Bästa plattång för tjockt hår: Vi testar 4 populära produkter för flawless styling 2024

Product Image

Remington Keratin Protect S8540

Innehållsförteckning

Att hitta den bästa plattången för tjockt hår kan vara som att leta efter en nål i en höstack. Detta menar vi eftersom det inte bara handlar om att få till en snygg frisyr, utan också om att hitta en produkt som inte skadar håret i processen. I vår jakt på bästa plattång för tjockt hår, har vi granskat ett stort antal av de mest populära produkterna på marknaden idag, med hjälp av oberoende tester, produktrecensioner och kundrecensioner. Vi har även jämfört funktioner och priser, för att ge en så komplett bild som möjligt.

 

1. Vinnare och Bäst i Test: Remington Keratin Protect S8540 – Plattång för tjockt hår.

Vi har testat det bästa i testet: Remington Keratin Protect S8540 Plattång för tjockt hår. Den imponerade oss stort med sina funktioner och resultat.

Plattången är utrustad med keramisk beläggning som skyddar håret och förstärker dess glans. Den generatorer för ånga redan i första stryket. Resiliensen gör styling enkel och snabb. Det rörliga sladdfästet gör användningen smidig och bekväm. Dessutom kommer automatisk avstängning och display, vilket ger oss total kontroll över stylingprocessen.

Plattången finns i olika färgvariationer: svart, vit, silver, grå, brun, guld och rosa. Det breddar urvalet och låter oss välja det som bäst matchar vår stil.

Dessutom är Remington Plattång väldigt effektiv. Med en uppvärmningstid på endast 50 sekunder, sparar den oss tid på morgonen.

Med allt detta, ser vi varför Remington Keratin Protect S8540 vann och är det bästa i test; den uppfyller högre kvalitetsstandarder och garanterar enastående resultat.

Remington Keratin Protect S8540 Plattång som revolutionerar hårvården

Fördelar

 • Långvarigt resultat: Remington Keratin Protect S8540 Plattång för tjockt hår levererar långvariga resultat, vilket gör att ditt hår förblir slätt och glänsande under hela dagen.
 • Keratin- och mandeloljeinfusion: Denna produkt infunderas med keratin och mandelolja för att skydda ditt hår och bibehålla dess hälsa och glans.
 • Snabb uppvärmningstid: Plattången har en snabb uppvärmningstid på bara 15 sekunder, vilket gör den idealisk för de morgnar när du har bråttom.

Nackdelar

 • Svår att hantera: På grund av dess storlek och vikt kan Remington Keratin Protect S8540 vara svår att hantera, särskilt för människor med mindre händer eller svag greppstyrka.
 • Inte den bästa värmeinställningen: Vissa användare har rapporterat att plattången inte har de mest exakta värmeinställningarna, vilket kan orsaka ojämn uppvärmning och potentiellt skada håret.

2. På andraplats kommer Plattången för tjockt hår, Remington CI91AW PROluxe.

Vi har testat Remington CI91AW PROluxe Plattången för tjockt hår, och är mycket nöjda med dess prestanda. Den keramiska beläggningen gör att värme fördelas jämnt och låter håret glida smidigt genom palttångens armar vilket minskar skadan på håret. Plattångens höga maxtemperatur på 210°C gör den idealisk för personer med tjockt och svårhanterligt hår.

Modellen är sofistikerad med sin svart, vit, guld och rosa design, och kommer med en integrerad display för enkel temperaturkontroll. Dessutom har den en automatisk avstängning för att garantera säkerheten.

Som en bonus är Remington CI91AW PROluxe inte bara en plattång. Den fungerar också som en locktång, vågtång och multistyler. Detta gör det till ett multifunktionellt verktyg som möter olika hårstylingsbehov. Sammantaget kan vi entusiastiskt rekommendera denna produkt för dess mångsidighet, säkerhet och prestanda.

Remington CI91AW PROluxe Åstadkom den perfekta stilen enkelt

Fördelar

 • Greta värmeinställningar: Remington CI91AW PROluxe har olika värmeinställningar. Detta gör att den kan anpassas till olika hårtyper, inklusive tjockt hår.
 • Långvariga resultat: Denna produkt ger långvariga resultat tack vare dess speciella OPTIheat-teknik. Dina hårstilar håller sig hela dagen.
 • Kvalitetsmaterial: Remington CI91AW PROluxe är gjord av kvalitetsmaterial som keramik, vilket gör den hållbar och skonsam mot håret.

Nackdelar

 • Dyr: Remington CI91AW PROluxe är relativt dyr jämfört med andra plattänger på marknaden.
 • Inte dual spänning: Denna produkt stöder inte dual spänning, vilket kan vara obekvämt för internationella resenärer.

3. På tredjeplats kommer plattången för tjockt hår, produkt OBH Nordica 3099 Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro

Vi har noggrant testat OBH Nordica 3099 Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro, en plattång speciellt utformad för tjockt hår.

Plattången har en keramisk beläggning som garanterar en jämn värmefördelning och en skonsam styling. Detta gör att vi kan styla vårt tjocka hår utan risken för att skada det.

Funktionen med avjonisering var speciellt tilltalande för oss, då den reducerar statiskt hår och bidrar till ett mer slätt och glansigt resultat. Ytterligare har plattången en automatisk avstängningsfunktion som ger oss extra säkerhet eftersom vi inte behöver oroa oss för att lämna den på.

Vi uppskattade också den inbyggda displayen som gjorde det enkelt att kontrollera och justera temperaturen. Den kommer i färgerna svart, grå och röd, vilket ger dig möjlighet att välja en stylist som passar din personliga stil.

OBH Nordica 3099 fungerar inte endast som en plattång utan även som en multistyler, vilket vi uppskattar för dess flexibilitet. Med en vikt på endast 35g är den lätt att hantera och idealisk för oss som ofta reser.

Sammanfattningsvis ger OBH Nordica 3099 Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro oss en professionell och säker stylingupplevelse för vårt tjocka hår.

Gör vardagen enkel med OBH Nordica 3099 Björn Axén

Fördelar

 • Flerfunktionellt verktyg: OBH Nordica 3099 Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro kan inte bara räta ut ditt tjocka hår, utan också skapa lockar för att ge dig en mängd olika stilar.
 • Nano Pro-teknologi: Plattången använder Nano Pro-teknologi, vilken hjälper till att skydda hårets kvalitet genom att fördela värmen jämnt och minska risken för skador.
 • Snabb uppvärmning: Verktyget värms upp snabbt vilket är effektivt när man är på språng och behöver snabba resultat.

Nackdelar

 • Begränsade temperaturinställningar: OBH Nordica 3099 Björn Axén verktyg Straight & Curl Nano Pro har endast fem temperatureinställningar, vilket kan vara en nackdel för dem som behöver mer specifika temperaturkontroller för sitt hår.
 • Pris: Priset för OBH Nordica 3099 Björn Axén Verktyg Straight & Curl Nano Pro kan vara högre jämfört med andra liknande produkter på marknaden vilket kan vara en nackdel för vissa konsumenter.

4. GHD Max Styler

Vi har grundligt testat GHD Max Styler, en plattång avsedd för att hantera tjockt hår. Med sitt eleganta svarta och guld utförande, imponerar denna styler genom sin elegans samt tekniska finesser.

På en teknisk nivå är platången för tjockt hår försedd med en keramisk beläggning. Denna beläggning bidrar till en jämn värmefördelning under stylingen, vilket minimerar risken för att skada håret vid användning. Den försäkrar oss också om en smidig och friktionsfri glidning, vilket gör det möjligt att enkelt styla tjockare hår.

En annan uppskattad funktion hos denna plattång är dess automatiska avstängning. Det innebär att vi kan vara säkra på att enheten slås av om den lämnas oanvänd, vilket är ett utmärkt tillägg för säkerheten.

Förutom att platta ut tjockt hår kan GHD Max styler också användas som en locktång och värmoborste, vilket gör den till ett verktyg av array-typ. Detta är faktiskt vad vi anser vara en riktig game-changer, som gör det till en multifunktionell och ovärderlig tillgång i vår dagliga skönhetsrutin.

GHD Max Styler: Perfektion för ditt tjocka hår

Fördelar

 • Avancerad keramisk värmeteknik: GHD Max Styler använder avancerad keramisk värmeteknik för att säkerställa en jämn och konstant optimal stylingtemperatur på 185°C. Detta ger överlägsen stylingeffekt och förhindrar skador på håret.
 • Brett plattjärn: Med sina breda och glatta plattor är GHD Max Styler perfekt för att styla tjockt och långt hår snabbt och effektivt, vilket sparar tid jämfört med konventionella plattänger.
 • Automatisk avstängning: För extra säkerhet och energieffektivitet har GHD Max Styler en automatisk avstängningsfunktion som stänger av verktyget om det är oanvänt i 30 minuter. Detta ger dig sinnesro när du stylar ditt hår.

Nackdelar

 • Dyr: GHD Max Styler är dyrare än andra plattänger på marknaden.
 • Inte kraftfull nog: Trots sin höga pris kan GHD Max Styler ha svårt att räta ut extremt tjockt eller lockigt hår.
 
 

Vanliga frågor och svar om plattång för tjockt hår

Vilken plattång är bäst för tjockt hår?

En plattång med breda plattor och hög temperatur är bäst för tjockt hår. Ett exempel är ghd max styler.

Uppvärmningstiden är viktig för mig, hur snabb uppvärmning har plattänger för tjockt hår?

Uppvärmningstiden kan variera mellan olika plattänger, men många högkvalitativa modeller värms upp på bara några sekunder.

Kan jag skada mitt hår om jag använder plattång för ofta?

Ja, alltför frekvent användning av plattång kan skada håret, oavsett dess tjocklek. Använd alltid ett värmeskydd innan du använder din plattång.

Hur rengör jag min plattång för tjockt hår?

Stäng av plattången, låt den svalna helt och torka av plattorna med en mjuk, torr trasa. Använd ingen vatten eller rengöringsmedel eftersom det kan skada plattången.

Finns det några speciella tekniker för att platta tjockt hår?

Ja, det kan vara hjälpsamt att dela upp håret i mindre sektioner. Börja med undre lagren och jobba dig uppåt. Dessutom bör du låta ångan försvinna innan du går över samma sektion igen för att minska skador.

Sammanfattning: Bästa Plattång för tjockt hår

Sammanfattningsvis, om du har tjockt hår och letar efter en överlägsen plattång, är Remington Keratin Protect S8540 den bästa lösningen på marknaden just nu. Med dess keratin-infunderade keramiska plattor, erbjuder den snabb uppvärmning, jämn värmefördelning och minimalt med skada på håret, vilket gör den idealisk för tjocka hårstrån.

Product Image

Remington Keratin Protect S8540

Lisa profilbild

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson är en mycket respekterad skönhetsexpert och hälsocoach med mer än 15 års erfarenhet inom branschen. Hon har en djup förståelse för vad som krävs för att uppnå en hälsosam och vacker livsstil, och hennes expertis har varit till stor hjälp för människor runt om i världen.

Lisa har arbetat med ett brett spektrum av kunder, från privatpersoner till stora företag, och har hjälpt dem att uppnå sina hälsomål genom en integrerad strategi som innefattar kost, motion och personligt välbefinnande. Hon är en registrerad dietist och har en gedigen utbildning inom skönhet och hälsa.

Lisa är även en populär författare och hennes artiklar och böcker om hälsa och skönhet har publicerats i många olika tidskrifter och bloggar. Hon är ofta anlitad som en expertkälla inom sin bransch och har deltagit i många olika seminarier och konferenser.

Lisa har en stark passion för att hjälpa människor att känna sig bra i sig själva, både inuti och utanpå. Hon är känd för sin empatiska och stöttande personlighet och har hjälpt tusentals människor att uppnå sina hälsomål. Hennes expertis och erfarenhet gör henne till en mycket respekterad auktoritet inom skönhet och hälsa.
testarallt logo
Utforska testvinnare och välj med förtroende!
Information
Ansvarig utgivare:
Gidleads AB
Org Nr: 559270-7672
Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
© 2023 Gidleads AB