Bäst i test: bästa locktång för en perfekt lockning 2024

Product Image

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete

Innehållsförteckning

Ska du styla ditt hår för en fest eller middag är en locktång en oumbärlig accessoar. Men med så många olika varianter att välja mellan kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Därför har vi utfört en omfattande granskning av de mest populära produkterna på marknaden för att hjälpa dig hitta den bästa Locktången för just dina behov.

Vi har testat 7 olika modeller och sammanställt en lista över de bästa locktängerna baserat på oberoende tester, produktrecensioner, kundrecensioner, funktioner och prisjämförelser. I vår lista över bästa locktängerna hittar du vår vinnare, Dyson Airwrap Complete, som imponerade med sin enastående prestanda och mångsidighet. Men vi har även andra rekommenderade modeller att välja mellan. Läs vidare för att ta reda på vilken locktång som är bäst i test och som passar just dig!

1. Vinnare och bäst i test blev locktången från Dyson Airwrap Complete

Vi har testat locktången Dyson Airwrap Complete och det är inte svårt att förstå varför den har blivit utnämnd till bäst i test. Dess avjoniserande teknologi, som minskar statisk elektricitet och frissighet i håret, är verkligen imponerande och håret känns mjukt och glansigt efter användning.

Det rörliga sladdfästet gör att användaren har mer frihet och flexibilitet när man stylar sitt hår, vilket är en stor fördel jämfört med locktänger med fasta sladdar. Färgalternativen – svart, silver, grå, blå, röd, guld, rosa och lila – ger möjlighet att välja en locktång som passar ens personliga stil.

Airwrap Complete har också funktioner för att skapa olika typer av lockar och vågor, vilket gör den till en mångsidig multistyler. Värmeborsten är också en stor fördel, och med rätt användning kan håret stylas utan att utsättas för höga temperaturer och därmed skador.

Som experter inom frisörprodukter kan vi verkligen rekommendera Dyson Airwrap Complete till våra kunder. Den är definitivt en premiumprodukt, men det är verkligen värt att investera i en kvalitetslocktång som kan ge fantastiska resultat.

Få vackert lockigt hår med Dyson Airwrap Complete

Fördelar

 • Allt-i-ett stylingverktyg: Med Dyson Airwrap Complete behöver du inte längre köpa flera stylingverktyg eftersom det kan rulla, forma, torrblåsa och borsta ditt hår.
 • Temperaturkontroll: Airwrap Complete använder inte extrem värme och skadar inte ditt hår. Istället fungerar det med en intelligent värmeteknologi som mäter temperaturen över 40 gånger per sekund för att bevara hårets glans och hälsa.
 • Magnetiska tillbehör: Airwrap Complete är utrustad med magnetiska rullar och borsttillbehör för att enkelt byta mellan olika verktyg utan att behöva krångla med clips eller fästen, vilket gör stylingprocessen smidigare och snabbare.
 • Lättanvänd: Du behöver inte vara en professionell stylister för att använda Airwrap Complete, den är utformad för att vara enkel och intuitiv att använda för alla som vill skapa professionella frisyrer hemma.
 • Lång hållbarhet: Dyson är känt för sina kvalitetsprodukter, och Airwrap Complete är inget undantag. Den är robust och har en lång livslängd, vilket gör den till en investering som räcker i många år framöver.

Nackdelar

 • Pris: Dyson Airwrap Complete är relativt dyrt jämfört med andra locktänger på marknaden.
 • Maskinens storlek och vikt: Airwrap Complete kan vara lite stor och tung för vissa användare, vilket kan göra det svårt att hantera under längre styling sessioner.
 • Tidskrävande: Det kan ta längre tid att locka eller platta hår med Airwrap Complete jämfört med traditionella locktänger, vilket kan vara en nackdel för personer med en hektisk tidtabell.

2. På andra plats kommer locktången från Dyson Airwrap Multi-Styler Complete Long

Vi har testat Dyson Airwrap Multi-Styler Complete Long, en multistyler som har locktång som en av dess funktioner. Den är tillgänglig i ett brett utbud av färger, inklusive silver, grå, blå, orange, guld och rosa.

Denna locktång är en revolutionsgörare på marknaden, som ersätter traditionella locktänger som kan skada håret. Istället använder den sig av luftströmmar och värme för att skapa perfekta lockar.

Funktionen fungerar genom att den samlar upp håret i en cylinder, som sedan skapar en ström av luft genom den. Detta ger locktången möjlighet att forma lockarna genom att häver de separerade hårslingorna och formas sedan runt cylindern. På så sätt undviks det att håret utsätts för hög värme och skador.

Airwrap Multi-Styler Complete Long är idealisk för frisörer som vill ge sina kunder perfekta frisyrer utan att behöva bekymra sig för deras hår. Produkten har en högsta värmenivå på 1300 watt, vilket gör det möjligt att ta itu med alla slags hårtyper.

Sammanfattningsvis kan vi säga att Dyson Airwrap Multi-Styler Complete Long locktång är en fantastisk produkt för frisörer och alla som vill undvika hårskaen och samtidigt få vackra lockar.

Professionell styling med Dyson Airwrap MultiStyler Complete Long

Fördelar

 • Versatilitet: Ger möjlighet att skapa flera olika frisyrer med en enda produkt.
 • Hårvård: Använder luftflöde för att torka och forma håret, vilket gör att det blir mindre utsatt för värmeskador.
 • Flexibilitet: Fungerar för både långt och kort hår och kan användas för att skapa allt från lockar till rakt hår.
 • Ljudlös: Vibrationer minskas genom att använda luftflöde istället för värme, vilket gör att produkten är tystare än traditionella locktänger.

Nackdelar

 • För krävande: Denna locktång kan vara för krävande att använda för personer som inte är vana vid att styla håret.
 • Pris: Dyson Airwrap Multi-Styler Complete Long är en dyr produkt jämfört med andra locktänger på marknaden.

3. På tredjeplats kommer locktången från Revlon RVDR5222 Salon One-Step Dryer & Volumiser

Vi har testat Revlon RVDR5222 Salon One-Step Dryer & Volumiser och detta verktyg tog vår upplevelse till en helt ny nivå. Med funktioner som keramisk beläggning och avjoniserande teknologi, gjorde locktången att användaren inte bara kunde få lockigt hår utan också göra det frissfritt. Dessutom var det rörliga sladdfästet till stor hjälp för att undvika trassliga sladdar.

Vi gillar också utseendet på locktången eftersom den finns i olika färger som svart, blå, röd, grön och rosa, vilket gör att var och en kan hitta en färg som passar deras smak. Tack vare dess flertaliga funktioner, är det mer än bara en locktång, utan en värmeborste som verkligen kan göra skillnad i ditt hår.

Frisörprodukter kan ofta vara dyra, men den här locktången kommer inte att tömma din plånbok. Det är ett prisvärt och användbart instrument för att skapa professionella och hållbara lockar eller en volymös look. Vi rekommenderar verkligen Revlon RVDR5222 Salon One-Step Dryer & Volumiser till alla som söker efter ett verktyg som kan ge vackra lockar och enklare hantering av håret.

Få salongsfrisyrer hemma med Revlon RVDR5222

Fördelar

 • Tidsbesparing: Sparar tid genom att torka och styla håret samtidigt.
 • Skonsam: Ger en skonsam behandling för håret med keramikbelagda plattor och jonisk teknologi som minskar frissighet och statisk elektricitet.
 • Mångsidighet: Kan användas för att skapa en mängd olika frisyrer och volymer för alla hårtyper.
 • Portabilitet: Enkel att resa med på grund av dess lätta design och kompakta storlek.
 • Användarvänlighet: Ergonomiskt utformad för att vara användarvänlig och enkel att använda även för nybörjare.

Nackdelar

 • Hög vikt: Revlon RVDR5222 Salon One-Step Dryer & Volumiser är ganska tung att använda på grund av dess storlek.
 • Dyrt pris: Detta är en av de dyraste locktänger på marknaden som inte kan passa in i en budgetplan.
 • Kan ta tid att vänja sig vid den: Eftersom det är en kombinerad enhet av hårtork och styler, kan det ta ett tag att lära sig hur man använder det rätt.

4. Cera Hotstyler 38mm

Vi har testat Cera Hotstyler 38mm, en locktång med keramisk beläggning och avjoniserande teknologi för att minska frissighet och ge en glansig finish.

Tack vare det rörliga sladdfästet är det enkelt att använda Cera Hotstyler 38mm från olika vinklar och den automatiska avstängningsfunktionen ger en extra säkerhet.

Displayen på locktången visar tydligt temperaturen som kan justeras upp till 230 grader, vilket gör det möjligt att anpassa värmen efter hårets behov.

Cera Hotstyler 38mm är helt i svart och har också en värmeborste som kan användas för att forma håret.

Vi upplevde att Cera Hotstyler 38mm var effektiv och lättanvänd. Resultatet var krusfria lockar med en fin glansig finish. En bonus var också den långa sladden som gjorde det möjligt att använda locktången på ett distanserat sätt utan att känna sig begränsad.

Sammanfattningsvis kan vi rekommendera Cera Hotstyler 38mm till alla som söker en pålitlig locktång med många användbara funktioner.

Skapa perfekta lockar med Cera Hotstyler

Fördelar

 • Snygg design: Locktången har en stilren och modern design med en vacker ceramisk beläggning.
 • Hög kvalitet: Cera Hotstyler 38mm är tillverkad av högkvalitativa material som säkerställer lång hållbarhet och prestanda.
 • Mångsidig: Med en konisk form på 38 mm kan du skapa både stora och små lockar eller vågor i ditt hår.
 • Keramisk teknologi: Locktången har en keramisk beläggning som jämnar ut värmen och minskar risken för skador på håret.
 • Snabb uppvärmning: Cera Hotstyler 38mm har en snabb uppvärmningstid och är klar att använda på bara några sekunder, vilket sparar tid och energi.

Nackdelar

 • Dyrt: Priset på Cera Hotstyler 38mm är högt och kan vara utanför budgeten för många kunder.
 • Lång uppvärmningstid: Det tar längre tid att värma upp Cera Hotstyler 38mm jämfört med andra locktänger på marknaden, vilket kan vara en tidskrävande process för kunder.
 • Tunga: Cera Hotstyler 38mm kan vara tung att använda under längre perioder och kan orsaka trötthet i handen.

5. Revlon RVDR5282 Salon One-Step Dryer & Volumiser

Vi har testat Revlon RVDR5282 Salon One-Step Dryer & Volumiser och vi är imponerade av dess förmåga att skapa både volym och lockar med lätthet. Detta är en locktång som har mycket att erbjuda och både den svarta och rosa designen ger den ett modernt utseende.

En av de viktigaste funktionerna är den keramiska beläggningen. Detta ger ett jämnt fördelat värme som hjälper till att skydda håret från onödiga skador. Detta är särskilt bra för de som regelbundet stylar håret med locktänger eller varma rullar.

Utöver den keramiska beläggningen är den avjoniserande funktionen en annan anmärkningsvärd funktion som hjälper till att eliminera frissiga lockar och ge en jämn styling. Det rörliga sladdfästet möjliggör också för enkel hantering och växel mellan höger och vänster hand.

Värmeborsten har två temperaturinställningar och ger en jämn och konstant värme, vilket är viktigt för att säkerställa att lockarna håller länge utan att skada håret. Med en 800-watts effekt är denna locktång kraftfull nog för att skapa perfekta lockar på kort tid.

Slutsatsen är att Revlon RVDR5282 Salon One-Step Dryer & Volumiser är en locktång som erbjuder många fördelar, inklusive keramisk beläggning, avjoniserande funktion, rörligt sladdfäste och värmeborste. Det är också en vacker tång i form av både svart och rosa.

Revlon RVDR5282 ditt allt-i-ett verktyg

Fördelar

 • Snabb styling: Med denna tång kan du torka och styla ditt hår på en och samma gång.
 • Ökad volym: Revlon RVDR5282 Salon One-Step Dryer & Volumiser ökar volymen på ditt hår och ger det en fylligare look.
 • Skyddar håret: Tången har keramiska plattor som skyddar håret från överhettning och skador.
 • Enkel att använda: Tången har en ergonomisk design som gör den lätt att hantera och använda själv.
 • Perfekt för resor: Revlon RVDR5282 Salon One-Step Dryer & Volumiser är lätt och kompakt, vilket gör den perfekt att ta med på resan.

Nackdelar

 • Ljudnivå: Kan vara högljudd och störa andra om du använder den på morgonen eller på sena kvällar.
 • Tung: Kan vara tung att hålla för personer med svaga handleder eller armar, vilket kan göra användningen obekväm.
 • Inte lämplig för alla hårtyper: Produkten kan inte fungera lika bra för alla hårtyper, och kan göra att vissa hårtyper ser torra eller skadade ut.

6. Amika High Tide Deep Waver

Vi har testat Amika High Tide Deep Waver, en locktång som skapar vackra och djupa vågor i håret. Tången har en keramisk beläggning för att inte skada håret och temperaturkontroll som gör det möjligt att välja mellan olika värmestyrkor.

Resultatet av locktången är imponerande och håller länge. Håret håller formen även efter flera timmars användning. Tången är dessutom enkel att använda och har en smidig design.

En annan fördel med Amika High Tide Deep Waver är dess snabba uppvärmningstid. På bara några sekunder är tången redo att användas vilket sparar tid i en stressig morgonrutin.

Även om locktången fungerar bra på de flesta hårtyper och längder, kan det vara svårt att nå svåråtkomliga områden på kortare hår. Tången själv är också lite tung vilket kan göra det lite svårt att använda den länge utan avbrott.

Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Amika High Tide Deep Waver och rekommenderar den till alla som vill ha vackra, djupa vågor i håret.

Skapa strandlockar med Amika High Tide

Fördelar

 • Skapar vackra vågor: Amika High Tide Deep Waver skapar otroligt snygga vågor som håller länge.
 • Lätt att använda: Locktången är enkel att använda och det tar inte lång tid att skapa önskad frisyr.
 • Värmekontroll: Det finns möjlighet att välja mellan flera olika värmegrader så att du kan anpassa temperaturen efter din hårtyp.
 • Hög kvalité: Amika High Tide Deep Waver är tillverkad av hög kvalité material, vilket gör att den kommer att hålla länge.
 • Klämteknologi: Locktången är utrustad med en speciell klämteknologi som gör att du kan skapa jämna och snygga vågor på nolltid.

Nackdelar

 • Pris: Amika High Tide Deep Waver är en dyr locktång jämfört med andra märken i samma kategori.
 • Vikt: Produkten är tung och kan bli ansträngande att använda under en längre tid.

7. Remington AS8901 Hydraluxe Volumising Air Styler

Vi har testat Remington AS8901 Hydraluxe Volumising Air Styler och är imponerade av dess egenskaper. Locktången har en keramisk beläggning som gör att den inte skadar håret och dess avjoniserande egenskaper minimerar frissigt hår.

Det rörliga sladdfästet gör att det är lätt att använda denna locktång från alla vinklar och den finns tillgänglig i tre eleganta färger; svart, vit och guld. Det finns också möjlighet att använda denna produkt som en värmeborste vilken ger allround-funktioner för ens hår.

Dessutom är denna modell både pålitlig och snabb, med en uppvärmningstid på endast 1200 sekunder. Med dess volymkontroll blir det lättare att skapa olika frisyrer, från mjuka vågor till lockar med mer volym. Denna produkt är enkel att använda, vilket gör att det går snabbt att få till den perfekta frisyren.

Sammanfattningsvis, vi rekommenderar definitivt Remington AS8901 Hydraluxe Volumising Air Styler till alla som letar efter en produkt som skonsamt stylar och vårdar håret.

Skapa volym och livfulla lockar med Remington

Fördelar

 • Lätt att använda: Remington AS8901 Hydraluxe Volumising Air Styler är enkel att använda för en snabb och effektiv styling.
 • Vattenbaserad ånga: Stylingverktyget har en unik funktion för att skapa en ångavslappnande effekt som gör ditt hår mjukt och glansigt.
 • Multipel användning: Locktången är designad för att skapa en mängd olika hårstilar, inklusive lockar och volym.
 • Galvanisk keramisk teknologi: Den keramiska teknologin ger jämn värme och minskar risken för skador på håret.
 • Automatisk avstängning: Stylingverktyget är utrustat med en automatisk avstängning som ger ökad säkerhet och bekvämlighet.

Nackdelar

 • Kan vara bullrig: Remington AS8901 Hydraluxe Volumising Air Styler kan vara bullrig under användning vilket kan störa andra i omgivningen.
 • Kan bli för tung: Eftersom hydraluxe-volymgivande luftstyler är en hybridprodukt, kan den bli för tung och svår att hantera för personer som har svagare handleder eller armar.
 • Håret kan fastna: Ibland kan håret fastna i borsthuvudet, vilket kan orsaka obehag och irritation under användning.
 
 

Vanliga frågor om locktång – svar och tips!

Vad är locktång?

Locktång är en stylingverktyg som används för att skapa lockar och vågor i håret.

Vilka olika typer av locktänger finns det?

Det finns olika typer av locktänger såsom koniska, cylindriska och spollocktänger som alla ger olika typer av lockar och vågor.

Hur använder jag en locktång?

För att använda en locktang, delar du upp håret i sektioner och rullar sedan varje sektion runt locktången och håller i 5-10 sekunder innan du släpper.

Kan jag skada mitt hår med en locktång?

Ja, om locktången används på hög temperatur för länge kan det orsaka skador på håret. Det är viktigt att använda en värmeskyddande produkt och att inte överexponera håret för värme.

Hur kan jag få mina lockar att hålla längre?

För att få dina lockar att hålla längre kan du använda en hårspray eller hårskum för att fixera lockarna på plats. Det kan också hjälpa att låta lockarna svalna helt innan du rör vid dem.

Sammanfattning: bästa locktång

Sammanfattningsvis kan man säga att Dyson Airwrap Complete är den bästa locktången på marknaden. Med sin avancerade teknik och mångsidiga användningsområde kan man skapa många olika frisyrer. Dessutom minskar den skador på håret med sitt skonsamma uppvärmningssystem. Dyson Airwrap Complete är väl värd sitt högre pris och rekommenderas starkt till alla som letar efter en pålitlig och högkvalitativ locktång.

Product Image

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete

Lisa profilbild

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson är en mycket respekterad skönhetsexpert och hälsocoach med mer än 15 års erfarenhet inom branschen. Hon har en djup förståelse för vad som krävs för att uppnå en hälsosam och vacker livsstil, och hennes expertis har varit till stor hjälp för människor runt om i världen.

Lisa har arbetat med ett brett spektrum av kunder, från privatpersoner till stora företag, och har hjälpt dem att uppnå sina hälsomål genom en integrerad strategi som innefattar kost, motion och personligt välbefinnande. Hon är en registrerad dietist och har en gedigen utbildning inom skönhet och hälsa.

Lisa är även en populär författare och hennes artiklar och böcker om hälsa och skönhet har publicerats i många olika tidskrifter och bloggar. Hon är ofta anlitad som en expertkälla inom sin bransch och har deltagit i många olika seminarier och konferenser.

Lisa har en stark passion för att hjälpa människor att känna sig bra i sig själva, både inuti och utanpå. Hon är känd för sin empatiska och stöttande personlighet och har hjälpt tusentals människor att uppnå sina hälsomål. Hennes expertis och erfarenhet gör henne till en mycket respekterad auktoritet inom skönhet och hälsa.
testarallt logo
Utforska testvinnare och välj med förtroende!
Information
Ansvarig utgivare:
Gidleads AB
Org Nr: 559270-7672
Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
© 2023 Gidleads AB