Bästa concealer: en djupgående granskning av 7 utvalda produkter för oslagbar finish 2024

Product Image

Nars Radiant Creamy Concealer 6ml

Innehållsförteckning

Letar du efter den bästa concealern för torr hy, men vet inte exakt vad du ska välja? Lugn, vi är här för att hjälpa dig. En concealer är ett omistligt skönhetsverktyg för att dölja mörka ringar, rodnader och andra ojämnheter i hyn. Men när huden är torr kan fel concealer göra mer skada än nytta, så det är viktigt att välja rätt produkt.

För att förenkla för dig har vi granskat och testat sju av de mest populära concealers för torr hy på marknaden. Valet av ‘bästa concealern för torr hy' har baserats på oberoende tester, produktrecensioner, kundrecensioner, funktioner och prisjämförelser.

I denna artikel presenterar vi vår vinnare – Nars Radiant Creamy Concealer 6ml – samt andra rekommenderade modeller. Fortsätt läsa för att upptäcka vilken concealer som bäst täcker dina behov och gör din torra hy strålande och felfri.

 

1. Vinnare och bäst i test: Nars Radiant Creamy Concealer 6ml – Bästa concealern för torr hy

Vi har testat Nars Radiant Creamy Concealer 6ml och vi är mycket nöjda med resultatet. Denna concealer är som skapad för torr hy med sin återfuktande formulering som både hydrerar och ger lyster. Den är fulltäckande, vilket innebär att den täcker över ojämnheter och blemmor på ett utmärkt sätt.

När vi applicerade concealern både på vårt ansikte och under våra ögon, upplevde vi dess krämiga konsistens som mycket trevlig. Den smälter in fint i huden och ger ett naturligt och fräscht intryck, utan att kännas tung eller kaka på.

En flaska innehåller 6ml, vilket räcker för en lång tid då du endast behöver en liten mängd för varje användning. Vi kan med säkerhet säga att Nars Radiant Creamy Concealer 6ml är bäst i test och det bästa valet för dig med torr hy. Den ger lyster, fukt och full täckning – allt du behöver för att känna dig fräsch och välsminkad.

Nars Radiant Creamy Concealer: perfektion i varje applicering

Fördelar

 • Långvarig täckning: Nars Radiant Creamy Concealer erbjuder långvarig täckning som håller hela dagen. Detta försäkrar att eventuella ojämnheter eller mörka ringar under ögonen förblir dolda och din hud ser fräsch och livfull ut.
 • Krämig och återfuktande: Denna concealer har en krämig konsistens som glider lätt på huden och ger omedelbar återfuktning. Perfekt för torr hy som behöver extra lotion och skydd.
 • Flera nyanser att välja från: Nars Radiant Creamy Concealer finns i ett stort antal nyanser, vilket gör det lätt att hitta den perfekta matchningen för din hudton. Detta bidrar till att skapa en mer naturlig och enhetlig hudton.

Nackdelar

 • Pris: Nars Radiant Creamy Concealer 6ml är ganska dyrt jämfört med andra concealers på marknaden.
 • Långvarig: Trots dess krämiga konsistens kan concealern ibland inte hålla hela dagen, vilket kräver en återapplicering.

2. På andraplats i testet för bästa concealern för torr hy är NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml.

Vi har testat NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml, vilket placerade sig på andraplats i vårt test för bästa concealern för torr hy. Detta är en produkt som utmärker sig med sina fina och välformade egenskaper.

Vi uppskattade den återfuktande effekten som concealern ger. Detta är en kritisk aspekt för de med torr hy att ta hänsyn till när de väljer en concealer. I kombination med dess kraftfulla täckningsförmåga, är resultatet en naturlig, felfri hy som ser fräsch och återfuktad ut hela dagen.

En annan stor fördel är dess inbyggda solskydd, vilket ger ett extra lager av skydd för huden. Matt effekten balanserar också lystern för ett mer naturligt och sofistikerat utseende.

NYX Bare With Me Serum Concealer ger en lyxig känsla. Den är lätt att applicera, oavsett om du fokuserar på ansiktet eller ögonen, och dess krämiga formula gör den mjuk och behaglig mot huden. Dess 9,6ml räcker länge, vilket innebär stor värde för pengarna.

Sammanfattningsvis, det är tydligt varför NYX Bare With Me Serum Concealer kommer in på andraplats i vårt test. Den kombinerar återfuktning, täckning, solskydd och matt effekt i en smidig och lyxig förpackning. Vi kan helhjärtat rekommendera denna produkt.

NYX Serum Concealer skäm bort din torra hy idag

Fördelar

 • Lätt att applicera: NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml har en lättviktig formula som glider smidigt över huden, vilket gör den enkel att applicera.
 • Fuktgivande: Denna concealer är särskilt framtagen för torr hy och har fuktgivande egenskaper som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden.
 • Långvarig täckning: Trots sin lätta konsistens ger NYX Bare With Me Serum Concealer 9,6ml långvarig och effektiv täckning för att dölja ojämnheter och mörka ringar under ögonen.

Nackdelar

 • Lätt att torka ut: Trots att NYX Bare With Me Serum Concealer är utformad för torr hy, finns det några klagomål om att den kan torka ut på huden efter längre användning.
 • Begränsad nyansutbud: Många användare har uttryckt besvikelse över det begränsade nyansutbudet av denna concealer, vilket gör det svårt att hitta en perfekt match för alla hudtoner.

3. På tredjeplats kommer Max Factor Mastertouch Concealer som bästa concealern för torr hy.

Vi har testat Max Factor Mastertouch Concealer, en produkt som förtjänar sin plats som den bästa concealern för torr hy. Tack vare sin unika formula erbjuder denna concealer ett otroligt resultat på torr hud, utan att kompromissa med dess naturliga lyster.

Denna Max Factor Concealer har utmärkta anti-blemish-egenskaper som hjälper till att täcka över ojämnheter och blemmor, samtidigt som den ger huden en fullständig täckning. Dessutom innehåller det solskydd, vilket är en stor fördel, särskilt för dem som spenderar mycket tid utomhus.

Formulan är rik, vilket innebär att den återfuktar huden samtidigt som den reducera tecken på åldrande och trötthet. Den kan användas både på ansiktet och runt ögonen utan att skapa någon torrhet eller flagning, vilket är särskilt viktigt för personer med torr hud.

Max Factor Mastertouch Concealers konsistens är krämig, vilket gör den lätt att applicera och blanda ut utan att skapa några streck eller ojämnheter. Det är därför vi rankar denna Max Factor-produkt som nummer tre på vår lista över bästa concealers för torr hy. Det är definitivt en produkt som vi rekommenderar för alla med torr hud som behöver en högkvalitativ concealer.

Dolda skönhetshemligheter med Max Factor Mastertouch Concealer

Fördelar

 • Återfuktande: Max Factor Mastertouch Concealer är perfekt för torr hy. Formulan är berikad med återfuktande ingredienser som hjälper till att hålla huden mjuk och återfuktad hela dagen.
 • Lätt att applicera: Denna concealer har en mjuk och krämig konsistens vilket gör den lätt att applicera och blanda ut på huden.
 • Agerar som en korrekturpenna: Max Factor Mastertouch Concealer är utformad som en korrekturpenna vilket gör det enkelt att täcka över rodnader, fläckar och mörka ringar under ögonen.

Nackdelar

 • Dyr: Max Factor Mastertouch Concealer kan vara dyr jämfört med andra liknande produkter.
 • Kan orsaka hudirritation: Vissa användare har rapporterat hudirritation vid användning av denna concealer, speciellt de med känslig hud.

4. Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml

Vi har testat Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml och vi är imponerade. Detta är utan tvekan en av de bästa concealerna för torr hy som vi någonsin har provat. Dess återfuktande egenskaper är omedelbart märkbara, vilket hjälper till att återskapa hudens naturliga lyster.

Tack vare sin krämiga konsistens, glider Touche Eclat Concealer mjukt över huden och skapar en perfekt mattnad. Den täcker fullständigt alla ojämnheter, medan den även fungerar utmärkt som solskydd. Vi var särskilt imponerade över dess prestation på både ansikte och ögonområdet.

Ett annat plus är dess kompakta storlek på 2,5ml, vilket gör det lätt att ta med i en handväska eller pocket för snabba touch-ups under dagen. Yves Saint Laurent har verkligen levererat en toppprodukt här. Vi kan säkert säga att det är en utmärkt investering för alla som söker en högkvalitativ concealer.

Yves Saint Laurent Concealer magi för din hud

Fördelar

 • Utmärkt täckning: Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer levererar en jämn och felfri täckning, vilket hjälper till att dölja eventuella ojämnheter eller fläckar på huden.
 • Återfuktande formel: Denna concealer är särskilt formulerad för torr hy, vilket innebär att den effektivt återfuktar huden samtidigt som den erbjuder utmärkt täckning.
 • Långvarig effekt: Trots sin återfuktande formel, håller Yves Saint Laurent Touche Eclat concealer länge utan att kladda av eller blekna, vilket gör det till ett utmärkt val för långa dagar.

Nackdelar

 • Pris: Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer 2,5ml är ganska dyrt jämfört med andra concealers på marknaden.
 • Hållbarhet: Vissa användare rapporterar att den inte sitter kvar hela dagen, vilket kan kräva omarbetning under dagen.

5. Tarte Shape Tape Contour Concealer

Vi har testat Tarte Shape Tape Contour Concealer, och vi kan entusiastiskt säga att det är utan tvekan den bästa concealern för torr hy. Dess krämiga konsistens fungerar underbart för att återfukta huden, särskilt i de torra områden som behöver extra omsorg.

Dessutom ger denna concealer en oöverträffad lyster och en otrolig fulltäckande effekt. Med sin lätta formula kan vi också ge beröm åt dess matta finish, som ser helt naturlig och nästan osynlig ut på huden utan att tappa sin förmåga att täcka över missfärgningar och ojämnheter.

Med 17 olika nyanser att välja mellan, inklusive 10 för de ljusaste hudtonerna, är det verkligen en produkt för alla. Sammantaget uppfyller Tarte Shape Tape Contour Concealer verkligen alla våra förväntningar – det är en toppklassig concealer som får vår odelade uppmärksamhet och erkännande.

Tarte Shape Tape Contour Concealer din hemlighet för perfekt hud

Fördelar

 • Långvarig täckning: Tarte Shape Tape Contour Concealer ger en hållbar täckning som varar hela dagen, perfekt för torr hy som behöver långvarig fukt.
 • Fuktgivande ingredienser: Denna concealer är laddad med fuktgivande ingredienser som hjälper till att mjuka upp och återfukta torr hud, samtidigt som det skapar en jämn och naturlig finish.
 • Hög pigmentering: Trots dess lätta konsistens, erbjuder Tarte Shape Tape Contour Concealer intensiv pigmentering som effektivt döljer mörka ringar, missfärgningar och andra skönhetsfel.

Nackdelar

 • Pris: Tarte Shape Tape Contour Concealer kan anses vara ganska dyr jämfört med andra concealers på marknaden.
 • Tillgänglighet: Det kan vara svårt att hitta denna produkt i vissa fysiska butiker, och det kan leda till att du måste köpa den online vilket kan innebära ytterligare fraktkostnader.

6. By Terry Hyaluronic Hydra Concealer

Vi har testat By Terry Hyaluronic Hydra Concealer, som är ett utmärkt tillskott för dem som kämpar mot torr hud. Med sin banbrytande formel ger denna concealer både täckning och fukt, vilket definitivt är en välsignelse för dem som strävar efter en felfri finish.

Concealern kommer i ett stiftformat, vilket gör den fantastiskt praktisk och lätt att applicera. Ett svep över ögonområdet lyfter fram den naturliga lystern, vilket gör att vi ser utvilade och fräscha ut. Med en styrka på 5.9, levererar denna produkt exceptionell prestanda.

Trots sin kraftfulla täckningsförmåga, lämnar By Terry Hyaluronic Hydra Concealer huden med en matt finish, vilket erbjuder den perfekta balansen mellan radiance och raffinement. Vi har blivit särskilt förälskade i dess förmåga att nästan osynligt smälta in i vår hud, för att ge en slät och enhetlig hudton.

Med By Terry Hyaluronic Hydra Concealer hudens bästa vän

Fördelar

 • Återfuktande formel: By Terry Hyaluronic Hydra Concealer är formulerad med hyaluronsyra, vilket är en kraftfull fuktighets bevarande ingrediens som kan hjälpa till att ge huden intensiv hydrering, vilket gör den perfekt för torr hud.
 • Lätt att applicera: Denna concealer har en lätt konsistens, vilket gör det enkelt att applicera och blanda ut på huden utan att lämna några streck eller fläckar.
 • Långvarig täckning: Trots sin lättviktiga känsla erbjuder By Terry Hyaluronic Hydra Concealer hög täckning som varar hela dagen, vilket minimerar behovet av frekvent omarbetning.

Nackdelar

 • Pris: By Terry Hyaluronic Hydra Concealer är ganska dyr i jämförelse med andra concealers.
 • Storlek: Produkten kommer inte i en stor mängd, vilket betyder att du kanske behöver köpa ny oftare än med andra concealers.

7. Tarte Shape Tape Ultra Creamy Concealer

Vi har testat Tarte Shape Tape Ultra Creamy Concealer och är mycket imponerade av resultaten. Concealern är perfekt för torr hy, tack vare dess krämiga, ultrarika formula som ger omedelbar återfuktning. Den ger oss full täckning utan att torka ut huden eller framhäva torra fläckar.

En av dess mest imponerande egenskaper är dess lyster, som skiner igenom och ger en frisk, naturlig finish. Trots dess krämighet, ger denna concealer också en nyans av matt effekt vilket hjälper till att balansera utseendet av fetare områden.

Med en palett av 10 nyanser att välja mellan, har vi kunnat hitta en perfekt match för vår teint. Och till ett pris av 21,9, tycker vi att det erbjuder bra värde för pengarna. Utan tvekan, har Tarte Shape Tape Ultra Creamy Concealer etablerat sig som vår bästa concealern för torr hy.

Tarte Shape Tape Ultra Creamy Concealer hemligheten till felfri hy

Fördelar

 • Fuktgivande: Tarte Shape Tape Ultra Creamy Concealer har en ultra krämig formula som hjälper till att hydrera och återfukta torr hud.
 • Full täckning: Trots dess krämiga textur erbjuder detta concealer full täckning utan att se kakaig ut, vilket gör det idealiskt för personer med torr hy.
 • Långvarig: Denna concealer har en långvarande formula som håller hela dagen, så du behöver inte oroa dig för att göra några touch-ups.

Nackdelar

 • Kan kännas tung på huden: Tarte Shape Tape Ultra Creamy Concealer har en rik och krämig konsistens som kan kännas tung och oljig på huden om den inte appliceras korrekt.
 • Inte optimal för fina linjer: Trots att den är utformad för torr hy, kan denna concealer ha en tendens att lägga sig i fina linjer och rynkor och kan framhäva dem snarare än att dölja dem.
 
 

Vanliga frågor om den bästa concealern för torr hy

Vilken är den bästa concealern för torr hy?

– NARS Radiant Creamy Concealer är mycket omtyckt för torr hy då den är krämig och återfuktande.

Kan jag använda vilken concealer som helst om jag har torr hy?

– Nej, det är bäst att välja en återfuktande och krämig concealer om du har torr hy för att undvika att din hy blir flagnig och torr.

Hur kan jag effektivt använder concealer om jag har torr hy?

– Det är viktigt att exfoliera din hy regelbundet, använda fuktgivande produkter innan du applicerar concealern samt välja en krämig produkt som inte torkar ut huden.

Finns det några viktiga ingredienser att leta efter i en concealer för torr hy?

– Ja, hyaluronsyra och glycerin kan vara bra ingredienser att leta efter då de är känt för att återfukta huden.

Är det dyra concealers som är bäst för torr hy?

– Inte nödvändigtvis, även billigare märken som till exempel Maybelline har bra alternativ för torr hy, till exempel deras Fit Me Concealer.

Sammanfattning: Bästa concealern för torr hy

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Nars Radiant Creamy Concealer 6ml är det bästa valet för dig med torr hy. Dess formel är krämig och lätt, gör huden mjuk och återfuktad samtidigt som den ger utmärkt täckning för ojämnheter. Om du letar efter den ultimata concealern för torr hy, är Nars Radiant Creamy Concealer 6ml definitivt produkten för dig.

Product Image

Nars Radiant Creamy Concealer 6ml

Lisa profilbild

Lisa Nilsson

Lisa Nilsson är en mycket respekterad skönhetsexpert och hälsocoach med mer än 15 års erfarenhet inom branschen. Hon har en djup förståelse för vad som krävs för att uppnå en hälsosam och vacker livsstil, och hennes expertis har varit till stor hjälp för människor runt om i världen.

Lisa har arbetat med ett brett spektrum av kunder, från privatpersoner till stora företag, och har hjälpt dem att uppnå sina hälsomål genom en integrerad strategi som innefattar kost, motion och personligt välbefinnande. Hon är en registrerad dietist och har en gedigen utbildning inom skönhet och hälsa.

Lisa är även en populär författare och hennes artiklar och böcker om hälsa och skönhet har publicerats i många olika tidskrifter och bloggar. Hon är ofta anlitad som en expertkälla inom sin bransch och har deltagit i många olika seminarier och konferenser.

Lisa har en stark passion för att hjälpa människor att känna sig bra i sig själva, både inuti och utanpå. Hon är känd för sin empatiska och stöttande personlighet och har hjälpt tusentals människor att uppnå sina hälsomål. Hennes expertis och erfarenhet gör henne till en mycket respekterad auktoritet inom skönhet och hälsa.
testarallt logo
Utforska testvinnare och välj med förtroende!
Information
Ansvarig utgivare:
Gidleads AB
Org Nr: 559270-7672
Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
© 2023 Gidleads AB