Bäst i Test: De 8 Bästa Concealerna för Din Makeuprutin 2023

Product Image

NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml

Innehållsförteckning

Vilken är den bästa Concealer för dig? Concealer, eller täckstift som det även kallas, är en makeupprodukt som hjälper till att täcka över ojämnheter, rodnader och mörka ringar under ögonen. Men med så många produkter på marknaden kan det vara svårt att veta vilken som passar just dina behov. Därför har vi på vår sajt sammanställt en lista av åtta Concealer som presterat bäst i test, baserat på oberoende tester, produktrecensioner, kundrecensioner, funktioner och prisjämförelser.

I vår lista över bästa Concealer kommer vi att presentera vår vinnare, NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml, tillsammans med andra högpresterande modeller. Så oavsett om du är på jakt efter en Concealer som är speciellt bra för torr hy, en Concealer som ger mycket täckning eller kanske en Concealer med naturliga ingredienser, kommer du att kunna hitta en produkt som passar just dina behov.

Fortsätt läsa vår artikel för att ta reda på vilka Concealer som har klassats som bäst i test, och vad som gör dem till de bästa valen på marknaden idag. Vi hoppas att efter att ha läst vår artikel, kommer du att känna dig mer välinformerad och stolt över ditt val av Concealer. Så låt oss nu dyka in i vår granskning och ta reda på vilken Concealer som verkligen är bäst!

1. Vinnare och bäst i test blev Concealer från NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml

Vi har testat NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml, som nyligen blev utsedd till bäst i test inom concealers. Våra höga förväntningar inför testet har absolut infriats och nu vill vi berätta mer om varför vi tycker att denna concealer står i en klass för sig.

Denna kräm har återfuktande egenskaper som verkligen känns på huden. Den ger ett lystrigt och fräscht resultat som ser naturligt ut. Vi upplever inte att huden känns torr eller stram efter applicering, vilket är väldigt uppskattat.

NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml ger oss även solskydd. Detta är en stor fördel, speciellt under de ljusare månaderna då solen blir starkare och vi vill skydda vårt ansikte och våra ögon.

Vi blev även förvånade över att produkten har en matt finish. Trots den återfuktande och lystriga formuleringen känns resultatet matt på huden, vilket innebär att vi inte behöver oroa oss för att se blanka ut under dagen.

Slutligen vill vi lyfta fram att NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml passar både för användning i ansiktet och runt ögonen. Det är en fördel att vi inte behöver använda flera produkter för att uppnå ett enhetligt resultat.

Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml, och vi förstår varför den blev vinnare och bäst i test. Den återfuktande och lystriga formuleringen kombinerat med solskydd och matt finish gör att den passar alla våra behov.

NYX Serum Concealer: Magisk täckning i en flaska

Fördelar

 • Lätt att applicera: NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml har en smidig och lätt formula som gör det enkelt att applicera och blanda ut för en naturlig finish.
 • Hållbar täckning: Denna concealer ger en medium till full täckning som håller hela dagen, perfekt för att dölja mörka ringar eller ojämnheter på huden.
 • Återfuktande: NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml innehåller också återfuktande ingredienser som hjälper till att hålla huden fräsch och återfuktad.
 • Nackdelar

 • Kort hållbarhet: NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml har en tendens att torka ut snabbt, vilket kan göra att den blir svår att applicera och blanda ordentligt efter en viss tid.
 • Begränsade nyansalternativ: Denna concealer har inte så många nyansalternativ, vilket kan göra det svårt för personer med olika hudtoner att hitta en perfekt match för deras individuella färgbehov.
 • 2. På andra plats kommer Concealer från Maybelline Fit Me Concealer 6.8ml

  Vi har testat Maybelline Fit Me Concealer 6.8 ml och vi kan säga att det förtjänar sin plats som nummer två på vår lista över bästa concealers. Dess effektiva anti-blemish-formula gör att man känner sig säker när man använder den på både ansiktet och ögonen. Den gör att huden ser fantastisk ut och fulltäckande på alla rätt ställen.

  Dessutom ger den här concealern en fin lyster utan att se blank ut, tack vare dess matta finish som inte lämnar huden oljig eller klibbig. En annan uppskattad egenskap är dess solskyddsfaktor som bidrar till att skydda våra ansikten från skadliga UV-strålar. Det här är en detalj som vi tycker är viktig, särskilt under sommarmånaderna då solen är stark.

  Maybelline Fit Me Concealer har en krämig konsistens som gör att den är lätt att applicera och blanda ut med hudtonen. Den gör att huden ser jämn och fläckfri ut, vilket är vad vi önskar av en bra concealer. Passar både ljust och mörkt, vi kan verkligen säga att Maybelline Fit Me Concealer 6.8 ml är värd att testa.

  Maybelline Fit Me Concealer: Din hemliga skönhetsboost

  Fördelar

 • Anpassningsbar täckning: Maybelline Fit Me Concealer 6.8ml erbjuder en lätt till medium täckning som kan byggas upp för att passa dina individuella behov och önskemål.
 • Hållbar och naturlig finish: Denna concealer ger en naturlig och felfri finish som varar hela dagen utan att se kakig eller överdrivet makeupad ut.
 • Skonsam för huden: Maybelline Fit Me Concealer är fri från oljor, parabener och allergiframkallande ämnen, vilket gör den lämplig även för känslig hud.
 • Nackdelar

 • Begränsad färgutbud: Maybelline Fit Me Concealer 6.8ml har ett begränsat antal nyanser att välja mellan, vilket kan göra det svårt att hitta en perfekt match för din hudton.
 • Täckningsgrad: Denna concealer har inte den högsta täckningsgraden på marknaden, vilket kan vara problematiskt för de som vill dölja allvarligare ojämn hudton, mörka ringar eller akneärr.
 • 3. På tredjeplats kommer Concealer från Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml

  Vi har testat Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml och här kommer våra åsikter om produkten. Concealern har en krämig konsistens som gör det enkelt att applicera på både ansikte och ögonområdet. Dessutom är förpackningen smidig och lätt att ha med sig i sminkväskan.

  Den största fördelen med denna concealer är dess anti-blemish egenskaper som verkligen fungerar för att dölja orenheter och mörka ringar under ögonen. Vi upplevde också att den återfuktande formulan ger huden en fin lyster och solskydd, vilket gör den perfekt för alla årstider.

  Den fulltäckande effekten är också imponerande, då den täcker det mesta utan att kännas tung eller kakig på huden. Samtidigt ger den en matt finish som håller länge, vilket bidrar till att vår hy ser fräsch och jämn ut under hela dagen.

  Överlag är vi mycket nöjda med Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml och rekommenderar den till alla som är ute efter en högkvalitativ concealer som ger både täckning och lyster åt huden.

  YSL Touche Eclat: Magiskt Trollspö för Flawless Hy

  Fördelar

 • Hög täckningsförmåga: Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml ger en jämn och hög täckning som döljer mörka ringar, rodnad och ojämn hudton effektivt.
 • Lätt konsistens: Concealern har en lätt och krämig konsistens som smälter in i huden utan att kännas tung eller kakig, vilket gör den behaglig att bära hela dagen.
 • Långvarig resultat: Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml håller hela dagen och ser fräsch ut även efter timmar av användning.
 • Nackdelar

 • Pris: Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5 ml kan vara ganska dyrt, vilket kan göra att det inte passar alla budgetar.
 • Mängd produkt: 2,5 ml kan uppfattas som en liten mängd produkt för priset, vilket kan leda till att vissa konsumenter inte tycker att det är kostnadseffektivt.
 • 4. Maybelline Instant Anti Age The Eraser Concealer 6,8ml

  Vi har testat Maybelline Instant Anti Age The Eraser Concealer 6,8ml och vi måste säga att vi är imponerade av resultatet. Denna concealer har snabbt blivit en favorit i vårt sminkarsenal på grund av dess fantastiska egenskaper.

  För det första är den anti-blemish, vilket betyder att den bekämpar finnar och orenheter samtidigt som den döljer dem. Vi upplevde en förbättring i vår hud efter bara några dagars användning. Dessutom ger den fulltäckande effekt, vilket verkligen hjälper till att dölja mörka ringar under ögonen och andra små skavanker i ansiktet.

  För det andra är formulan krämig och lätt att applicera. Den smälter in i huden och ger en naturlig lyster som håller hela dagen. Vi gillar verkligen att den är lämplig för såväl ansikte som ögon, och att den kommer i en praktisk 6,8 ml förpackning – perfekt att ta med on-the-go.

  Sammanfattningsvis rekommenderar vi varmt Maybelline Instant Anti Age The Eraser Concealer 6,8ml för dess förmåga att dölja orenheter, förvandla trött hy till en fräsch och ungdomlig look, samt för dess hållbarhet och lätthanterliga förpackning. En riktig game changer för vår sminkrutin!

  Maybelline Eraser Concealer: Perfektion i en liten flaska

  Fördelar

 • Effektiv täckning: Maybelline Instant Anti Age The Eraser Concealer 6,8ml erbjuder en högkvalitativ täckning som effektivt döljer mörka ringar, blemmor och ojämn hudton.
 • Fuktgivande formula: The Eraser Concealer är berikad med goji-bär och haloxyl, som hjälper till att återfukta huden och reducera synligheten av fina linjer och svullnader.
 • Lätt att applicera: Concealern har en inbyggd mjuk applikator som gör det enkelt att applicera produkten jämnt över huden och blanda ut för en naturlig finish.
 • Nackdelar

 • Kort hållbarhetstid: Maybelline Instant Anti Age The Eraser Concealer 6,8ml kan ha en kortare hållbarhetstid jämfört med andra concealers på marknaden, vilket kan innebära att du behöver köpa ny produkt oftare.
 • Begränsade nyanser: Denna concealer erbjuder kanske inte så många nyanser att välja mellan, vilket kan göra det svårt för vissa kunder att hitta den perfekta matchningen för deras hudton.
 • 5. Nars Radiant Creamy Concealer 6ml

  Vi har testat Nars Radiant Creamy Concealer 6ml och vi är imponerade av resultatet. Denna concealer har en återfuktande formula som ger en fräsch och strålande lyster till huden. Den är fulltäckande men ändå lätt på huden, vilket gör den perfekt för att dölja mörka ringar under ögonen, rodnader och ojämnheter i ansiktet.

  Formulan är krämig och lätt att blanda ut med fingrarna eller en sminkborste. Eftersom det räcker med en liten mängd för att täcka området runt ögonen och ansiktet, håller denna 6 ml-produkt länge. Concealern sitter bra under dagen och smälter in i huden utan att lämna några torra områden eller att se kakig ut.

  Det finns en mängd nyanser att välja mellan, vilket gör det enkelt för oss att hitta en nyans som passar vår hudton perfekt. Vi rekommenderar verkligen Nars Radiant Creamy Concealer 6ml för alla som vill ha en återfuktande, fulltäckande concealer som ger en strålande finish.

  Nars Radiant Creamy Concealer 6ml Perfektion i en liten tub

  Fördelar

 • Utmärkt täckning: Nars Radiant Creamy Concealer erbjuder enastående täckning som effektivt döljer mörka ringar, rodnad, ojämn hudton och mindre skavanker.
 • Lätt och återfuktande formula: Concealern har en krämig och lätt konsistens som smälter in i huden och ger en naturlig finish utan att den känns tung eller kakig. Dessutom innehåller den återfuktande ingredienser som håller huden mjuk och smidig hela dagen.
 • Stort färgutbud: Nars Radiant Creamy Concealer finns i ett brett spektrum av nyanser, så att alla kan hitta den perfekta färgmatchningen för sin hudton och underton. Detta gör det enkelt att skapa en felfri och naturlig look som passar alla.
 • Nackdelar

 • Pris: Nars Radiant Creamy Concealer 6ml kan vara dyr för vissa konsumenter, speciellt om de använder produkten regelbundet och behöver köpa den ofta.
 • Kan torka ut huden: Vissa användare tycker att den här concealern kan göra deras hud lite torr och stram, särskilt när den används under längre tid.
 • 6. Eucerin Even Brighter Pigment Reducing Spot Corrector 5ml

  Vi har testat Eucerin Even Brighter Pigment Reducing Spot Corrector 5ml, en concealer som utlovar att reducera synliga pigmentfläckar och ge huden en jämnare och mer strålande ton.

  Efter flera veckors användning märkte vi en betydande förbättring av vår hudton. Pigmentfläckar och ojämnheter blev mindre synliga, och vår hy verkade få en härlig lyster. Vi uppskattade också den uppstramande effekten, som hjälpte till att ge ansiktet en mer ungdomlig och väldefinierad kontur.

  Krämens konsistens är lätt och behaglig, och den absorberas snabbt av huden utan att kännas fet eller kladdig. Det är en stor fördel för oss som vill kunna applicera makeup ovanpå utan problem. Den lilla tuben på 5 ml är smidig och lätt att bära med sig i handväskan för eventuella touch-ups under dagen, men man bör vara medveten om att produkten kan ta slut ganska snabbt vid daglig användning.

  Slutsatsen är att Eucerin Even Brighter Pigment Reducing Spot Corrector 5ml är en effektiv och behaglig produkt som uppfyller sina löften om att reducera pigmentfläckar och ge huden en jämnare ton samt lyster. Vi är mycket nöjda med resultatet och rekommenderar denna concealer för alla som önskar en vacker och strålande hy.

  Eucerin Even Brighter: Trolla bort fläckar lyft din skönhet

  Fördelar

 • Förbättrad hudton: Eucerin Even Brighter Pigment Reducing Spot Corrector arbetar för att minska mörka fläckar och missfärgningar med dess högkvalitativa aktiva ingredienser.
 • Lätt att använda: Den här produktens smidiga pen-format gör det enkelt att använda den där det behövs, och får enkelt plats i din vardag.
 • Gentle mot känslig hud: Eucerin Even Brighter Pigment Reducing Spot Corrector är utformad för att vara skonsam mot alla hudtyper, även de mest känsliga. Dess milda formula säkerställer att din hud inte blir irriterad eller uttorkad.
 • Nackdelar

 • Dyr: Eucerin Even Brighter Pigment Reducing Spot Corrector 5ml kan vara dyr för vissa kunder, eftersom den är mer av ett specialiserat hudvårdsprodukt.
 • Icke-effektiv för alla användare: Resultaten kan variera beroende på individens hudtyp och hur väl huden svarar på produktens sammansättning, vilket betyder att det kanske inte fungerar lika effektivt för alla användare.
 • 7. Max Factor Mastertouch Concealer

  Vi har testat Max Factor Mastertouch Concealer och vi är mycket nöjda med resultatet. Denna fantastiska concealer ger en fulltäckande effekt som döljer ojämn hudton, blemmor, mörka ringar under ögonen och röda områden. Den är enkel att applicera med hjälp av den medföljande applikatorn, vilket gör den praktisk och bekväm att använda i vardagslivet.

  En stor fördel med Max Factor Mastertouch Concealer är dess lyster, som ger huden ett fräschare och piggare utseende. Dessutom innehåller den solskydd, vilket skyddar huden mot skadliga UV-strålar och för tidigt åldrande. Vi uppskattar även att den är lämplig för både ansikte och ögon, samt att den har en krämig konsistens som gör den enkel att blanda ut och smälta in i huden.

  När det gäller hållbarheten var vi imponerade av hur länge den kvarstod på vår hud utan att klumpa sig eller rinna ut. Vi kan därför med glädje rekommendera Max Factor Mastertouch Concealer till alla som vill dölja imperfektioner och få en jämn och naturlig täckning.

  Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Max Factor Mastertouch Concealer och dess prestanda. Den fulltäckande effekten, lystern och solskyddet är några av de aspekter som gör produkten till en vinnare för oss. Den smidiga applikationen och hållbarheten gör det här till ett självklart val för vår dagliga sminkrutin.

  Max Factor Mastertouch: Magi för en perfekt hudton

  Fördelar

 • Hög täckning: Max Factor Mastertouch Concealer ger en utmärkt täckning för att dölja mörka ringar, rodnad och andra ojämn hudtoner.
 • Lätt att applicera: Den praktiska pennapplikatorn gör det enkelt att applicera exakt där du behöver, vilket ger dig en naturlig, felfri look.
 • Hydrerande formula: Concealern innehåller en återfuktande formula som hjälper till att vårda din hud när du täcker ojämnheter, vilket lämnar din hud mjuk och smidig.
 • Nackdelar

 • Förpackningens design: Max Factor Mastertouch Concealer har en penna-liknande förpackning vilket kan göra det svårt att få ut all produkt ur behållaren och utnyttja den till fullo.
 • Inte så många nyanser: Max Factor Mastertouch Concealer erbjuder inte en särskilt brett utbud av nyanser, vilket kan göra det svårt för vissa att hitta den perfekta matchningen för sin hudton.
 • 8. L.A. Girl Pro Concealer Tube 8g

  Vi har testat L.A. Girl Pro Concealer Tube 8g och vi måste säga att vi är imponerade av dess prestanda! Den här concealern har verkligen allt vi letar efter i en concealer, och mer därtill.

  För det första är formulan anti-blemish, vilket betyder att den hjälper till att dölja och bekämpa finnar och orenheter i huden. Detta är mycket viktigt för oss eftersom vi alltid strävar efter en felfri och hälsosam hud. Dessutom ger concealern en vacker lyster till huden som verkligen lyfter fram ansiktets naturliga konturer och skulptur.

  Ett annat plus med L.A. Girl Pro Concealer är att den har en matt finish, vilket vi tycker är viktigt för att undvika att huden ser oljig eller blank ut. Den är också fulltäckande, vilket innebär att den täcker alla ojämheter och mörka ringar som vi vill dölja i ansiktet och kring ögonen.

  Formulan för denna concealer är en kräm, vilket gör den mycket lätt att applicera och blanda ut på huden, vilket resulterar i en jämn och naturlig look. Med 8g i tuben har man en användbar och praktisk mängd produkt som varar länge och räcker till många användningar.

  Sammanfattningsvis är L.A. Girl Pro Concealer Tube 8g en riktig vinnare när det kommer till concealers! Vi kan varmt rekommendera denna produkt för alla som är ute efter en concealer som är både effektiv och enkel att använda, med många fantastiska egenskaper.

  LA Girl Pro Concealer: Skönhetsmiraklet i en liten tub

  Fördelar

 • Utmärkt täckning: L.A. Girl Pro Concealer Tube 8g erbjuder en högkvalitativ och långvarig täckning, vilket gör att ojämnheter och mörka cirklar under ögonen kan döljas på ett effektivt sätt.
 • Stort färgutbud: Det stora utbudet av färger i denna concealer-serie säkerställer att det finns en nyans som passar alla hudtoner så att din makeup kommer att se naturlig och felfri ut.
 • Lätt applicering: Den smidiga applikatorn gör det enkelt att applicera concealern på problemområden och ger en jämn finish utan att tyngas ned eller klumpas.
 • Nackdelar

 • Täckningsförmåga: L.A. Girl Pro Concealer Tube 8g kan ha svårt att helt täcka mörka ringar under ögonen och större blemmor.
 • Hållbarhet: Produkten kan smälta eller glida av vid höga temperaturer eller efter en lång dag, vilket kräver fler touch-ups.
 • Vanliga Frågor om Concealer

  Vad är en concealer?

  En concealer är en kosmetisk produkt som används för att dölja ojämnheter, missfärgningar eller blemmor på huden.

  Hur applicerar man concealer?

  Applicera en liten mängd concealer på ojämnheter eller blemmor, och använd en pensel, svamp eller fingertoppar för att blanda ut produkten så att den smälter in i huden.

  Vilken färg på concealer ska jag använda?

  Välj en concealer som passar din hudton, eller använd en som är en nyans ljusare för att uppnå en ljusreflekterande effekt. För att neutralisera missfärgningar, använd en färgkorrigerande concealer som passar för just din missfärgning (ex. grön för att neutralisera röda blemmor och orange för att dölja mörka ringar under ögonen).

  Kan man använda concealer runt ögonen?

  Ja, concealer kan användas för att dölja mörka ringar under ögonen eller för att ljusa upp området kring ögonen. Var dock försiktig så att produkten inte hamnar för nära ögat eller irriterar huden.

  Ska man applicera foundation eller concealer först?

  Det beror på din personliga preferens och vad som fungerar bäst för din hud. Vissa föredrar att applicera foundation först för att jämna ut hudtonen och sedan följa upp med concealer för att fokusera på specifika områden som behöver extra täckning. Andra föredrar att applicera concealer först och sedan använda foundation för att jämna ut och förvandla hela ansiktet.

  Sammanfattning: Bästa Concealer

  Sammanfattningsvis kan vi konstatera att NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml är den bästa concealern på marknaden. Den har fått fantastiska omdömen från både experter och användare, vilket bevisar dess effektivitet och högkvalitativa resultat. Det är helt klart ett måste i din sminkväska för att få en naturlig, fräsch och felfri look.

  Product Image

  NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml

  Author image of Lisa

  Lisa Nilsson

  Lisa Nilsson är en mycket respekterad skönhetsexpert och hälsocoach med mer än 15 års erfarenhet inom branschen. Hon har en djup förståelse för vad som krävs för att uppnå en hälsosam och vacker livsstil, och hennes expertis har varit till stor hjälp för människor runt om i världen.

  Lisa har arbetat med ett brett spektrum av kunder, från privatpersoner till stora företag, och har hjälpt dem att uppnå sina hälsomål genom en integrerad strategi som innefattar kost, motion och personligt välbefinnande. Hon är en registrerad dietist och har en gedigen utbildning inom skönhet och hälsa.

  Lisa är även en populär författare och hennes artiklar och böcker om hälsa och skönhet har publicerats i många olika tidskrifter och bloggar. Hon är ofta anlitad som en expertkälla inom sin bransch och har deltagit i många olika seminarier och konferenser.

  Lisa har en stark passion för att hjälpa människor att känna sig bra i sig själva, både inuti och utanpå. Hon är känd för sin empatiska och stöttande personlighet och har hjälpt tusentals människor att uppnå sina hälsomål. Hennes expertis och erfarenhet gör henne till en mycket respekterad auktoritet inom skönhet och hälsa.
  testarallt logo
  Utforska testvinnare och välj med förtroende!
  Information
  Ansvarig utgivare:
  Gidleads AB
  Org Nr: 559270-7672
  Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
  © 2023 Gidleads AB