrecensioner, funktioner och prisjämförelser. I vår sammanställning av bästa Pulsoximeter hittar du vår vinnare, Beurer PO 45, tillsammans med andra rekommenderade modeller. Så om du letar efter den bästa pulsoximetern på marknaden, läs vidare och ta reda på vilken som är den bästa i test för dina behov.

Pulsoximeter: En Lista På de Bästa Produkterna På Marknaden

Denna lista innehåller Pulsoximeter-produkterna i detta test och du hittar detaljerna för varje recension längre ner på sidan.

 1. Beurer PO 45 – Bäst i Test
 2. Beurer PO 30
 3. Beurer PO 60
 4. Braun Pulse Oximeter YK-81CEU
 5. Medisana PM 100
 6. Beurer PO 80
 7. OroMed ORO-PULSE
 8. MSO P09
 9. DKN Technology Pulsband med Bluetooth
 10. ChoiceMMed MD300C29
 11. Easypix PO2
 12. Beurer PO 35
 13. Beurer PO 40

1. Vinnare och bäst i test blev Pulsoximeter från Beurer PO 45

Beurer PO 45 är en högkvalitativ pulsoximeter som gör det möjligt att mäta syrehalten och pulsen i blodet. Den är enkel att använda och ger lättlästa resultat på en stor LED-skärm. PO 45 har också en pulsvågdiagramfunktion som ger en tydlig visuell avbildning av pulsvågen i realtid. En annan fördel med denna pulsoximeter är dess inbyggda minnesfunktion som kan spara upp till 24 timmar av uppmätta resultat. PO 45 är också konstruerad för att vara tålig och tillförlitlig i användning, med en robust konstruktion och ett ögonskyddande lättfilter integrerat i skärmen. Sammanfattningsvis är Beurer PO 45 en pålitlig och användarvänlig pulsoximeter som är en bra investering för alla som behöver mäta syrehalten och pulsen i blodet.

Effektiv Hälsokontroll med Beurer PO 45

 • Kontinuerlig mätning av syrenivå och hjärtfrekvens: Pulsoximetern ger dig kontinuerlig information om din syrenivå och hjärtfrekvens.
 • Lätt att använda: Beurer PO 45 är lätt att använda med en knapptryckning för att starta mätningen.
 • Ljud- och visuella varningar: Pulsoximetern ger ljud- och visuella varningar om din syrenivå eller hjärtfrekvens faller under det normala.
 • Kompakt design: Pulsoximetern är liten och portabel, vilket gör det enkelt att bära med sig och använda var som helst.
 • Lämplig för personer i alla åldrar: Beurer PO 45 är lämplig för personer i alla åldrar, inklusive barn och äldre personer.

2. På andra plats kommer Pulsoximeter från Beurer PO 30

Beurer PO 30 är en högkvalitativ pulsoximeter som är perfekt för personer som vill ha en enkel och pålitlig enhet för att mäta pulsoximetri och hjärtfrekvens. Det är en lätt och kompakt enhet som enkelt kan bäras runt och användas på resan.

En stor fördel med Beurer PO 30 är dess precisjon och snabbhet. Enheter ger snabbt och exakt resultat av pulsoximetri och hjärtfrekvens, vilket gör det lätt att övervaka sin hälsa och upptäcka eventuella problem.

En annan fördel med Beurer PO 30 är dess bekvämlighet och användarvänlighet. Enheter är enkla att använda med intuitiva knappar och lättlästa skärmar. Dessutom gör enhetens låga strömförbrukning den idealisk för resor och användning på språng.

Totalt sett är Beurer PO 30 en utmärkt pulsoximeter som ger exakta och tillförlitliga resultat. Dess lättanvända gränssnitt och bärbarhet gör enheten till det perfekta valet för personer som kräver en enkel och pålitlig pulsoximeter för att övervaka sina vitala tecken.

Stärk hälsan med Beurer PO30 Pulsoximeter

 • Praktisk användning: Enkel att använda både hemma och på resande fot.
 • Tillförlitliga resultat: Ger noggranna och tillförlitliga mätningar av syrenivån i blodet och hjärtfrekvensen.
 • Kompakt design: Liten och lätt att bära med sig överallt, perfekt för personer med andningsproblem som behöver övervaka sina syrenivåer regelbundet.
 • Lång batteritid: Batteriet räcker upp till 30 timmar, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att byta batteri så ofta.
 • Cost-effective: Tillhandahåller en pålitlig mätning till ett överkomligt pris.

3. På tredjeplats kommer Pulsoximeter från Beurer PO 60

Beurer PO 60 är en förträfflig Pulsoximeter som imponerar med sin noggrannhet och användarvänlighet. Enheten är enkel att använda och ger tydligt resultat på den tydliga OLED-skärmen. När du använder den kan du lätt bedöma syresättningen i blodet samt pulsen med bara ett knapptryck. På grund av dess kompakt storlek och lätta vikt, är det enkelt att bära med sig Beurer PO 60 överallt. Dessutom är batteritiden imponerande lång, vilket gör den ännu mer praktisk för medicinska experter och allmänheten. Sammanfattningsvis är detta ett pålitligt och användbart verktyg för att mäta syresättningen i blodet som fungerar utmärkt för alla.

Mäta syrenivåer enkelt och effektivt med Beurer PO 60

 • Beurer PO 60 är en pålitlig pulsoximeter: Apparaten ger noggranna mätningar av både syresättning i blodet och puls.
 • Pulsoximetern är lätt att använda: En instruktionsbok medföljer och det finns bara två knappar att förhålla sig till.
 • Stor och klar skärm: Resultaten visas tydligt på den stora skärmen, även i mörka eller svagt upplysta miljöer.
 • Larm vid avvikelser: PO 60 ger ifrån sig en varningsljud om syrgasnivån i blodet faller för lågt eller pulsen blir onormal.
 • Minne för upp till 64 mätningar: Med pulsoximetrarna kan man enkelt hålla koll på sitt näringsupptag och lägga sina hälsodata på minnet.

4. Braun Pulse Oximeter YK-81CEU

Braun Pulse Oximeter YK-81CEU är en högkvalitativ pulsoximeter med många imponerande funktioner. Den är enkel att använda och ger snabba och exakta resultat. Den har en tydlig och lättläst skärm som visar både syrenivåer och pulshastighet. Dessutom är enheten lätt och portabel, vilket gör den idealisk för att mäta syrenivåer och puls på olika platser, både hemma och på sjukhus. En annan fördel är att enheten är hållbar och tillverkad av högkvalitativa material. Sammanfattningsvis är Braun Pulse Oximeter YK-81CEU en utmärkt enhet som ger pålitliga resultat och är enkel att använda.

Mät din hälsa med Braun pulsoximeter YK81CEU

 • Mätning av syremättnad: Pulsoximetern kan mäta syrenivåerna i blodet, för att ge en indikation på hur effektivt kroppen tar upp syre.
 • Enhetlig design: Braun Pulse Oximeter YK-81CEU är noggrant utformad för att ge en enhetlig och pålitlig läsning varje gång.
 • Användarvänlig: Pulsoximetern är lätthanterlig och kan användas av allmänheten för att övervaka sin hälsa, speciellt vid ansträngande aktiviteter som höghöjdsvandring.
 • Display: LCD-skärmen visar syremättnadsnivåer och hjärtfrekvens för tydlig läsning.
 • Liten och bärbar: Braun Pulse Oximeter YK-81CEU är liten och bärbar, vilket gör den enkel att ta med sig på resor eller på en promenad.

5. Medisana PM 100

Medisana PM 100 är en liten och kompakt Pulsoximeter som mäter mängden syre i blodet. Den är utrustad med en LED-display, där du enkelt kan se dina värden och trend över tid. Det är enkel att sätta på och ta bort, och den drivs av 2 AAA-batterier, som ingår.

En av de främsta fördelarna med Medisana PM 100 är dess exakta och snabba avläsning. Den har en hög nivå av noggrannhet, vilket gör att du kan följa med din syremättnad på ett tillförlitligt sätt. Dessutom är det tyst och vibrationsfritt under mätningarna, vilket ger en bekväm upplevelse.

PM 100 är också utformad för att passa en mängd olika användare. Det rymmer en rad fingerstorlekar och kan användas av både barn och vuxna. Den inbyggda digitala pulsmätaren är användbar för både sport och medicinska ändamål.

Sammanfattningsvis är Medisana PM 100 en pålitlig och lättanvänd Pulsoximeter, som ger noggranna resultat. Det är en elegant design, som passar många olika användare, och ändamål. Den är en utmärkt investering för att övervaka syremättnad och puls på ett bekvämt och tillförlitligt sätt.

Håll Koll på Hälsan med Medisana PM 100

 • Lätt att använda: Med en enkel knapptryckning kan du mäta syrenivån i blodet och pulsen.
 • Pålitliga mätningar: Medisana PM 100 har hög kvalitet på mätningarna och ger exakta resultat varje gång.
 • Bekväm att bära: Med en vikt på endast 55 gram och en liten storlek passar den bekvämt på handleden eller fingret.
 • Förbättrar hälsan: Genom att regelbundet övervaka syrenivån kan du upptäcka tidiga tecken på hälsoproblem och ta nödvändiga steg för att förbättra din hälsa.
 • Perfekt för sport och träning: Medisana PM 100 är idealisk för att mäta syrenivån under träning och sport, för att se hur kroppen presterar och undvika överbelastning.

6. Beurer PO 80

Beurer PO 80 är en imponerande Pulsoximeter. Med högkvalitativ optisk teknologi, ger det noggranna och tillförlitliga resultat. Inklusive OLED-skärm med hög upplösning, gör det det lätt att läsa av mätvärdena även i mörka miljöer. Dessutom, den dedikerade mobilappen är mycket användarvänlig och intuitiv att använda. En extra imponerande funktion av Beurer PO 80 är dess förmåga att lagra upp till 100 mätsessioner, vilket gör det enklare att följa upp och spåra förändringar över tid. Med dess högpresterande funktion och intuitiv användarupplevelse är Beurer PO 80 det perfekta verktyget för hemmabruk eller professionellt bruk.

Ökade möjligheter med Beurer PO 80 Pulsoximeter

 • Enkel att använda: Pulsoximetern är enkel att använda med intuitivt användargränssnitt.
 • Precis avläsning: Beurer PO 80 ger en noggrann avläsning av både syrenivån och pulsen, vilket gör det enkelt att övervaka hälsan.
 • Alarmfunktion: Pulsoximetern har en inbyggd alarmfunktion som varnar användaren vid avvikelser i syrenivåer eller hjärtrytm.
 • Bärbar och hållbar: Beurer PO 80 är liten och lätt, vilket gör det lätt att bära med sig och använda vid behov. Den är också robust och hållbar och tål daglig användning.
 • Batteri: Pulsoximetern drivs av ett laddningsbart batteri som ger lång batteritid, vilket gör den till en tillförlitlig följeslagare för personer med syre- och hjärtrelaterade sjukdomar.

7. OroMed ORO-PULSE

OroMed ORO-PULSE är en enastående pulsoximeter med en imponerande mängd funktioner. Denna lilla enhet mäter med precision syrehalten i blodet, puls och pulsioksimetri, vilket möjliggör en grundlig övervakning av hälsan. OroMed ORO-PULSE har en tydlig och enkel display som gör att du enkelt kan läsa av dina resultat. Enheten är också tillverkad med högkvalitativt material som garanterar dess hållbarhet. Dessutom är den praktiskt taget fri från störningar från andra enheter, vilket betyder att du alltid får exakta resultat. OroMed ORO-PULSE är utan tvekan en utmärkt tillgång för både sjukvårdspersonal och människor som vill övervaka sin hälsa.

Effektiv hälsokontroll med OroMed OROPULSE

 • Mätning av syrenivå: OroMed ORO-PULSE pulsoximeter kan mäta syrenivån i ditt blod, vilket är viktigt för personer med hälsoproblem såsom sömnapné, KOL eller astma.
 • Enkel att använda: Denna pulsoximeter är utformad för att vara användarvänlig och kan enkelt användas hemma eller på resande fot.
 • SpO2 och pulsmätning: Förutom att mäta syrenivån kan OroMed ORO-PULSE också mäta pulsen och SpO2-nivån i blodet.
 • Display: OroMed ORO-PULSE har en enkel och lättläst display, vilket gör det enklare för dig att avläsa resultatet.
 • Praktiskt för idrottare: Den här pulsoximetern är också praktisk för idrottare som vill övervaka sin syrenivå under träning och tävling.

8. MSO P09

MSO P09 är en pålitlig pulsoximeter som erbjuder exakt mätning av både syremättnad och puls till ett högkvalitativt resultat. Dessutom har denna modell en enkel användarvänlighet, vilket gör den idealisk för både professionella och privatpersoner. Pulsoximetern har en stor och tydlig display med lättförståeliga värden som gör att användaren kan övervaka sin hälsa på ett intuitivt sätt. Slutligen, dess kompakta storlek gör MSO P09 lätt att ta med sig överallt och ger en portabel hälsoövervakning som kan utföras var som helst.
Sammanfattningsvis är MSO P09 en utmärkt pulsoximeter som levererar exakta mätningar, enkel användning och portabel lösning för personer som vill övervaka sin hälsa.

 

9. DKN Technology Pulsband med Bluetooth

DKN Technology Pulsband med Bluetooth är en avancerad pulsoximeter som är utformad för att mäta puls och syrenivå i blodet. Med hjälp av avancerad teknologi kan användarna snabbt och enkelt ta reda på sin nuvarande hälsostatus, oavsett om de tränar eller bara går omkring.

Detta är en otrolig produkt för alla som engagerar sig i fysisk aktivitet eller som vill övervaka sin hälsa på ett enkelt sätt. Den är lätt att använda och ger mycket exakta resultat. Pulsbandet med Bluetooth-funktion gör det lätt att synkronisera data med din smartphone eller annan enhet, så att du kan ha koll på dina hälsoupptäckter när du tränar.

Pulsbandet är också designat för att vara bekvämt att ha på sig. Det har en justerbar bandstorlek och en stötdämpande yta som skyddar enheten från repor och slag. Dessutom har den en uppladdningsbar batteritid på upp till 8 timmar, så du kan använda den länge utan att behöva ladda den.

En sak att notera är att produkten kräver en app för användning och synkronisering av data. Om du har problem med att synkronisera eller använda appen kan det göra det svårare att använda enheten. Oavsett detta är DKN Technology Pulsband med Bluetooth fortfarande en fantastisk produkt som är mycket användbar för alla som vill övervaka sin hälsa och träning.

Öka din träningseffektivitet med DKN Pulsbandet

 • Mäter syrenivå och puls: Med DKN Technology Pulsband med Bluetooth kan du enkelt mäta syrenivån och pulsen för att övervaka din hälsa.
 • Bluetooth-kompatibilitet: Genom att ansluta till en app på din smartphone kan du spåra dina mätningar över tid och få en bättre förståelse för din hälsa.
 • Bekväm användning: Pulsbandet har en ergonomisk design och passar bekvämt runt handleden för att ge pålitliga mätningar.
 • Enkel att använda: Med en knapptryckning kan du börja mäta din syrenivå och puls, vilket gör det lätt att använda även för nybörjare.
 • Kompakt och bärbar: Pulsbandet är lätt och kompakt, vilket gör det enkelt att ta med dig var du än går och använda när du behöver det.

10. ChoiceMMed MD300C29

ChoiceMMed MD300C29 är en högkvalitativ pulsoximeter som lätt och snabbt ger dig exakt information om din syrehalt och puls. Enhetens mätningar är tillförlitliga och ger ett tydligt resultat på den lättlästa OLED-skärmen. MD300C29 är enkel att använda och kommer med en ljudljusindikator som varnar vid eventuella problem. Enheten är också liten och portabel, vilket gör den perfekt för personer som är på språng. Batteritiden på över 30 timmar är också ett plus. På det stora hela är ChoiceMMed MD300C29 en pålitlig och praktisk pulsoximeter som ger dig den information du behöver, när du behöver den.

Förbättra hälsan med ChoiceMMed MD300C29 Pulsoximeter

 • Bekvämt: Tillåter användning hemma, på sjukhuset eller i rörelse.
 • Omedelbar indikation: Visar syremättnad och puls på en lättläst display inom några sekunder.
 • Enkel att använda: Tillåter enkelt byte mellan mätmodus och justering av gränsvärde, vilket gör användningen mer anpassningsbar för användaren.
 • Pålitlig: Använder pålitlig teknik för att ge exakta och tillförlitliga mätningar.
 • Bekvämt ljudsignal: Med en valbar ljudsignal som indikerar enstaka eller dubbla pulsar, kan användare enkelt övervaka sin puls utan att behöva titta på displayen.

11. Easypix PO2

Easypix PO2 är en hälsogadget som används för att mäta syrehalten i blodet. Pulsoximetern är lätt att använda och har en klar och tydlig display som ger användaren överskådlig information om syrehalten i realtid. Utrustningen är smidig och portabel med enkel fingertoppstyrning. Den är extremt resurssnål vilket gör det möjligt att använda den under långa perioder utan att behöva byta batterier. Easypix PO2 har en bekväm passform och passar perfekt för både allmänheten och personalen inom sjukvård och hälsa. Tack vare dess tillförlitliga prestanda och högkvalitativa konstruktion är Easypix PO2 ett mycket användbart verktyg för att mäta syrehalten i blodet.

Effektiv övervakning med Easypix PO2 Pulsoximeter

 • Enkel användning: Easypix PO2 kräver ingen speciell utbildning eller komplicerad installation, vilket gör den enkel att använda.
 • Mångsidig: Denna pulsoximeter kan användas för många olika typer av patienter, inklusive spädbarn, barn och vuxna.
 • Precis: Easypix PO2 levererar noggranna mätningar av syrenivåer i blodet och puls, vilket gör den tillförlitlig och korrekt.
 • Transportabel: Med sin kompakta storlek och lätta vikt är denna pulsoximeter lätt att ta med överallt, vilket gör det enkelt att övervaka patienter i olika miljöer.
 • Lång batteritid: Easypix PO2 har en lång batteritid som gör det möjligt att övervaka patienter under en längre tid utan att behöva ladda enheten.

12. Beurer PO 35

Beurer PO 35 är en pulsoximeter som gör det möjligt att regelbundet mäta syrenivåerna i kroppen på ett enkelt sätt. Det ergonomiska designen gör att den passar bra i handen och ger en tydlig avläsning av resultatet på den upplysta skärmen.

En fördel med Beurer PO 35 är att den är enkel att använda, vilket gör det möjligt för användaren att få snabb information om syrenivåerna i kroppen. Oximetern har också en tydlig display som visar hela natten i oavbruten mätning och kan hjälpa personer med sömnapné att hantera sin sjukdom mer effektivt.

En ytterligare fördel med denna oximeter är dess kompakta storlek. Det gör att den enkelt kan förvaras i en lämplig förpackning och transporteras till vilken plats som helst. Dessutom är den energieffektiv och hållbar, vilket innebär att den kan användas under en längre tid.

Allt som allt är Beurer PO 35 en utmärkt enhet för att regelbundet och snabbt mäta syrenivåerna i kroppen. Oximetern är enkel att använda, har en tydlig display och är kompakt nog för att transporteras till olika platser.

Effektiv hälsomätning med Beurer PO 35

 • Mätning av syrenivå i blodet: Beurer PO 35 Pulsoximeter ger dig en okomplicerad mätning av syresättningen i blodet, när som helst och var som helst.
 • Enkel läsning: Med en lättavläst OLED-display kan du enkelt läsa av resultatet från mätningen.
 • Snabb och pålitlig mätning: Pulsoximetern ger en snabb och pålitlig mätning på bara några sekunder.
 • Batteridrift: Pulsoximetern drivs av två AAA-batterier och har en automatisk avstängningsfunktion för att spara batteritid.
 • Kompakt och bärbar: Beurer PO 35 Pulsoximeter är lätt att bära med dig och kommer med en praktisk förvaringsväska.

13. Beurer PO 40

Beurer PO 40 är en praktisk pulsoximeter som mäter mättnaden av syre i blodet och hjärtfrekvensen på ett enkelt sätt. Den är utformad för att passa både vuxna och barn. Pulsoximetern ger snabba och exakta avläsningar och är enkel att använda med bara en knapptryckning. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som sparar batteri.

En stor fördel med Beurer PO 40 är dess kompakta storlek och lättviktiga design, vilket gör den idealisk för resor eller för att använda hemma. Den har också en lättläst skärm som visar data i realtid, vilket gör det lätt att övervaka hälsotillståndet. Dessutom är enheten robust och tålig nog att använda på daglig basis.

En annan fördel med Beurer PO 40 är dess användarvänlighet även för personer med begränsad synförmåga, tack vare en tydlig display och lätta knapptryckningar. Dessutom är enheten tålig och av hög kvalitet.

Slutligen kan Beurer PO 40 rekommenderas för alla som behöver övervaka sin hälsa regelbundet med korrekta mätningar av syresättning och hjärtfrekvens. Det är en mycket användbar enhet som kan ge användaren lugn och trygghet när det gäller deras hälsa och välbefinnande.

Optimerad hälsokoll med Beurer PO 40

 • Snabb och enkel mätning: Beurer PO 40 ger snabba och enkla mätningar av syrenivån i blodet och pulsen.
 • Tillförlitlig mätning: Pulsoximetern använder sig av den senaste tekniken för att ge tillförlitliga mätningar.
 • Portabilitet: På grund av dess lilla storlek och lätta vikt är Beurer PO 40 portabel och lätt att ta med sig när man är på språng.
 • Displayskrift: Pulsoximetern har en tydlig displayskrift som förbättrar användarupplevelsen och gör att informationen är lätt att förstå.
 • Batteritid: Beurer PO 40 har en lång batteritid vilket gör att användarna kan mäta syrenivån och pulsen under en längre tid utan behov av att byta batterier kontinuerligt.

Vanliga frågor om Pulsoximeter

Vad är en Pulsoximeter?

En Pulsoximeter är en medicinsk utrustning som används för att mäta syremättnaden i blodet.

Hur fungerar en Pulsoximeter?

En Pulsoximeter fungerar genom att sätta en liten enhet på patientens fingertopp eller öra. En laser skickar sedan en ljusstråle genom huden till blodet, och enheten mäter sedan hur mycket ljuset absorberas för att beräkna syremättnaden.

Varför används Pulsoximeter?

Pulsoximeter används främst på sjukhus, kliniker och vid ambulanssjukvård för att övervaka syrgasbehandling, andningsproblem och hjärtfel.

Hur tar man hand om en Pulsoximeter?

För att ta hand om en Pulsoximeter, rengör enheten efter användning med en alkoholbaserad lösning för att eliminera eventuella bakterier och virus.

Finns det några risker med att använda en Pulsoximeter?

Det finns inga kända risker med att använda en Pulsoximeter, men enheten bör inte användas som enda diagnostiska verktyg för en sjukdom eller sjukdomstillstånd.

Sammanfattning: Bästa Pulsoximeter

Sammanfattningsvis kan man säga att Beurer PO 45 är en utmärkt pulsoximeter som presterar på hög nivå. Efter en fullständig jämförelse av de olika alternativen visade det sig att Beurer PO 45 var den överlägset bästa på marknaden. Dess noggrannhet, kvalitet och användarvänlighet gjorde den till ett enkelt val för alla som letar efter en pålitlig pulsoximeter. Med den här produkten kan användare tryggt övervaka sina syresaturationer och puls även i hemmiljö.

Product Image

Beurer PO 45

Author image of Lisa

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson är en mycket respekterad skönhetsexpert och hälsocoach med mer än 15 års erfarenhet inom branschen. Hon har en djup förståelse för vad som krävs för att uppnå en hälsosam och vacker livsstil, och hennes expertis har varit till stor hjälp för människor runt om i världen.

Lisa har arbetat med ett brett spektrum av kunder, från privatpersoner till stora företag, och har hjälpt dem att uppnå sina hälsomål genom en integrerad strategi som innefattar kost, motion och personligt välbefinnande. Hon är en registrerad dietist och har en gedigen utbildning inom skönhet och hälsa.

Lisa är även en populär författare och hennes artiklar och böcker om hälsa och skönhet har publicerats i många olika tidskrifter och bloggar. Hon är ofta anlitad som en expertkälla inom sin bransch och har deltagit i många olika seminarier och konferenser.

Lisa har en stark passion för att hjälpa människor att känna sig bra i sig själva, både inuti och utanpå. Hon är känd för sin empatiska och stöttande personlighet och har hjälpt tusentals människor att uppnå sina hälsomål. Hennes expertis och erfarenhet gör henne till en mycket respekterad auktoritet inom skönhet och hälsa.
testarallt logo
Utforska testvinnare och välj med förtroende!
Information
Ansvarig utgivare:
Gidleads AB
Org Nr: 559270-7672
Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
© 2023 Gidleads AB