Bästa laddbox: Vi testar 7 produkter för effektiv och säker laddning av din elbil 2024

Product Image

Zaptec Go 32A 3-fas 22kW

Innehållsförteckning

Är du på jakt efter den bästa Laddbox för att effektivt och smidigt ladda din elbil eller laddhybrid? Vi vet att valet kan kännas överväldigande med tanke på antalet alternativ som finns att välja mellan. Men oroa dig inte, vi är här för att göra ditt val enklare!

Vi har grundligt granskat och testat 7 av de mest populära Laddboxarna på marknaden idag för att hitta det bästa alternativet som passar dina behov och budget. Detta har vi gjort genom att jämföra olika aspekter såsom oberoende tester, produktrecensioner, kundrecensioner, funktioner och prisjämförelser.

I vår utförliga artikel om bästa Laddbox och bäst i test-resultat kommer du inte bara att få reda på vilken modell som är vår vinnare, utan även se vilka andra modeller som får våra rekommendationer. Så förbered dig på att hitta den ultimata Laddbox för dig, och ta steget in i en mer hållbar och fossilfri framtid!

1. Vinnare och Bäst i Test: Laddbox Zaptec Go 32A 3-fas 22kW tar förstaplatsen!

Vi har testat Zaptec Go 32A 3-fas 22kW laddbox och kan gladeligen konstatera att den förtjänar sin förstaplats i testet. Denna laddbox imponerade oss verkligen, inte bara med dess prestanda, men också med flera smarta funktioner samt användarvänlighet.

En av de mest uppskattade egenskaperna hos Zaptec Go 32A 3-fas 22kW är dess inbyggda Wi-Fi, som gör det möjligt att enkelt övervaka och kontrollera laddningen på distans. Dessutom är boxen kompatibel med både 1-fas och 3-fas elnät, vilket innebär att den passar för de flesta användares behov.

Anslutningen av Typ 2 gör det möjligt att ladda alla typer av elbilar, och med sin höga effekt på 22kW kan vi förvänta oss snabb och effektiv laddning. Sammantaget är Zaptec Go 32A 3-fas 22kW en riktigt prisvärd investering för alla elbilsägare som vill ha det bästa för sina bilar och plånböcker.

Zaptec Go 32A: Upplev Frihet i 3fas 22kW laddning

Fördelar

 • Snabb laddning: Zaptec Go 32A 3-fas 22kW erbjuder snabb laddning av elbilar, vilket gör det möjligt att ladda ditt fordon snabbare och mer effektivt än standard laddboxar.
 • Säkerhet och enkel installation: Zaptec Go är en säker och enkel att installera laddbox, vilket innebär att du kan börja använda den snabbt utan att oroa dig för komplicerade installationsprocesser eller risker för ditt fordon.
 • Energibesparing: Tack vare dess smarta teknik kan Zaptec Go 32A 3-fas 22kW spara energi genom att anpassa laddningen till förbrukningen och kapaciteten hos ditt elavtal, vilket hjälper dig att minska dina energikostnader.

Nackdelar

 • Högre pris: Zaptec Go 32A 3-fas 22kW har en högre inköpskostnad jämfört med vissa andra laddboxar på marknaden, vilket kan vara en avskräckande faktor för vissa kunder.
 • Strömavbrottssäkerhet: Denna laddbox kan ha begränsad funktionalitet under strömavbrott. Det kan bli nödvändigt att manuellt starta om laddningen efter att strömförsörjningen återställts.

2. På andraplats kommer laddboxen CTEK Njord GO 16A 3-fas 11kW (inkl. Typ 2 kabel 5m)

Vi har testat CTEK Njord GO 16A 3-fas 11kW, en laddbox med imponerande kapacitet. Vår expertis inom området ger oss möjlighet att utvärdera laddboxens prestanda och användbarhet från ett användarperspektiv.

En viktig detalj som bl.a. förstärker laddningens effektivitet är att laddboxen är 3-fas. Detta innebär att den har större kapacitet att leverera högre effekt jämfört med en 1-fas laddbox. Det ger snabbare laddtider och effektivare användning av elnätets kapacitet.

CTEK Njord GO 16A 3-fas 11kW är utrustad med en Typ 2 kabel på 5 meter som inkluderas. Typ 2-kabeln är den vanligaste laddstandard för elbilar och laddhybrider inom Europa vilket gör att den passar de flesta elbilsmärken och modeller.

Laddboxens totala effekt på 11 kW gör att vi kan ladda våra elbilar snabbt och smidigt, vilket är ett stort plus för oss med täta laddningsbehov.

Sammanfattningsvis har vi haft en mycket positiv upplevelse av CTEK Njord GO 16A 3-fas 11kW. Laddboxen levererar effektiv och snabb laddning samt är kompatibel med de flesta elbilar och laddhybrider på marknaden. Vi rankar den som den näst bästa laddboxen vi testat och rekommenderar den varmt till alla elbilsägare.

Laddboxens Mästerverk CTEK Njord GO 16A upptäck fördelar

Fördelar

 • Snabb laddning: CTEK Njord GO 16A 3-fas 11kW laddbox erbjuder snabb och effektiv laddning tack vare dess 16A 3-fas 11kW kapacitet, vilket ger dig möjlighet att ladda ditt elfordon snabbare och på ett bekvämt sätt.
 • Inkluderar 5 meter Typ 2 kabel: Denna laddbox levereras med en 5 meter lång Typ 2 laddkabel, vilket ger dig flexibilitet att parkera och ladda ditt elfordon på ett säkert och bekvämt avstånd från laddboxen.
 • Säker och pålitlig: CTEK Njord GO 16A 3-fas 11kW laddbox är konstruerad för att säkerställa säker och effektiv laddning, med inbyggd skyddsteknik för att förhindra överladdning och överhettning samt en robust och hållbar design som klarar av de nordiska väderförhållandena.

Nackdelar

 • Saknar appstyrning: CTEK Njord GO erbjuder inte appstyrning, vilket innebär att du inte kan övervaka och styra laddningen av din elbil direkt från din smartphone.
 • Priset: Jämfört med andra laddboxar på marknaden kan priset på CTEK Njord GO uppfattas som något högre, särskilt eftersom den saknar vissa funktioner som appstyrning.

3. På tredjeplats kommer Laddbox Charge Amps Halo 16A 11kW (inkl. Typ 2 kabel)

Vi har testat Laddbox Charge Amps Halo 16A 11kW (inkl. Typ 2 kabel) och här presenterar vi våra åsikter om den här produkten.

Laddboxen är utrustad med en fast kabel vilket innebär att det är enkelt att koppla in din elbil utan att behöva bekymra dig om att ha med dig en extra kabel. Dessutom är den 3-fas vilket medför att laddningen blir effektiv och snabb, något som vi har uppskattat under våra tester.

Charge Amps Halo 16A 11kW har också en Typ 2-kabel som gör att den är kompatibel med en stor mängd elbilar, vilket är en stor fördel för dem som kanske har flera olika bilar i sitt hushåll.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Laddbox Charge Amps Halo 16A 11kW (inkl. Typ 2 kabel) är ett bra val för de som vill ha en effektiv och smidig laddlösning hemma. Vi rekommenderar den inte bara för sin prestanda, utan också för den enkelhet den erbjuder användarna tack vare sin fasta kabel och Typ 2-kompatibilitet.

Ladda smidigt med Charge Amps Halo 16A laddbox

Fördelar

 • Snabb och effektiv laddning: Charge Amps Halo 16A 11kW inkluderar en Typ 2 kabel och har en maximal effekt på 11 kW, vilket gör att du kan ladda din elbil snabbare och effektivare än med standardladdare.
 • Säker och pålitlig: Charge Amps Halo 16A 11kW är konstruerad med högkvalitativa komponenter och följer strikta säkerhetsstandarder, vilket garanterar en säker och pålitlig laddning för din elbil.
 • Användarvänligt gränssnitt: Charge Amps Halo 16A 11kW har en intuitiv och enkel att använda gränssnitt som gör det enkelt att övervaka och styra laddningsprocessen för din elbil.

Nackdelar

 • Dyrare alternativ: Charge Amps Halo 16A 11kW (inkl. Typ 2 kabel) kan vara ett dyrare alternativ jämfört med vissa andra laddboxar i samma kategori.
 • Begränsad laddningshastighet: Charge Amps Halo 16A 11kW erbjuder en maximal laddningseffekt på 11kW, vilket kan vara begränsande för vissa elbilar som stöder snabbare laddning.

4. Charge Amps Aura Typ 2 32A 3-fas 22kW

Vi har testat Charge Amps Aura Typ 2 32A 3-fas 22kW, en laddbox som verkligen imponerar när det gäller att ladda vår elbil. Den här laddboxen är mycket pålitlig och erbjuder en snabb och effektiv laddning av våra elbilar.

En av de stora fördelarna med Charge Amps Aura Typ 2 är dess inbyggda Wi-Fi, som gör det enkelt att övervaka och styra laddningen via en app. Det gör det också möjligt att uppdatera laddboxens mjukvara för att få tillgång till nya funktioner och förbättringar.

Charge Amps Aura Typ 2 erbjuder både 1-fas och 3-fas laddning, vilket innebär att den är kompatibel med alla typer av elbilar. Dessutom har den en Typ 2-kontakt, vilket är den vanligaste kontakten för elbilar i Europa.

Sammanfattningsvis anser vi att Charge Amps Aura Typ 2 32A 3-fas 22kW är en mycket bra investering för den som vill ladda sin elbil snabbt och effektivt. Med inbyggd Wi-Fi och möjlighet att ladda både 1-fas och 3-fas, är det en laddbox som uppfyller alla våra krav och förväntningar.

Ladda snabbt och smidigt med Charge Amps Aura

Fördelar

 • Snabb och effektiv laddning: Med Charge Amps Aura Typ 2 32A 3-fas 22kW får du en kraftfull laddningsenhet som laddar ditt fordon snabbt och effektivt, tack vare den höga effekten på 22 kW.
 • Smart och användarvänlig app: Laddboxen är kompatibel med Charge Amps app som hjälper dig att enkelt hålla koll på laddningstider, energiförbrukning och kostnader, samt erbjuda möjligheten att välja bästa laddningsschema baserat på din fordon och behov.
 • Säker och pålitlig design: Charge Amps Aura är utformad med både säkerhet och design i åtanke. Den inbyggda restsströmsbrytaren skyddar både din bil och laddbox från eventuella fel, och det slanka och stilrena utseendet gör att den passar in väl på alla parkeringsplatser.

Nackdelar

 • Pris: Charge Amps Aura Typ 2 32A 3-fas 22kW kan vara ganska dyr för vissa kunder, särskilt om de inte behöver så hög laddningseffekt.
 • Installation: Kräver professionell installation och el-anslutning för att fungera korrekt, vilket kan innebära extra kostnader och besvär för användaren.

5. Wallbox Pulsar Plus Type 2

Vi har testat Wallbox Pulsar Plus Type 2, en laddbox som imponerar på oss när det kommer till både funktion och design. Den erbjuder inbyggd Wi-Fi, vilket gör det enkelt att övervaka och styra laddningen via en smartphone. Dessutom är designen kompakt och stilren, passande för installation på de flesta typer av fastigheter.

En särskilt positiv aspekt som vi uppskattade var den dynamiska lastbalanseringen. Denna funktion innebär att laddboxen anpassar effekten efter hushållets övriga elförbrukning för att undvika överbelastning av elnätet. Detta innebär att laddning kan ske samtidigt som andra hushållsapparater används utan bekymmer.

Wallbox Pulsar Plus Type 2 erbjuder dessutom möjlighet för både 1-fas, 2-fas och 3-fas laddning. Det innebär att vi kan anpassa laddningen för att passa olika typer av elbilar, oavsett om de har en Typ 1- eller Typ 2-laddningskontakt.

Sammanfattningsvis tycker vi att Wallbox Pulsar Plus Type 2 är en mycket imponerande laddbox som kombinerar användarvänlighet och smarta funktioner för att möta vår tids krav på elbilsladdning. Den dynamiska lastbalanseringen och flexibiliteten i laddningsalternativen gör den här laddboxen till ett utmärkt val för elbilsägare som söker en pålitlig och effektiv laddningsstation för hemmabruk.

Ladda upp ditt liv med Wallbox Pulsar Plus Type 2

Fördelar

 • Användarvänlig app: Wallbox Pulsar Plus Type 2 kommer med en användarvänlig app som låter dig övervaka och hantera laddning på distans.
 • Snabb och effektiv laddning: Med en laddningskapacitet på upp till 22 kW erbjuder Wallbox Pulsar Plus Type 2 snabb och effektiv laddning för ditt elbilar.
 • Universell kompatibilitet: Wallbox Pulsar Plus Type 2 är kompatibel med de flesta elbilmodeller på marknaden och stöder både enfas- och trefasladdning.

Nackdelar

 • Begränsad kabellängd: Wallbox Pulsar Plus Type 2 levereras med en kabel på 5 meter, vilket kanske inte räcker till för alla användare som behöver längre kabel för att nå sina elbilar.
 • Dyrare än vissa konkurrenter: Wallbox Pulsar Plus Type 2 har en högre prislapp jämfört med vissa konkurrerande produkter, vilket kan vara en nackdel för budgetmedvetna kunder.

6. Garo Entity Pro 22 kW

Vi har testat Garo Entity Pro 22 kW, en av de mest kraftfulla laddboxarna på marknaden. Vi blev positivt överraskade av hur enkelt det var att installera och använda denna laddstation.

Den här laddboxen är speciellt utformad för att passa flera olika elbilar, och vi uppskattade verkligen den smidiga hanteringen av laddningens början och slut. Med en effekt på hela 22 kW kunde vi snabbt och enkelt ladda våra bilar, vilket sparade oss både tid och pengar.

Garo Entity Pro 22 kW har många fördelar för användarna, bland annat en tydlig OLED-skärm och användning av bilkommunikation (OCPP) för att underlätta påbörjande och avslutande av laddning. Dessutom är det en flexibel laddbox som kan anpassas till olika behov och miljöer.

Sammanfattningsvis har vi verkligen gillat vår upplevelse med Garo Entity Pro 22 kW. Med dess kraftfulla och smidiga funktioner var det ett utmärkt och effektivt val för oss som arbetar inom elbilsektorn. Vi rekommenderar verkligen denna laddbox för alla som söker ett högkvalitativt och praktiskt laddningsalternativ för sina elbilar.

Garo Entity Pro 22 kW: Laddboxens mästerverk för framtiden

Fördelar

 • Snabb laddning: Garo Entity Pro 22 kW erbjuder en effektiv och snabb laddning för elbilar, vilket minskar tiden du behöver vänta på att ditt batteri ska laddas.
 • Intelligent och anpassningsbar: Den här laddboxen är utrustad med smarta funktioner, till exempel övervakning av elförbrukning och möjligheten att schemalägga laddning för att maximera effektiviteten och minimera elräkningen. Den kan också anpassas till din specifika elbil och inställningar.
 • Säker och hållbar: Garo Entity Pro 22 kW är konstruerad för att erbjuda säker laddning med inbyggt skydd mot överström och överinställning. Laddboxens kapsling är robust och klassad IP54, vilket innebär att den skyddar mot damm och vattenstänk, vilket gör den lämplig för både inomhus- och utomhusinstallationer.

Nackdelar

 • Begränsad flexibilitet: Garo Entity Pro 22 kW har fast kabellängd, vilket kan innebära att den inte passar alla installationssituationer och kan begränsa användningsområdet för vissa kunder.
 • Hög prispunkt: Även om Garo Entity Pro 22 kW erbjuder flera smarta funktioner och hög kapacitet, kan dess högre prispunkt jämfört med enklare laddboxar vara en avskräckande faktor för kunder med en mindre budget.

7. DEFA eMove Mode 2

Vi har testat DEFA eMove Mode 2, som är en innovativ laddbox för elbilar, från användarens perspektiv. Detta är en produkt som verkligen är anpassad till dagens snabbt ökande marknad för elfordon och är speciellt designad för att möta efterfrågan på effektiv och säker laddning.

För det första är DEFA eMove Mode 2 utrustad med möjligheten att välja mellan 1-fas och 3-fas laddning beroende på elfordonets kapabiliteter. Detta ger användarna flexibiliteten att utnyttja den snabbaste laddningen som deras elbilar kan hantera.

Utöver dess tekniska förmågor uppskattade vi också DEFA eMove Mode 2s användarvänlighet. Installationen var enkel och smidig, och det var enkelt att sätta igång med laddningen. Dessutom ger den inbyggda skärmen tydlig information om laddningsstatus och eventuella fel som kan uppstå under laddning.

Som experter inom området så anser vi att DEFA eMove Mode 2 är en mycket solid och pålitlig laddbox för elbilar. Det är en investering som både underlättar laddningen av elbilar och bidrar till en mer hållbar framtid.

DEFA eMove Mode 2: Laddboxens nya generation av smart energi

Fördelar

 • Enkel installation: DEFA eMove Mode 2 laddbox kräver ingen professionell installation, vilket gör det enkelt för dig att sätta upp den på egen hand hemma.
 • Portabel och kompakt: Denna laddbox är designad för att vara portabel och tar minimalt med utrymme, vilket gör den perfekt för den som vill kunna ta med sig sin laddbox när de reser eller flyttar.
 • Säker och pålitlig laddning: DEFA eMove Mode 2 erbjuder säker och pålitlig laddning för ditt elfordon, med inbyggda säkerhetsfunktioner som skyddar både ditt fordon och ditt hem.

Nackdelar

 • Dyrare än vissa konkurrenter: DEFA eMove Mode 2 kan vara något dyrare än vissa andra laddboxar på marknaden, vilket kan vara en nackdel om man söker det allra billigaste alternativet.
 • Mode 2-teknik: DEFA eMove är baserad på Mode 2-teknik, vilket kan vara otillräckligt för dem som letar efter snabbare laddningstider eller vill ha en laddbox med mer avancerade funktioner som Mode 3 erbjuder.
 
 

Vanliga frågor om laddboxar

1. Vad är en laddbox?

En laddbox är en anordning som används för att snabbt och säkert ladda elbilar och plugin-hybrider hemma eller på offentliga platser.

2. Hur fungerar en laddbox?

Laddboxen kopplas till elnätet och överför elektricitet till elbilen via en kabel med en speciell kontakt. Laddningshastigheten beror på effekten hos laddboxen och bilens laddkapacitet.

3. Vilken kapacitet bör en laddbox ha?

Det beror på din bil och dina behov. En vanlig kapacitet för hemmabruk är 3,7 kW till 11 kW. För snabbare laddning på offentliga platser finns det laddboxar med upp till 22 kW.

4. Hur lång tid tar det att installera en laddbox?

Installationstiden beror på förutsättningarna och kan variera från några timmar till en hel dag.

5. Vilka kostnader är förknippade med en laddbox?

Kostnaderna för en laddbox inkluderar inköp av laddboxen, installation, eventuella tillstånd och el för laddning. Priset för en laddbox kan variera beroende på funktioner och kapacitet, men räkna med en investering på några tusen kronor.

Sammanfattning: Bästa Laddbox

Sammanfattningsvis, i denna artikel framgår det tydligt att Zaptec Go 32A 3-fas 22kW-etablerar sig som den överlägset bästa laddboxen på marknaden. Dess höga kapacitet, pålitlighet och innovativa teknologi innebär att ägare av elbilar kan lita på att tömma deras batterier snabbt, effektivt och säkert. Med allt fler människor som väljer att byta till elbilar är det av största vikt att ha pålitliga laddningsalternativ, och Zaptec Go 32A 3-fas 22kW visar sig vara den bästa investeringen för dem som vill ha en överlägsen laddningsupplevelse.

Product Image

Zaptec Go 32A 3-fas 22kW

Author image of Maria

Maria Karlsson

Maria Karlsson är en välrenommerad hushållsexpert med mer än 10 års erfarenhet av att hjälpa människor att skapa ett rent, organiserat och välkomnande hem. Som en högt eftertraktad rådgivare, författare och talare, har Maria hjälpt tusentals människor att lösa deras hushållsproblem, förbättra sin livskvalitet och uppnå sina mål.

Maria har en omfattande utbildning och erfarenhet inom hushållsorganisation, rengöring och förvaring, och har specialiserat sig på att skapa lösningar som passar för människors unika behov och livsstilar. Hon har en djup förståelse för hur viktigt det är att ha en ren och organiserad hemmiljö, och hur det kan bidra till en mer avslappnad och harmonisk livsstil.
testarallt logo
Utforska testvinnare och välj med förtroende!
Information
Ansvarig utgivare:
Gidleads AB
Org Nr: 559270-7672
Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
© 2023 Gidleads AB