Perfekta Plattången: Din Guide till Snyggaste Hårstylingen (Bäst i Test 2023)

Product Image

Remington Advanced Colour Protect S8605

Innehållsförteckning

En plattång är en populär stylingprodukt som hjälper dig att skapa rakt och glänsande hår. Men med så många alternativ tillgängliga på marknaden kan det vara svårt att välja den bästa. Vi har granskat av de mest populära plattångarna för att hjälpa dig att hitta den bästa. Vi har testat 8 olika modeller och tagit hänsyn till oberoende tester, produktrecensioner, kundrecensioner, funktioner och prisjämförelser för att kunna rekommendera de bästa plattångarna.

Vi är stolta över att kunna presentera dig för vår vinnare, Remington Advanced Colour Protect S8605, som har imponerat oss genom hela vårt test. Men det finns även andra modeller som har gjort en bra insats och som vi kan rekommendera för olika behov.

1. Vinnare och bäst i test blev plattången från Remington Advanced Colour Protect S8605

Vi har testat Plattång från Remington Advanced Colour Protect S8605 och kan med glädje meddela att den blev både vinnare och bäst i test. Plattången är utrustad med en keramisk beläggning och avjoniserande teknologi som skyddar håret mot slitage och färgblekning.

Rörligt sladdfäste gör det enkelt att använda plattången utan att snöra in sladden och en automatisk avstängning ökar säkerheten. Displayen gör det möjligt att enkelt justera temperaturen utifrån hårtyp och behov. Plattången finns i flera olika färger, inklusive svart, vit, silver, grå, brun, gul och guld.

Plattången ger ett smidigt och professionellt resultat, och dess skyddsfunktioner gör det enkelt att använda den på regelbunden basis utan att oroa sig för skador på håret. Vi rekommenderar den starkt till alla som letar efter en plattång av hög kvalitet och med bra färgskydd. Remington Advanced Colour Protect S8605 är ett utmärkt val för alla som vill upprätthålla en hälsosam hårvård.

Revolutionera ditt hår med Remington Advanced

Fördelar

 • Lätt Användning: Plattången har en lätt användning och glider smidigt genom håret.
 • Fön-varm keramisk teknik: Med fön-varm keramisk teknik så skyddas ditt hår från höga värme och färgbevarande.
 • Justerbar värmeinställning: Värmeinställningen kan anpassas efter hårtyp, vilket gör den användarvänlig och praktisk.
 • Snabb Uppvärmning: Plattången tar endast 15 sekunder att värmas upp så du sparar tid på morgonen.
 • Långvariga resultat: De släta och glansiga resultaten håller hela dagen utan behov för touch-ups.

Nackdelar

 • Stor i storlek: Plattången kan vara för stor och tung för vissa användare, vilket kan göra den svår att hantera.
 • Dyr prisnivå: Priset för Remington Advanced Colour Protect S8605 är högre än genomsnittspriset för liknande produkter på marknaden.
 • Begränsad temperaturinställning: Plattången har endast en temperaturinställning, vilket kan vara otillräckligt för användare med olika hårtyper och -texturer.

2. På andra plats kommer plattången från GHD Platinum+ Professional Smart Styler

Vi har testat GHD Platinum+ Professional Smart Styler, en plattång som har imponerat på oss från första användningen. Plattången är utrustad med en keramisk beläggning som hjälper till att skydda håret från skador och ge en glansig finish.

En annan funktion som vi är imponerade av är det rörliga sladdfästet, som gör att sladden kan rotera 360 grader och undvika trassel. Automatisk avstängning är också en viktig säkerhetsfunktion som ser till att plattången stängs av efter 30 minuters oanvänd användning.

GHD Platinum+ Professional Smart Styler finns tillgänglig i en rad olika färger inklusive svart, vit, silver, blå, röd, guld, grön, rosa och lila som passar olika smak och stil. Plattången har också möjligheten att användas som en vågtång eller en bra locktång, vilket gör den användbar för en mängd olika hårstilar.

Frisörsalonger över hela världen använder GHD-produkter och den här produkten är inget undantag. GHD Platinum+ Professional Smart Styler ger kunderna en högkvalitativ upplevelse och professionell finish. Summa summarum, vi rekommenderar starkt produkten för alla som söker en högkvalitativ plattång som är skonsam mot håret och ger en professionell finish.

Revolutionerande styling med GHD Platinum

Fördelar

 • Förhindrar skador: GHD Platinum+ Professional Smart Styler är utformad med en teknologi som övervakar temperaturen för att förhindra skada på håret.
 • Snabb uppvärmningstid: Plattången värmer upp på bara 20 sekunder, vilket gör det enkelt och praktiskt att använda.
 • Ger en perfekt finish: Tack vare den avancerade teknologin och den släta designen erbjuder GHD Platinum+ Professional Smart Styler en perfekt styling och finish.
 • Lång hållbarhet: GHD Platinum+ Professional Smart Styler är en högkvalitativ plattång som är byggd för att hålla, vilket gör den till en klok investering.
 • Mångsidig: Det är möjligt att skapa många olika frisyrer med GHD Platinum+ Professional Smart Styler, inklusive rakt, vågigt och lockigt hår.

Nackdelar

 • Hög pris: GHD Platinum+ Professional Smart Styler är en av de dyraste plattängerna på marknaden.
 • Tung: Plattången kan kännas tung och otymplig att hantera för vissa användare.
 • Låg värmetålighet: Användare med mycket tjockt eller lockigt hår kan uppleva att plattången inte har tillräckligt hög värmetålighet för att ge den önskade stylingeffekten.

3. På tredjeplats kommer plattången från GHD Gold Styler

Vi har testat Plattången GHD Gold Styler och kan med säkerhet säga att den förtjänar sin tredjeplats bland plattänger på marknaden. Plattången är enkel och smidig att använda och ger ett resultat av hög kvalitet på håret.

En av Plattångens fördelar är dess keramiska beläggning som gör att den värms upp snabbt och ger jämn värme under användning, vilket minimerar risken för skador på håret. Plattången har också ångfunktion som ger extra fukt och glans till håret.

Det rörliga sladdfästet gör att Plattången enklare kan användas utan att sladden trasslar in sig, vilket gör upplevelsen mer bekväm och professionell. Plattången har också en automatisk avstängningsfunktion som ger en extra säkerhetsfunktion vid användning.

Plattången finns i flera olika färger inklusive svart, vit, silver, blå, röd, gul, guld, grön, rosa och lila vilket gör att den passar alla personligheter och stilar. Det är också möjligt att använda Plattången som locktång, vilket innebär att det är en multifunktionell produkt.

Sammanfattningsvis, GHD Gold Styler Plattången är en topprankad produkt på marknaden. Plattången är lätt att använda, ger ett högkvalitativt resultat på håret och har flera praktiska funktioner. Plattången är därför ett utmärkt val för alla typer av användare.

GHD Gold Styler för ditt perfekta hår

Fördelar

 • Lång livslängd: GHD Gold Styler är gjord av högkvalitativa material och designad för att hålla länge.
 • Keramisk teknologi: Plattången är utrustad med avancerad keramisk teknologi som hjälper till att bevara hårets fukt och glans, samtidigt som den eliminerar friss.
 • Snygg design: GHD Gold Styler har en modern och stilren design som gör den till en snygg accessoar på badrumshyllan.
 • Snabb uppvärmning: Med en uppvärmningstid på endast 25 sekunder är det möjligt att snabbt styla håret och spara tid på morgonen.
 • Universalspänning: GHD Gold Styler fungerar bra på olika spänningar, vilket gör den till en utmärkt följeslagare på resor och utlandssemestrar.

Nackdelar

 • Dyr: GHD Gold Styler är en av de dyraste plattängerna på marknaden.
 • Längre uppvärmningstid: Plattången tar något längre tid att värmas upp jämfört med andra plattänger.
 • Ingen automatisk avstängning: GHD Gold Styler har ingen automatisk avstängning, vilket kan vara farligt om man glömmer att stänga av den efter användning.

4. Dyson Corrale

Vi har testat Dyson Corrale Plattång och är mycket imponerade av dess funktioner och resultat. Plattången har en keramisk beläggning som gör att den glider lätt genom håret utan att skada det. Dessutom har den ett rörligt sladdfäste som gör att man enkelt kan röra sig runt när man stylar håret.

Det mest imponerande med Dyson Corrale är att den är helt sladdlös, vilket ger större frihet när man stylar håret. Plattången har också en display som visar temperaturen, vilket gör det lättare att välja rätt temperatur för det valda håret. Dyson Corrale finns i flera olika färger såsom svart, silver, grå, blå, röd, orange, guld, rosa och lila, vilket gör att man enkelt kan hitta en som passar ens personliga stil.

Den viktigaste delen av en plattång är resultatet, och Dyson Corrale gör verkligen jobbet. Plattången ger ett perfekt resultat utan att skada håret, vilket är den viktigaste faktorn när man stylar håret med en plattång. Trots att Dyson Corrale är något dyrare än andra plattänger på marknaden, är det definitivt värt priset för både dess funktionalitet och kvalitet. Sammantaget är Dyson Corrale ett bra val för dem som vill ha en avancerad, pålitlig och högkvalitativ plattång.

Inga trassliga hårstrån med Dyson Corrale

Fördelar

 • Minskar skador på håret: Corrale har flexibla plattor som pressar ihop håret för att minimera skador vid användning.
 • Snabb laddning: Plattången laddas fullt på bara ca 70 minuter.
 • Trådlös användning: Dyson Corrale kan användas trådlöst i upp till 30 minuter efter en full laddning.
 • Används på alla hårtyper: Plattången fungerar på alla hårtyper och kan användas för att skapa en mängd olika frisyrer.
 • Display med information: Plattången är utrustad med en digital display som visar batterinivå och temperatur.

Nackdelar

 • Pris: Dyson Corrale är dyrare än många andra plattänger på marknaden.
 • Vikt: Plattången är tung vilket kan göra det jobbigt att använda den under längre perioder.
 • Laddningstid: Batteriet tar relativt lång tid att ladda och håller inte särksilt länge vid intensiv användning.

5. Remington S9100 ProLuxe

Vi har testat Remington S9100 ProLuxe, en plattång med keramisk beläggning och avjoniserande teknologi. Plattången är utrustad med ett rörligt sladdfäste som underlättar användningen och har en automatisk avstängningsfunktion för ökad säkerhet.

En av de mer imponerande egenskaperna hos Remington S9100 ProLuxe är dess display, som glänser i en vit, brun, röd, guld eller rosa färg. Displayen ger användaren exakt information om temperaturen, vilket gör det lätt att reglera önskad värme. Användarna identifierade också den stora längden på sladden som ett stort positivt drag.

Som experter inom plattångsanvändning kan vi säga att denna modell är perfekt för att skapa olika stilar, inklusive rakt hår, lockigt hår eller vågor. De fem olika färgalternativen gör det också möjligt för användaren att välja en färg som passar deras personlighet eller stil.

Sammanfattningsvis är Remington S9100 ProLuxe en plattång med många positiva egenskaper som gör den till en av de bästa på marknaden. Den keramiska beläggningen och avjoniserande teknologin eliminera frissigt hår och gör håret mjukare och friskare. Plattången är dessutom lätthanterlig, vilket gör att användaren kan skapa olika stilar. Vi rekommenderar denna produkt till alla som söker en högkvalitativ plattång till överkomligt pris.

Fördelar

 • Snygg design: Plattången har en modern och stilren design som ser bra ut på badrumshyllan.
 • Keramisk teknologi: Plattången är utrustad med avancerad keramisk teknologi som jämnar ut värmen, vilket minskar risken för skador på håret.
 • Snabb uppvärmningstid: Plattången blir varm på bara några sekunder, vilket sparar tid när du ska styla håret.
 • Olika värmeinställningar: Plattången har flera olika värmeinställningar, så att du kan anpassa temperaturen efter din hårtyp och önskat resultat.
 • Lång sladd: Plattången har en extra lång sladd, vilket gör det enklare att använda och röra sig runt när du stylar håret.

Nackdelar

 • Hårskador: Plattången kan orsaka hårskador om den används för ofta eller vid hög temperatur.
 • Dyr: Remington S9100 ProLuxe är en dyr plattång, vilket kan vara ett hinder för vissa kunder.
 • Tung: Plattången kan kännas tung under användning, vilket kan göra den obekväm att hantera för personer med svaga händer eller armar.

6. Lyko Straighener Mini

Vi har testat Lyko Straightener Mini – en keramisk plattång med rörligt sladdfäste.

Den keramiska beläggningen gör att plattorna glider smidigt genom håret och minimerar risken för skador och kluvna toppar. Tack vare det rörliga sladdfästet är det enkelt att vrida plattången i olika riktningar utan att sladden trasslar in sig.

Lyko Straightener Mini är också mycket användarvänlig med en touch-knapp för att stänga av och på och en driftindikator som visar när plattången är varm nog att användas. Plattången värms upp snabbt och temperaturen kan justeras för att passa olika hårtyper.

Trots sin lilla storlek är Lyko Straightener Mini effektiv för att släta ut och forma kortare hår och delar av håret som är svårare att nå med en vanlig plattång.

Sammanfattningsvis är Lyko Straightener Mini en utmärkt val för den som söker en smidig och praktisk plattång för kortare hår.

Perfekt för snygga och enkla frisyrer Lyko Straightener Mini

Fördelar

 • Liten och smidig: Lyko straighener mini är en liten och smidig plattång som är enkel att ta med sig och använda på resande fot.
 • Keramiska plattor: Plattånget har keramiska plattor som gör att håret blir glansigt och slätt utan att riskera skador och slitage på håret.
 • Snabb uppvärmning: Lyko straighener mini har en snabb uppvärmningstid vilket gör att du snabbt kan styla håret även om du har bråttom.
 • Prisvärd: För en liten och smidig plattång är Lyko straighener mini en prisvärd produkt som ger mycket valuta för pengarna.

Nackdelar

 • Svår att använda på tjockt hår: Plattången kan ha svårt att uppnå hög temperatur på riktigt tjockt hår.
 • Kort sladd: Sladden kan vara kort och kräva att du behöver vara nära kontakten när du använder den.
 • Dyr: Plattången kan vara dyr jämfört med andra liknande produkter på marknaden.

7. GHD Original Professional Styler

Vi har testat GHD Original Professional Styler och kan säga att det är en av de bästa plattänger på marknaden. Det är en keramisk plattång med avjoniserande teknik som ger ett jämnt och glänsande resultat på håret.

GHD Original Professional Styler är också utrustad med ett rörligt sladdfäste, vilket gör det lätt att använda och röra sig runt när man stylar håret. Dessutom har den automatisk avstängning, vilket ger extra trygghet och säkerhet.

Denna plattång finns i olika färger, inklusive svart, silver, grå, brun, blå, röd, gul, guld, grön, rosa och lila. Det är en mångsidig stylingverktyg som även kan användas för att skapa lockar och vågor.

En annan fördel med GHD Original Professional Styler är att det bara tar cirka 30 sekunder för den att värma upp och sedan är den redo att användas. Den har också en 9 fot (2,7 meter) lång sladd, vilket ger dig gott om rörelsefrihet när du använder den.

Sammanfattningsvis är GHD Original Professional Styler en högkvalitativ plattång som verkligen levererar. Det är en mångsidig stylingverktyg som ger ett jämnt och glänsande resultat på håret, och den är lätt att använda med funktioner som automatisk avstängning och rörligt sladdfäste.

GHD Original Professional Styler Plattång med kvalitet

Fördelar

 • Långvarig värme: GHD Original Professional Styler har en sensor som upprätthåller optimal värme över hela plattången, vilket ger långvarig värme för ett jämnt resultat.
 • Mångsidighet: Denna plattång kan användas för att skapa allt från raka och släta hår till lockar och vågor.
 • Lätt att använda: Den har en enkel och intuitiv användning, med mjuka runda kanter som gör det enklare att hantera.
 • Snabb uppvärmning: GHD Original Professional Styler har snabb uppvärmning och är redo att användas på bara 30 sekunder, vilket passar en hektisk livsstil.
 • Värmebeständigt fodral: Plattången kommer med ett värmebeständigt fodral som gör att du kan packa ner den i din väska direkt efter användning utan att behöva vänta på att den svalnar.

Nackdelar

 • Brännrisk: Plattången kan orsaka brännskador om den inte används på rätt sätt.
 • Dyr: GHD Original Professional Styler är en av de dyraste plattängerna på marknaden.
 • Svår att använda på kort hår: Plattången kan vara svår att använda på kort hår på grund av dess storlek.

8. GHD Max Styler

Vi har testat GHD Max Styler, en plattång med keramisk beläggning och automatisk avstängning. Plattången levereras i en stilren svart och guld förpackning, vilket ger ett exklusivt intryck. Det finns en mängd olika funktioner kopplade till denna produkt, inklusive locktång och värmeborste. Dessutom finns den i en rad olika färger som passar olika preferenser.

Ett av de främsta fördelarna med detta produkt är att det går att skapa flera olika frisyrer med samma verktyg. Plattången erbjuder en maximal temperatur på 185°C, vilket gör den till ett effektivt verktyg för den som vill ha ett perfekt resultat. Den automatiska avstängningsfunktionen ger också en extra känsla av säkerhet.

Vi har märkt att detta produkt är lätt att använda tack vare dess ergonomiska design. Plattången glider smidigt genom håret utan att skada det och ger ett resultat som varar länge. Slutligen är priset på denna produkt i linje med andra högkvalitativa plattänger, vilket gör den till ett bra alternativ för den som vill ha en produkt som håller högsta standard. Sammanfattningsvis rekommenderar vi GHD Max Styler till alla som önskar ha flexibilitet och hög kvalitet i en och samma produkt.

Professionell styling med GHD Max Styler

Fördelar

 • Effektivt värmesystem: Plattången har en avancerad keramisk värmeteknologi som gör att den når optimal värme snabbt.
 • Brett plattjärn: GHD Max Styler har en extra bred plattjärn som är idealisk för personer med tjockt eller krulligt hår.
 • Lång hållbarhet: Plattången är tillverkad av hög kvalitet material och har en lång livslängd.
 • Vacker design: GHD Max Styler har en modern och snygg design som gör att den ser bra ut hemma på badrumshyllan.
 • Snabb styling: Tack vare det breda plattjärnet kan man snabbt styla håret, även om det är tjockt eller krulligt.

Nackdelar

 • För stor: GHD Max Styler är en av de största plattängerna vilket gör den mindre lättanvänd och mindre smidig för enkel styling.
 • Dyrt pris: GHD Max Styler är en av de dyraste plattängerna på marknaden, vilket kan göra det svårt för kunder med en mindre budget att köpa den.
 • Begränsad temperaturkontroll: GHD Max Styler har en begränsad temperaturkontroll vilket gör det svårt att anpassa temperaturen till olika hårtyper och stylingbehov.

Vanliga frågor om användning av plattång – Svar och tips för säker styling

Vad är en Plattång?

En plattång är ett verktyg som används för att räta ut eller locka hår.

Hur använder man en Plattång?

Man börjar med att borsta igenom håret för att undvika trassel. Sedan tar man en sektion av håret och klämmer plattången runt den. Man drar sedan plattången längs hela längden av sektionen tills håret är platt eller lockat.

Kan Plattänger skada håret?

Ja, om man använder plattången för mycket eller på hög värme kan det skada håret eftersom det torkar ut och kan brytas av.

Vilken typ av Plattång bör jag använda för mitt hår?

Det beror på din hårtyp. Om du har tunt eller skadat hår bör du använda en plattång med lägre värme. Om du har tjockt och krulligt hår bör du använda en plattång med högre värme.

Hur länge håller en Plattång?

Det beror på märket och hur ofta den används, men generellt sett bör en plattång hålla i flera år om den används på ett korrekt sätt och sköts om på rätt sätt, som att rengöras regelbundet.

Sammanfattning: Bästa Plattång

Slutsatsvis kan vi konstatera att Remington Advanced Colour Protect S8605 är den bästa plattängen på marknaden. Dess avancerade teknologi och speciella design gör den lämplig för både färgbehandlat hår och andra hårtyper. Dessutom är den ergonomiska formen och ljusa displayen exempel på dess användarvänlighet. Om du söker efter en pålitlig och effektiv plattång bör du definitivt överväga Remington Advanced Colour Protect S8605.

Product Image

Remington Advanced Colour Protect S8605

Lisa profilbild

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson är en mycket respekterad skönhetsexpert och hälsocoach med mer än 15 års erfarenhet inom branschen. Hon har en djup förståelse för vad som krävs för att uppnå en hälsosam och vacker livsstil, och hennes expertis har varit till stor hjälp för människor runt om i världen.

Lisa har arbetat med ett brett spektrum av kunder, från privatpersoner till stora företag, och har hjälpt dem att uppnå sina hälsomål genom en integrerad strategi som innefattar kost, motion och personligt välbefinnande. Hon är en registrerad dietist och har en gedigen utbildning inom skönhet och hälsa.

Lisa är även en populär författare och hennes artiklar och böcker om hälsa och skönhet har publicerats i många olika tidskrifter och bloggar. Hon är ofta anlitad som en expertkälla inom sin bransch och har deltagit i många olika seminarier och konferenser.

Lisa har en stark passion för att hjälpa människor att känna sig bra i sig själva, både inuti och utanpå. Hon är känd för sin empatiska och stöttande personlighet och har hjälpt tusentals människor att uppnå sina hälsomål. Hennes expertis och erfarenhet gör henne till en mycket respekterad auktoritet inom skönhet och hälsa.
testarallt logo
Utforska testvinnare och välj med förtroende!
Information
Ansvarig utgivare:
Gidleads AB
Org Nr: 559270-7672
Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
© 2023 Gidleads AB