Fotkräm bäst i test: Hitta bästa fotkrämen för dina behov

Product Image

Footmender All In One Foot Cream 100ml

Innehållsförteckning

Fötterna bär oss genom livet, men de får inte alltid den kärlek de förtjänar. Med en uppsjö av fotkrämer på marknaden kan det vara överväldigande att hitta den som passar bäst för just dina behov. Men misströsta inte! Vi har gjort grovjobbet åt dig och sammanställt en omfattande recensionsartikel som rankar bästa fotkrämen baserat på just dina behov.

1. Bäst i test: Footmender All In One Foot Cream 100ml

Footmender All In One Foot Cream 100ml är en fotkräm som mjukgör, återfuktar, exfolierar, reparerar och vårdar fötterna på ett fantastiskt sätt. Krämen är speciellt utformad för att hjälpa till med spruckna hälar och innehåller karbamid som är en effektiv mjukgörare.

Jag har testat många olika fotkrämer genom åren, men Footmender All In One Foot Cream 100ml är verkligen en av de bästa. Krämen uppfyller verkligen alla dess löften, vilket jag uppskattar väldigt mycket. Mina fötter har blivit så mjuka och lena sedan jag började använda den här krämen.

En annan sak som jag tycker om med den här fotkrämen är dess konsistens. Det är en kräm/lotion som lätt absorberas och gör det lätt att applicera och massera in i fötterna. Jag uppskattar också att den kommer i en praktisk pumpflaska, vilket gör det enkelt att dosera rätt mängd.

Sammanfattningsvis är Footmender All In One Foot Cream 100ml verkligen en fantastisk fotkräm som jag kommer fortsätta att använda i framtiden. Den ger mina fötter precis vad de behöver för att se och må bra, och jag kan verkligen rekommendera den till andra.

Bästa fotkrämen för mjuka och fina fötter

 • Fuktgivande: Återfuktar torra fötter och gör de mjuka.
 • Antibakteriell: Minskar risken för infektioner och dålig lukt.
 • Exfolierande: Tar bort döda hudceller och ger lenare fötter.
 • Djupverkande: Verkar in i huden för att återuppbygga och stärka den.
 • Snabbabsorberande: Krämen absorberas snabbt och kladdar inte.

2. Footmender All In One Diabetic Foot Cream 150ml

Footmender All In One Diabetic Foot Cream 150ml är en uppsättning mjukgörande, återfuktande, exfolierande och reparerande ingredienser med vårdande förmågor speciellt framtagna för att behandla diabetiska fötter. Denna fotkräm hjälper till att återställa hälsa för benen på ett effektivt sätt genom att penetrera djupare in i huden tack vare dess Hyaluronsyra och Karbamid innehåll.

Krämen eller lotionen är lätt att applicera och absorberas snabbt och lämnar inga klibbiga rester. Den är både lugnande och fuktgivande och ger en förbättrad hudtextur med ett mjukare, smidigare utseende. Allt som allt är Footmender All In One Diabetic Foot Cream 150ml ett utmärkt val för de som vill vårda sina fötter på rätt sätt.

Skäm bort dina fötter med Footmender

 • Förbättrade symptom: Footmender All In One Diabetic Foot Cream hjälper till att förbättra symptomen för personer med diabetes.
 • Återfuktande: Denna fotkräm återfuktar fötterna och håller de mjuka och smidiga.
 • Hjälper till att minska klåda: Footmender All In One Diabetic Foot Cream hjälper till att minska och lindra klåda i fötterna.
 • Minskar risken för hudproblem: Genom att återfukta och vårda fötterna, minskar denna fotkräm risken för hudproblem som t.ex. torrhet och sprickor.
 • Absorberas snabbt: Footmender All In One Diabetic Foot Cream absorberas snabbt och lämnar ingen klibbig yta på fötterna.

3. CCS Foot Care Cracked Heel Sos Foot Cream 75ml

CCS Foot Care Cracked Heel Sos Foot Cream 75ml är en fantastisk fotkräm som är mjukgörande, återfuktande, exfolierande, reparerande och vårdande. Denna kräm är speciellt utformad för spruckna hälar, vilket gör den till en räddning för personer med torra fötter.

Krämen innehåller Vitamin E och Karbamid som hjälper till att återfukta huden och ge det en hälsosam lyster. CCS Foot Care Cracked Heel Sos Foot Cream 75ml är både en kräm och en lotion, vilket gör den lätt att applicera. Dess exfolierande egenskaper gör att huden ser slät och mjuk ut. Sammanfattningsvis rekommenderar jag denna fotkräm till alla som vill få bort torra fötter och ha mjuka och återfuktade hälar.

Ge dina fötter kärleken de förtjänar med CCS Fotkräm

 • Effektiv kräm för spruckna hälar: CCS Fotkräm Sos för spruckna hälar är en effektiv kräm som hjälper till att läka och återfukta torra och spruckna fötter.
 • Återfuktar huden: Den högpresterande formula av CCS Fotkräm Sos ger en intensiv återfuktning till torra och spruckna hälar.
 • Ger lindring för ömma fötter: CCS Fotkräm Sos har en speciell formula som ger omedelbar lindring mot smärtsamma sprickor och torra fötter.
 • Lättabsorberad kräm: CCS Fotkräm Sos är en lättabsorberad kräm som inte känns kladdig eller tung på huden.
 • Bekämpar torrhet och fjällning: CCS Fotkräm Sos hjälper till att bekämpa torrhet och fjällning genom att återfukta och mjukgöra huden.

4. CeraVe Renewing SA Foot Cream 88ml

CeraVe Renewing SA Foot Cream 88ml är en utmärkt fotkräm som är mjukgörande, återfuktande, exfolierande och vårdande. Den är lämplig för händer, ben och spruckna hälar, vilket gör den till en mångsidig produkt. En av de nyttiga ingredienserna i fotkrämen är hyaluronsyra som är en utmärkt fuktgivare för huden.

Salicylsyra, som också finns i fotkrämen, hjälper till att exfoliera huden och ta bort döda hudceller. Krämen är lätt att applicera och absorberas snabbt i huden, vilket gör den lämplig för daglig användning. Sammanfattningsvis är CeraVe Renewing SA Foot Cream 88ml en utmärkt produkt för alla som vill vårda sina fötter på ett effektivt sätt.

Återfuktande fotkräm för mjuka fötter CeraVe Renewing SA

 • Exfolierar och återfuktar: CeraVe Renewing SA Foot Cream är berikad med mjukgörande ämnen som tar bort döda hudceller och samtidigt återfuktar huden.
 • Minskar torrhet och fjällning: Den speciellt utformade formeln med salicylsyra och ammoniumlactat hjälper till att minska torrhet och fjällning på fötterna.
 • Återställer hudens skyddande barriär: CeraVe Renewing SA Foot Cream innehåller ceramider som hjälper till att återställa hudens skyddande barriär och förhindrar fuktavdunstning.
 • Lättabsorberad och icke-irriterande formula: Den lätta och snabbabsorberande formeln gör den idealisk för daglig användning, och är samtidigt icke-irriterande för känslig hud.
 • Ger mjuka och lena fötter: Med regelbunden användning av CeraVe Renewing SA Foot Cream kan du förvänta dig mjuka och lena fötter som är fria från torrhet och andra obehagliga hudåkommor.

5. CCS Foot Care Foot Cream 175ml

CCS Foot Care Foot Cream 175ml är en fantastisk fotkräm som verkligen gör jobbet! Den har en mjukgörande effekt på huden och ger en uppfriskande känsla med sin kylande effekt. Dessutom återfuktar den huden ordentligt och hjälper till att reparera eventuella skador. Den här krämen är verkligen vårdande och passar även utmärkt att använda på händerna.

Att använda krämen över natten ger ett extra bra resultat. Karbamid är en viktig ingrediens som hjälper till att mjuka upp huden och ge den den nödvändiga fukten. Krämen har en trevlig konsistens som gör det enkelt att applicera och ett plus är även att den finns i en praktisk 175 ml förpackning.

Lyxig Fotkräm för daglig användning CCS

 • Skyddar huden: CCS Foot Care Foot Cream skyddar fötterna från skador och sprickor, vilket gör dem mjuka och smidiga.
 • Fukter huden: Formulan med 10% urea och glycerin ger intensiv fuktighet till torra fötter och mjukar upp hårda hudområden.
 • Lämplig för diabetiker: CCS Foot Care Foot Cream är speciellt utformad för att tillgodose behoven hos personer med diabetes genom att förhindra fotsår och infektioner.
 • Absorberas snabbt: Denna kräm absorberas snabbt av huden utan att lämna en fet eller klibbig yta.
 • Ger lättnad till trötta fötter: CCS Foot Care Foot Cream kan lindra smärta och trötthet i fötterna, vilket ger en avslappnande och uppfriskande känsla.

6. Scholl Cracked Heel Active Repair K+ Foot Cream 120ml

Scholl Cracked Heel Active Repair K+ Foot Cream 120ml är en fantastisk fotkräm som verkligen lever upp till sitt löfte om att mjukgöra, återfukta, reparera och vårda torra och spruckna hälar. Krämen är baserad på karbamid, vilket ökar dess effektivitet när det gäller att återfukta huden och göra den mjukare. Dess krämiga konsistens gör det enkelt att applicera, och det absorberas snabbt av huden.

Efter att ha använt Scholl Cracked Heel Active Repair K+ Foot Cream 120ml regelbundet i några veckor var mina hälar märkbart mjukare och mindre spruckna. Krämen fungerar snabbt och ger omedelbar lindring för torr och irriterad hud på fötterna. Dess kompakta 120 ml tub gör det lätt att ta med på resor eller när du är på språng.

Sammanfattningsvis är Scholl Cracked Heel Active Repair K+ Foot Cream 120ml en oumbärlig fotkräm för alla som lider av torra och spruckna hälar. Dess effektiva återfuktningsegenskaper, krämiga konsistens och snabba resultat gör det till en av de bästa fotkrämerna på marknaden idag.

 • Trevlig doft: Fotkrämen har en mild och behaglig doft som är trevlig att använda.
 • Aktiv reparation: Scholl Cracked Heel Active Repair K+ Fotkräm tränger in i huden för att reparera och återfukta torra och spruckna hälar.
 • Lugnar och mjukgör huden: Fotkrämen innehåller ingredienser som är utformade för att lugna och mjukgöra huden för en bekväm och smärtfri upplevelse.
 • Lätt att applicera: Scholl Cracked Heel Active Repair K+ Fotkräm absorberas snabbt av huden och lämnar inte efter sig en kladdig eller fet känsla.
 • 120 ml för längre användning: En flaska fotkräm på 120 ml räcker länge och ger dig tillräckligt med produkt för att regelbundet eller dagligen använda det för att återfukta och reparera dina fötter.

7. Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repair Cream 100g

Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repair Cream 100g är en fantastisk fotkräm som är mjukgörande, återfuktande, exfolierande, reparande och vårdande. Krämen är idealisk för torra och spruckna hälar och har dessutom en härlig krämig konsistens. Med hjälp av vitamin E, hjälper denna kräm till att förhindra ytterligare torrhet och skyddar huden mot påfrestningar.

Krämen är enkel att använda och absorberas snabbt. Den lämnar huden mjuk och smidig och ger en behaglig känsla. En av de bästa fördelarna med denna produkt är exfolieringsegenskaperna, vilket gör att den effektivt tar bort döda hudceller och lämnar händerna och fötterna med en slät och jämn yta.

Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repair Cream 100g är ett utmärkt val för dem som söker en högkvalitativ lotion eller kräm för behandling av torr hud. Den mjukgörande, återfuktande, exfolierande, reparationsgivande och vårdande kombinationen gör den idealisk för alla hudtyper och kan användas dagligen för att behålla mjuk, smidig och frisk hud.

Transformera torra fötter och armbågar med Exuviance

 • Fuktgivande: Krämen absorberas snabbt och ger intensiv fukt till torra områden på hälar och armbågar.
 • Exfolierande: Innehåller exfolierande ingredienser som hjälper till att avlägsna torra och döda hudceller, vilket gör huden mjukare och slätare.
 • Reparerande: Innehåller en blandning av aktiva ingredienser som bidrar till att reparera och återställa hudens naturliga barriär funktion.
 • Lämplig för känslig hud: Parfymfri, hypoallergen och dermatologiskt testad för att minimera risken för irritation.
 • Långvarig effekt: Krämen absorberas långsamt för att ge långvarig, intensiv fukt och skydd till torra och spruckna områden.

8. Helosan Fotsalva Foot Cream 100g

Helosan Fotsalva Foot Cream är en mjukgörande, återfuktande och vårdande fotkräm som är perfekt för torra och spruckna hälar. Denna kräm/lotion innehåller karbamid som är känd för sina reparerande egenskaper. Krämen har även en uppfriskande och kylande effekt som ger en skön känsla efter en lång dag.

Det bästa med Helosan Fotsalva Foot Cream är dess anti-fotsvamp egenskaper. Så, det är en optimal fotkräm för personer som lider av fotsvamp och andra liknande fotproblem. Krämen fungerar även på händerna och kan hjälpa till att behandla spruckna hälar.

Helosan Fotsalva Foot Cream absorberas snabbt och ger en behaglig återfuktning som varar länge. Krämen är också väldigt mild och passar mycket bra för personer med känslig hud. Sammanfattningsvis, så är Helosan Fotsalva Foot Cream en effektiv fotkräm med massor av goda egenskaper för våra fötter och händer!

Svårslagen fotkräm Helosan Fotsalva

 • Motverkar torr och sprucken hud: Helosan Fotsalva Foot Cream är utformad för att fukta och skydda huden på fötterna från att torka ut, vilket gör att foten återfår dess mjukhet och smidighet.
 • Bekämpar bakterier och svamp: Krämen innehåller antibakteriella och antifungala egenskaper, vilket bidrar till att förhindra infektioner och andra fotproblem.
 • Lindrar och dämpar irritation: Krämen är också utformad för att minska inflammation och lugna huden, vilket hjälper till att lindra smärta och obehag.
 • Återhämtar fötterna efter en lång dag: Helosan Fotsalva Foot Cream har en lugnande effekt på trötta fötter, vilket gör det till ett utmärkt sätt att återhämta sig efter en lång dag på jobbet eller efter en lång promenad.
 • Skyddar fötterna från väder och vind: Krämen fungerar också som en barriär mot de yttre elementen som sol, vind och kyla och skyddar foten från att utsättas för skadliga ämnen och miljöförhållanden.

9. Perspirex Antiperspirant Hand & Foot Lotion 100ml

Perspirex Antiperspirant Hand & Foot Lotion är en uppfriskande och kylande fotkräm som går bortom att bara återfukta huden. Denna produkt fungerar även som en effektiv deodorant för att hålla fukt och lukt borta från dina händer. Krämen har en mjuk och krämig konsistens, vilket gör den lätt att applicera och absorberas snabbt av huden.

Vad som är så bra med Perspirex Antiperspirant Hand & Foot Lotion är att den verkligen fungerar. Den bekämpar inte bara fukt och lukt, utan håller dem borta hela dagen. Krämen har också en lätt och fräsch doft, vilket gör den ännu mer behaglig att använda. Att den dessutom fungerar för både händer och fötter är ett stort plus.

Om du söker efter en produkt som effektivt kan bekämpa svett och lukt samtidigt som den återfuktar och ger en uppfriskande känsla, är Perspirex Antiperspirant Hand & Foot Lotion ett utmärkt val. Produktens konsistens och doft gör den lätt och behaglig att använda, och dess effektivitet gör att du kan känna dig fräsch och ren hela dagen.

Låt Perspirex Fotkräm ta hand om dig

 • Bekämpar svett och lukt: Perspirex Antiperspirant Hand & Foot Lotion håller händer och fötter torra och minskar odörbildning.
 • Effektivt skydd: Produkten ger upp till 3 dagars skydd mot svett och fuktighet på händer och fötter.
 • Snabbtorkande formula: Fotkrämen absorberas snabbt utan att kladda och lämnar inga fläckar på kläderna.
 • Lämplig för känslig hud: Perspirex Antiperspirant Hand & Foot Lotion är skonsam mot känslig hud och kan användas dagligen utan irritation.
 • Långvarig effekt: Produkten ger långvarigt skydd och håller händer och fötter torra och fräscha länge.

10. Scholl Intense Nourish Foot Cream 150ml

Scholl Intense Nourish Foot Cream 150ml är en fotkräm som ger en mjukgörande, återfuktande, reparativ och vårdande upplevelse för fötterna. Krämen är rik på vitamin E och karbamid vilket hjälper till att reparera och förebygga torrhet och sprickor.

Den absorberas snabbt och lämnar inga klibbiga eller oljiga rester. Krämen förbättrar mjukheten i huden och gör fötterna återfuktade och välmående. Det är en riktigt bra produkt för alla som vill ha friska och välskötta fötter. Scholl Intense Nourish Foot Cream 150ml känns lyxig och garanterar noggrann vård för trötta fötter.

Ger dina fötter kärleksfull omvårdnad Scholl Fotkräm

 • Mjukar upp torra fötter: Scholl Intense Nourish Fotkräm innehåller 25% urea som mjukar upp och återfuktar torra fötter.
 • Förhindrar förhårdnader: Regelmässig användning av fotkrämen kan förhindra uppkomsten av förhårdnader på fötterna.
 • Ger långvarig återfuktning: Scholl Intense Nourish Fotkräm ger långvarig återfuktning och gör fötterna mjuka och smidiga.
 • Parfymerad fotkräm: Fotkrämen är parfymerad med en fräsch och behaglig doft som gör fötterna mer attraktiva att titta och lukta på.
 • Lämplig för all hudtyper: Scholl Intense Nourish Fotkräm är lämplig för alla hudtyper, inklusive den torra och känsliga huden.

Vad ska du tänka på för att hitta den bästa fotkrämen för dina fötter?

Nedan har vi listat faktorer som du bör ha i åtanke när du ska köpa en bra fotkräm baserat på just dina behov.

FaktorBeskrivning
ÅterfuktningEn bra fotkräm bör återfukta huden djupt och länge, för att bekämpa torrhet och sprickor.
MjukgöringHård och förhårdnad hud behöver mjukgöras effektivt för att förbättra fötternas övergripande utseende och känsla.
Vårdande egenskaperExtra vårdande ingredienser som tea tree-olja eller sheasmör kan hjälpa till att lindra ömhet och irritation.
AbsorptionEn fotkräm som snabbt absorberas av huden gör det lättare att använda den regelbundet utan att lämna en kladdig känsla.
LuktDoften kan vara en viktig faktor för vissa användare, så leta efter en kräm med en behaglig doft om det är viktigt för dig.
PrisFotkrämer finns i olika prisklasser, så det är viktigt att hitta en som passar din budget utan att kompromissa med kvaliteten.

Våra tester och urvalskriterier

Vi har testat och utvärderat 10 av de mest populära fotkrämerna på marknaden idag. Vårt urval grundades på oberoende tester, produktrecensioner och åsikter från kunder.

Genom att jämföra funktioner och priser har vi skapat en omfattande sammanställning för att hjälpa dig att hitta den bästa fotkrämen för just dina behov.

Upptäck våra andra rekommenderade modeller

Vår recensionsartikel innehåller inte bara vinnaren, utan vi har också inkluderat flera andra högt rekommenderade fotkrämer. Vi vill ge dig en väl avvägd lista med alternativ, så du kan hitta en fotkräm som passar just dina unika behov.

Sätt dina fötter först

Läs vidare för att ta reda på mer om de bästa fotkrämerna på marknaden och välj den som ger dina fötter den kärlek och omvårdnad de förtjänar.

Oavsett om du lider av torr hud, förhårdnader eller bara vill ge dina fötter en extra boost av fukt, har vi den perfekta fotkrämen för dig. Så säg farväl till trötta och torra fötter och ge dem den bästa fotkrämen de behöver – du har kommit helt rätt!

Vanliga frågor om fotkräm och dess användning

Vad är fotkräm och varför behöver man det?

Fotkräm är en kräm som används för att mjukgöra och återfukta fötterna. Det behövs eftersom fötterna ofta utsätts för mycket slitage och kan lätt torka ut.

Vad ska man tänka på när man väljer fotkräm?

Det är viktigt att välja en fotkräm som passar din hudtyp och behov. Om du har torra fötter behöver du en kräm som är extra fuktgivande och innehåller mjukgörande ämnen.

När på dagen bör man använda fotkräm?

Det är bäst att använda fotkräm på kvällen, innan du går och lägger dig. Då kan krämen verka över natten och ge dina fötter extra mycket tid att återhämta sig.

Kan man använda vanlig kroppslotion som fotkräm?

Ja, det går, men det är inte optimalt eftersom kroppslotion inte är formulerad för att hantera det hårda trycket, friktionen och slitage som fötterna utsätts för. Det finns olika krämer som är specifikt utvecklade för fötterna.

Är det viktigt att använda fotkräm regelbundet?

Ja, det är viktigt att använda fotkräm regelbundet för att bibehålla mjuka och friska fötter. Om du inte återfuktar dina fötter regelbundet kan de bli torra, spruckna och till och med infekterade.

Sammanfattning: Bästa Fotkrämen

Slutsatsen är att Footmender All In One Foot Cream 100ml är den bästa fotkrämen på marknaden. Dess unika formula verkar effektivt på torra och spruckna fötter, samt mjukar upp och återfuktar huden.

Den är också lätt att applicera och tränger snabbt in i huden vilket gör den perfekt för daglig användning. Vi rekommenderar starkt Footmender All In One Foot Cream 100ml för alla som vill ha friska och mjuka fötter.

Product Image

Footmender All In One Foot Cream 100ml

Lisa profilbild

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson är en mycket respekterad skönhetsexpert och hälsocoach med mer än 15 års erfarenhet inom branschen. Hon har en djup förståelse för vad som krävs för att uppnå en hälsosam och vacker livsstil, och hennes expertis har varit till stor hjälp för människor runt om i världen.

Lisa har arbetat med ett brett spektrum av kunder, från privatpersoner till stora företag, och har hjälpt dem att uppnå sina hälsomål genom en integrerad strategi som innefattar kost, motion och personligt välbefinnande. Hon är en registrerad dietist och har en gedigen utbildning inom skönhet och hälsa.

Lisa är även en populär författare och hennes artiklar och böcker om hälsa och skönhet har publicerats i många olika tidskrifter och bloggar. Hon är ofta anlitad som en expertkälla inom sin bransch och har deltagit i många olika seminarier och konferenser.

Lisa har en stark passion för att hjälpa människor att känna sig bra i sig själva, både inuti och utanpå. Hon är känd för sin empatiska och stöttande personlighet och har hjälpt tusentals människor att uppnå sina hälsomål. Hennes expertis och erfarenhet gör henne till en mycket respekterad auktoritet inom skönhet och hälsa.
testarallt logo
Utforska testvinnare och välj med förtroende!
Information
Ansvarig utgivare:
Gidleads AB
Org Nr: 559270-7672
Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
© 2023 Gidleads AB