Bäst i test: bästa ögonbrynspennan för perfekta bryn 2024

Product Image

NYX Micro Brow Pencil 0.5g

Innehållsförteckning

Letar du efter den bästa ögonbrynspennan för att definiera och forma dina bryn? Du är inte ensam – allt fler upptäcker nyttan med en bra ögonbrynspenna. För att hjälpa dig hitta rätt har vi jämfört och testat några av de mest populära produkterna på marknaden idag.

Vi har granskat de bästa ögonbrynspennorna utifrån oberoende tester, produktrecensioner, kundrecensioner, funktioner och prisjämförelser. Bland de 7 ögonbrynspennorna vi har testat, har vi hittills korat NYX Micro Brow Pencil 0.5g som bäst i test.

I denna artikel kommer du kunna ta del av vår sammanställning av bästa ögonbrynspennor för att hitta rätt produkt för dig. Här hittar du vår vinnare och rekommenderade modeller för olika smaker och budgetar.

1. Vinnare och bäst i test blev Ögonbrynspenna från NYX Micro Brow Pencil 0.5g

Vi är mycket nöjda med vårt köp av NYX Micro Brow Pencil 0.5g. Denna fantastiska ögonbrynspenna utsågs som bäst i test, vilket var en av anledningarna till varför vi valde att prova den själva. Och vi är verkligen glada över att vi gjorde det!

Vi älskar hur vattenfast formulan är och hur de olika färgerna som finns att välja mellan, som svart, grå, brun, transparent, grön och beige, gör det möjligt för oss att hitta den perfekta nyansen för våra ögonbryn. Pennans tunna spets ger oss full kontroll över varje drag, vilket resulterar i ett felfritt och naturligt resultat varje gång.

NYX Micro Brow Pencil glider enkelt på huden och varar länge tack vare dess högkvalitativa ingredienser. Vi är imponerade över hur vår ögonbrynsmakeup ser ut genom hela dagen, även när vi är ute i regnet.

Sammanfattningsvis rekommenderar vi verkligen NYX Micro Brow Pencil 0.5g för alla som letar efter en högkvalitativ, mångsidig och enkel att använda ögonbrynspenna. Den är garanterat ett utmärkt tillskott till er sminkrutin.

Njut av perfektion med NYX Micro Brow Ögonbrynspenna

Fördelar

 • Smal och exakt spets: NYX Micro Brow Pencil 0.5g har en ultra-tunn och exakt spets som gör det enkelt att forma och fylla i ögonbrynen med precision.
 • Långvarig formulas: Pennan har en vattenfast och smudge-proof formula som säkerställer att ögonbrynen ser perfekta ut hela dagen.
 • Dubbeländad design: NYX Micro Brow Pencil innehåller en inbyggd borste på andra änden för att tämja och blanda ut färgen för en naturlig och väldefinierad look.

Nackdelar

 • Dyrt jämfört med konkurrenter: NYX Micro Brow Pencil 0.5g kan vara dyrare än andra ögonbrynspennor på marknaden, vilket kan vara mindre attraktivt för konsumenter som letar efter prisvärda alternativ.
 • Små mängd produkt: Med endast 0,5 g produkt kan NYX Micro Brow Pencil ta slut snabbare än större ögonbrynspennor, vilket kan kräva att konsumenten behöver köpa en ny penna oftare.

2. På andra plats kommer ögonbrynspenna från Anastasia Brow Wiz Pencil

Vi har provat många ögonbrynspennor genom åren, men Anastasia Brow Wiz Pencil har verkligen imponerat på oss med sina fantastiska egenskaper. Den skapar naturliga och definierade ögonbryn som verkligen förändrar vårt ansiktsuttryck och lyfter våra blickar.

Pennan erbjuder en mängd olika färger, från svart, grå, brun och röd, till beige. Detta gör det enkelt för oss att hitta en nyans som passar perfekt till vår hudton och hårfärg. Med dess smala pennspets kan vi enkelt och exakt fylla i och forma våra ögonbryn för att skapa en illusorin av fylligare, naturliga ögonbryn.

Anastasia Brow Wiz Pencil kommer också med en integrerad borste som gör det lätt för oss att forma och tona ut våra ögonbryn utan att behöva använda ytterligare verktyg. Vi är mycket nöjda med denna ögonbrynspenna och anser att den definitivt förtjänar en andra plats på vår lista över ögonbrynsprodukter.

Anastasia Brow Wiz Pencil: magisk ögonbrynspenna för perfekta bryn

Fördelar

 • Smidig applikation: Anastasia Brow Wiz Pencil har en ultrafin spets som gör det enkelt att skapa naturliga, hårliknande streck för att definiera och fylla i ögonbrynen.
 • Långvarig och vattenfast: Denna ögonbrynspenna är vattenfast och har en långvarig formula, vilket innebär att den håller hela dagen utan att smeta ut eller försvinna.
 • Inbyggd borste: Anastasia Brow Wiz Pencil kommer med en inbyggd borste, perfekt för att forma och tona ögonbrynen för ett naturligt och professionellt resultat.

Nackdelar

 • Dyr: Anastasia Brow Wiz Pencil är en av de dyraste ögonbrynspennorna på marknaden, vilket kan vara en avskräckande faktor för vissa kunder.
 • Kan brytas lätt: Den tunna spetsen på Anastasia Brow Wiz Pencil kan brytas av vid för hård press, vilket innebär att produkten kanske inte varar lika länge som konkurrenternas alternativ.

3. På tredjeplats kommer ögonbrynspenna från NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen

På en hedrande tredjeplats hittar vi Ögonbrynspenna från NYX – Lift & Snatch! Brow Tint Pen. Detta är en vattenfast penna som kommer i flera olika nyanser, såsom svart, grå, brun, röd, transparent och beige. Perfekt för att skapa en naturlig look och även för att fylla i och forma de mer glesa områdena i ögonbrynen.

Pennan har en tunn spets, vilket möjliggör en exakt applicering som ger oss möjlighet att skapa den perfekta formen för våra ögonbryn. Den är lätt att arbeta med och resultaten blir mycket mjuka och felfria.

Hållbarheten är också mycket bra, tack vare den vattenfasta formulan. Vi upplever att ögonbrynen förblir snygga och välformade under hela dagen, utan att vi behöver oroa oss för att de ska smetas ut eller försvinna.

Överlag är Ögonbrynspenna från NYX – Lift & Snatch! Brow Tint Pen en utmärkt produkt för oss som vill ha snygga, naturliga och hållbara ögonbryn. Den lever upp till förväntningarna och är definitivt värd en tredjeplats på vår lista.

NYX Lift Snatch magisk ögonbrynsförvandling på sekunder

Fördelar

 • Exakt applicering: NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen har en tunn och flexibel penselspets som gör det enkelt att fylla i och forma ögonbrynen med precision.
 • Långvarig effekt: Ögonbrynspennans vattenfasta formula säkerställer att din ögonbrynslook håller hela dagen utan att smetas ut eller blekas.
 • Skapar naturliga ögonbryn: Pennan kommer i flera olika nyanser som smälter väl ihop med dina naturliga ögonbrynsfärger, vilket ger ett naturligt och fylligt resultat.

Nackdelar

 • Färgpigmentens hållbarhet: NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen kan vara mindre hållbar och kan börja smeta ut eller försvinna efter en lång dag eller om du utsätts för regn eller svett.
 • Begränsade färgalternativ: NYX Lift & Snatch! Brow Tint Pen erbjuder kanske inte ett så brett utbud av färger för att matcha alla naturliga ögonbrynsnyanser, vilket kan göra det svårt att hitta en perfekt match för vissa konsumenter.

4. Maybelline Brow Ultra Slim Pencil

Vi har nyligen testat Maybelline Brow Ultra Slim Pencil och vi kan säga att vi är mycket nöjda med resultatet. Denna ögonbrynspenna har verkligen överträffat våra förväntningar och har snabbt blivit en favorit i vår sminkväska.

En av de främsta fördelarna med Maybelline Brow Ultra Slim Pencil är dess tunna spets på endast 1.0.84mm, vilket gör det möjligt för oss att skapa mycket precisa och naturliga ögonbryn. Pennan är även smidig och enkel att applicera, vilket underlättar arbetet när vi vill forma våra bryn.

Vi har provat både den svarta, bruna och beiga varianten av denna ögonbrynspenna och vi kan säga att samtliga färger fungerar överraskande bra för att passa olika hårfärger och hudtoner. Vi rekommenderar verkligen Maybelline Brow Ultra Slim Pencil till alla som letar efter en högkvalitativ och prisvärd ögonbrynspenna för att skapa perfekta bryn.

Maybelline ögonbrynspenna: perfekta bryn ultra slim design

Fördelar

 • Hög precision: Maybelline Brow Ultra Slim Pencil har en ultrafin spets på endast 1,5 mm, vilket ger dig möjlighet att enkelt skapa detaljerade och definierade ögonbryn med hög precision.
 • Långvarig effekt: Denna ögonbrynspenna har en smudge-proof formula vilket innebär att den är motståndskraftig mot kladd och utsmetningar, och ger dina ögonbryn en vacker och hållbar look hela dagen.
 • Naturlig finish: Maybelline Brow Ultra Slim Pencil finns i en rad olika nyanser som matchar dina naturliga ögonbrynsfärger och skapar en naturlig och sofistikerad finish på dina ögonbryn.

Nackdelar

 • Dyrare än konkurrenter: Maybelline Brow Ultra Slim Pencil kan vara pricy jämfört med andra ögonbrynspennor på marknaden.
 • Begränsade färgalternativ: Det finns inte lika många färgalternativ att välja mellan jämfört med vissa andra ögonbrynspennor, vilket kan göra det svårt att hitta en perfekt match för vissa användare.

5. Maria Åkerberg Eyebrow Pencil

Vi har nyligen upptäckt Maria Åkerberg Eyebrow Pencil och vi är mycket imponerade av dess kvalitet och enkelhet. Det är en brun ögonbrynspenna som hjälper oss att definiera och fylla i våra ögonbryn på ett naturligt och varaktigt sätt.

En av fördelarna med denna ögonbrynspenna är att den är mycket lätt att applicera och blanda ut för att få en så naturlig finish som möjligt. Vi gillar att vi kan kontrollera intensiteten och mängden färg genom att göra flera lager eller trycka lättare på pennan. Förutom att vara enkel att använda och varaktig, är den också formulerad med naturliga ingredienser – en egenskap som vi verkligen uppskattar.

Maria Åkerberg Eyebrow Pencil har snabbt blivit en favorit hos oss, och vi skulle definitivt rekommendera den till någon som är ute efter en snygg perfektion för sina ögonbryn. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren sminkanvändare, kommer denna penna att hjälpa dig att skapa vackra, naturligt definierade ögonbryn som lyfter fram din ansiktsstruktur.

Maria Åkerberg Eyebrow Pencil: För naturlig ögonbrynsmagi

Fördelar

 • Färgintensitet: Maria Åkerberg Eyebrow Pencil ger ett djupt och hållbart pigment som ger dina ögonbryn en naturlig och fyllig look.
 • Lätt att applicera: Tack vare den mjuka konsistensen är pennan enkel att applicera och ger en jämn och fin linje för att forma och definiera dina ögonbryn.
 • Välgörande ingredienser: Pennan innehåller vårdande ingredienser som skyddar och återfuktar huden runt ögonbrynen och gör att pennan glider på lätt utan att irritera.

Nackdelar

 • Krämig konsistens: Maria Åkerberg Eyebrow Pencil har en krämig konsistens, vilket kan göra det svårare att få riktigt skarpa och exakta linjer för ögonbrynen.
 • Begränsat färgutbud: Denna ögonbrynspenna finns endast i ett fåtal färger, vilket kan göra det svårt för personer med ovanliga hårfärger att hitta en passande nyans.

6. The BrowGal Skinny Eyebrow Pencil

Vi har testat The BrowGal Skinny Eyebrow Pencil och vi är väldigt imponerade av resultatet. Denna ögonbrynspenna kommer i två olika nyanser: Svart och Brun, vilket gör det enkelt att hitta en färg som passar vår naturliga ögonbrynsfärg.

Penna nummer 1 har en mycket smal spets, vilket gör det möjligt för oss att rita realistiska hårstrån och skapa en naturlig look. The BrowGal Skinny Eyebrow Pencil sitter riktigt bra under hela dagen utan att kladda eller suddas ut.

En annan fördel med denna penna är den integrerade spoolie-borsten som finns i änden av pennan. Den hjälper oss att reda ut och forma våra ögonbryn samtidigt som vi kan blanda ut färgen för att få ett jämnt resultat.

Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med vårt inköp av The BrowGal Skinny Eyebrow Pencil och vi kan varmt rekommendera den till alla som vill ha perfekt formade och naturligt fylliga ögonbryn.

BrowGal Skinny: magisk ögonbrynspenna för fantastiska bågar

Fördelar

 • Intense pigmentering: The BrowGal Skinny Eyebrow Pencil har en rik och intensiv pigmentering som ger dina ögonbryn en naturlig och definierad look.
 • Hög precision: Den tunna spetsen på ögonbrynspennan möjliggör extremt precisa och tunna linjer som smälter in perfekt i dina naturliga ögonbryn.
 • Smudge-proof: Eyebrow Pencil är vattenfast och smudge-proof, vilket gör att den håller hela dagen utan att kladda eller försvinna.

Nackdelar

 • Kostnad: The BrowGal Skinny Eyebrow Pencil kan vara dyrare än andra ögonbrynspennor på marknaden.
 • Begränsade nyansalternativ: Det finns inte så många nyansalternativ att välja mellan, vilket kan göra det svårt att hitta en perfekt match för vissa kundgrupper.

7. IsaDora Sculpting Waterproof Brow Pen With Brush

Vi har nyligen testat IsaDora Sculpting Waterproof Brow Pen With Brush och vi måste säga att vi är mycket imponerade av denna ögonbrynspenna. Den har verkligen allt man behöver för att få perfekt formade och fylliga ögonbryn som håller hela dagen, tack vare dess vattenfasta formula.

Först och främst, så älskar vi den smala och precisa spetsen på pennan. Det är lätt att rita fina, naturliga streck som efterliknar håret och kan vara mycket noggrann när det kommer till att fylla ut luckorna i våra bryn. Det är också ett plus att den finns i en brun nyans som passar de flesta.

Den inbyggda borsten är också en utmärkt funktion. Den gör det enkelt att borsta igenom brynen och blanda ut färgen för ett naturligt resultat. Som ett resultat blir ögonbrynens form och färg väldefinierad utan att se överdrivna.

Vi kan varmt rekommendera IsaDora Sculpting Waterproof Brow Pen With Brush för alla som är ute efter en pålitlig och lättanvänd ögonbrynspenna. Det är ett riktigt bra verktyg för att framhäva och forma ögonbrynen utan att behöva oroa sig för att de smulas eller försvinner under dagen.

IsaDora Sculpting ögonbrynspenna: vattenfast perfektion och stil

Fördelar

 • Vattenfast formula: IsaDora Sculpting Waterproof Brow Pen med borste har en vattenfast formula som gör att ögonbrynen förblir intakta under hela dagen, även vid kontakt med vatten eller svett.
 • Lätt att applicera och forma: Den smala och precisa spetsen på pennan gör det enkelt att applicera och forma ögonbryn som ser naturliga ut. Borsten på andra sidan hjälper till att reda ut brynens hår och sudda ut eventuella skarpa linjer.
 • Långvarig och håller hela dagen: Den högpigmenterade formulan ger en intensiv färg som varar hela dagen utan att smudge eller blekna, vilket ger ett polerat och väldefinierat utseende åt brynen.

Nackdelar

 • Pris: IsaDora Sculpting Waterproof Brow Pen With Brush kan vara något dyrare än andra ögonbrynspennor på marknaden.
 • Vattentålig, inte vattenfast: Trots att den är vattentålig kan produkten tappa intensitet när den utsätts för stora mängder vatten, till exempel vid simning eller kraftigt regn.
 
 

Vanliga frågor om ögonbrynspenna

Vilken typ av ögonbrynspenna är bäst?

Det beror på individens preferenser och behov, men en skruvpenna eller en tunn, skarp penna brukar ge fina resultat.

Hur väljer jag rätt färg på min ögonbrynspenna?

Välj en färg som är en nyans ljusare än din egen brynfärg för ett naturligt resultat, eller samma nyans för att skapa en starkare effekt.

Hur använder jag en ögonbrynspenna?

Borsta ögonbrynen uppåt och följ deras naturliga form. Använd pennan för att fylla i eventuella glesa områden och skapa en definierad båge. Borsta igenom brynen efteråt för att jämna ut färgen.

Hur länge håller en ögonbrynspenna?

Det varierar beroende på märke och användning, men en ögonbrynspenna kan hålla i flera månader vid daglig användning.

Kan jag använda en ögonbrynspenna även om jag har tunna eller få ögonbryn?

Ja, en ögonbrynspenna kan användas för att skapa illusionen av tjockare och mer definierade ögonbryn även om du har tunna eller glesa bryn.

Sammanfattning: bästa ögonbrynspenna

Sammanfattningsvis har NYX Micro Brow Pencil 0.5g utmärkt sig som den bästa ögonbrynspennan på marknaden. Dess fina precision och varaktighet gör det till det perfekta valet för alla som vill förbättra och definiera sina ögonbryn. Dessutom är det prissatt konkurrenskraftigt, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för kunder som letar efter kvalitet och prisvärdhet. Om du önskar naturligt vackra ögonbryn på nolltid, så är NYX Micro Brow Pencil 0.5g det självklara valet för dig.

Product Image

NYX Micro Brow Pencil 0.5g

Lisa profilbild

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson är en mycket respekterad skönhetsexpert och hälsocoach med mer än 15 års erfarenhet inom branschen. Hon har en djup förståelse för vad som krävs för att uppnå en hälsosam och vacker livsstil, och hennes expertis har varit till stor hjälp för människor runt om i världen.

Lisa har arbetat med ett brett spektrum av kunder, från privatpersoner till stora företag, och har hjälpt dem att uppnå sina hälsomål genom en integrerad strategi som innefattar kost, motion och personligt välbefinnande. Hon är en registrerad dietist och har en gedigen utbildning inom skönhet och hälsa.

Lisa är även en populär författare och hennes artiklar och böcker om hälsa och skönhet har publicerats i många olika tidskrifter och bloggar. Hon är ofta anlitad som en expertkälla inom sin bransch och har deltagit i många olika seminarier och konferenser.

Lisa har en stark passion för att hjälpa människor att känna sig bra i sig själva, både inuti och utanpå. Hon är känd för sin empatiska och stöttande personlighet och har hjälpt tusentals människor att uppnå sina hälsomål. Hennes expertis och erfarenhet gör henne till en mycket respekterad auktoritet inom skönhet och hälsa.
testarallt logo
Utforska testvinnare och välj med förtroende!
Information
Ansvarig utgivare:
Gidleads AB
Org Nr: 559270-7672
Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
© 2023 Gidleads AB