Bästa Skruvdragare: Jämförelse av 6 Topprankade Modeller [Bäst i Test 2023]

Product Image

Makita DDF484RTJ (2x5,0Ah)

Innehåll

En skruvdragare är ett oumbärligt verktyg i varje hushålls verktygslåda. Från att hänga upp tavlor till att montera möbler, den har blivit ett av de mest använda verktygen för DIY-entusiaster och proffs över hela landet. Men med ett flertal modeller ute på marknaden, vilken anses som den bästa skruvdragaren? För att svara på den frågan har vi testat och granskat flera av de mest populära produkterna tillgängliga idag.

Genom att jämföra prestanda, pris, hållbarhet och tilläggsegenskaper, har vi skapat en fullmatad artikel för att ge dig en detaljerad översikt för att hjälpa dig välja din nästa skruvdragare. Här hittar du allt du behöver veta om de verktygen som lyckats med att stå ut som bäst i test.

Förutom att jämföra olika skruvdragare, ger vi dig också användbara tips och råd om hur du kan välja den bästa skruvdragaren baserat på dina specifika behov och preferenser. Så fortsätt läs och gör dig redo att skaffa den perfekta skruvdragaren för dina projekt!

1. Vinnare och Bäst i Test: Skruvdragare från Makita DDF484RTJ

Vi på redaktionen har haft nöjet att testa och utvärdera Makita DDF484RTJ, en skruvdragare som blivit utsedd till Bäst i test och tagit hem förstaplatsen.

För att vara de allra bästa inom verktyg och DIY-utrustning, behöver en skruvdragare uppfylla viktiga kriterier som effektivitet, kvalitet, och pålitlighet. Makita DDF484RTJ möter alla dessa standarder utan tvekan.

Det som genast slog oss var den borstlösa motorn som ger makalöst hög prestanda, trots att den är flerväxlad. Genom att erbjuda upp till 30 procent snabbare hastighet än andra modeller i samma klass, säkerställer Makita DDF484RTJ att varenda skruvdragningen går smidigt och effektivt.

Men effektivitet handlar inte bara om hastighet. Makita här turbot ändå en tydlig vision om att göra arbetslivet smidigare och bekvämare för användaren. Detta manifesterar sig i belysningen som utrustningen erbjuder, vilket gör att vi kan arbeta även under svagare ljusförhållanden.

Den imponerande borrmaskinen på 13 har en max-rotation på 1.5, vilket gör att den verkligen står ut. Allt detta ackompanjeras av en otrolig kraft på 54, som garanterar effektivitet under varje användning.

Sammanfattningsvis, med dess alla funktioner och övertygande prestanda, är Makita DDF484RTJ definitivt värdig dess titel som Vinnare och Bäst i test. Oavsett om du är proffs eller hobbyanvändare, kommer Makita DDF484RTJ inte att göra dig besviken!

Makita DDF484RTJ Skruvdragare Perfektion för varje projekt

Fördelar

 • Ypperlig batterikapacitet: Makita DDF484RTJ kommer med två 18V batterier vilket ger extra lång driftstid. Perfekt för projekt som kräver långvarig användning.
 • Fantastisk effektivitet: Dess borstlösa motor ger högre hastighet och effektivitet, vilket gör jobbet lättare och snabbare att slutföra.
 • Lätt och kompakt design: Denna skruvdragare är inte bara robust och hållbar, men den är också lätt och kompakt, perfekt för arbete i trånga utrymmen.
 • Nackdelar

 • Begränsad momentinställning: Makita DDF484RTJ har endast 21 momentinställningar, vilket kan vara begränsande för mer krävande uppgifter.
 • Ingen LED-belysning: Denna skruvdragare saknar LED-belysning, vilket kan göra det svårare att arbeta i dåligt upplysta områden.
 • 2. På andraplats kommer skruvdragaren Milwaukee M18 CBLDD-502C

  I det här testet kommer skruvdragaren Milwaukee M18 CBLDD-502C på andra plats. Vi har testat flera skruvdragare och denna utmärkte sig verkligen. Skruvdragaren har en robust design och är utrustad med en borstlös motor, vilket bidrar till ökad effektivitet och hållbarhet.

  Milwaukee M18 CBLDD-502C är dessutom flerväxlad och har därmed förmågan att anpassa hastigheten efter det jobb vi skall utföra. Detta gör maskinen till ett mångsidigt verktyg, perfekt för både lätta och tunga projekt.

  Något annat vi uppskattade med Milwaukee M18 CBLDD-502C är dess förmåga att både fungera som skruvdragare och borrmaskin. Detta innebär att du får två verktyg i ett, vilket är både kostnadseffektivt och sparar utrymme i verktygslådan.

  Vi mättade verktygets vridmoment och kom fram till det anmärkningsvärda värdet 60, vilket ger oss en stark indikation på hur kraftfull den här maskinen är. Dessutom kan den rymma verktyg upp till 13mm, vilket innebär att du kan använda en stor mängd borr och bits.

  Milwaukee M18 CBLDD-502C erbjuder enastående prestanda och pålitlighet. Vi kan definitivt rekommendera detta verktyg för både hantverkare och DIY-entusiaster. Den kanske inte toppade vår lista, men den är definitivt värt övervägande.

  Upptäck fördelarna med Milwaukee M18 CBLDD502C Skruvdragare

  Fördelar

 • Stark motor: Milwaukee M18 CBLDD-502C har en stark motor vilket innebär att den kan hantera svåra uppgifter lättare.
 • Lång batterilivslängd: Denna skruvdragare har två M18 5.0Ah batterier som ger långvarig och kontinuerlig kraft för att fullfölja dina uppgifter.
 • Lätt och bekväm: Trots sin kraft är Milwaukee M18 CBLDD-502C lättanvänd, vilket gör den bekväm att använda för långa perioder.
 • Nackdelar

 • Begränsad batterikapacitet: Milwaukee M18 CBLDD-502C’s batteritid kan vara otillräcklig för kontinuerlig användning över en lång period, vilket kan leda till upprepade avbrott i arbetsflödet.
 • Hög kostnad: Skruvdragaren Milwaukee M18 CBLDD-502C är relativt dyr jämfört med andra modeller på marknaden, vilket kanske inte passar alla budgetar.
 • 3. På tredjeplats i kategorin Skruvdragare kommer Dewalt DCD791P2.

  Vi på tredjeplats i kategorin Skruvdragare har vi Dewalt DCD791P2. Detta är en skruvdragare som visar prov på styrka och pålitlighet. Den har ett flertal viktiga egenskaper som gör den till en dröm för både proffs och hobbyhantverkare.

  En av dessa funktioner är dess borstlösa motor. Detta ger enheten en längre livslängd och bättre prestanda. Dessutom upplever vi att den är mer energieffektiv och störningar från borsten minimeras.

  Vidare uppfinner vi att Dewalt DCD791P2 är utrustad med flerväxlad funktion, vilket ger användaren mer kontroll och flexibilitet vid olika typer av arbetsuppgifter. Oavsett om det är borrning eller skruvning, denna skruvdragare tacklar uppgiften med lätthet tack vare sin maximala vridmoment på 70 Nm.

  Det vi också uppskattar med denna skruvdragare är dess belysning. Den ger en tydlig sikt i mörka utrymmen och minskar risken att göra fel – en viktig aspekt för borrmaskin användning.

  Slutligen, trots sina robusta funktioner, väger Dewalt DCD791P2 endast 1.5 kg – en lätt vikt som inte kompromissar med dess kraft. Dess chuckkapacitet på 13 mm ger dessutom en bred användning för olika skruv- och borrstorlekar.

  Sammanfattningsvis hittar vi att Dewalt DCD791P2 är en väl avvägd skruvdragare som förtjänar sin tredjeplats i vår lista. Det är ingen tvekan om att den är rustad för att ta sig an utmanande uppgifter och leverera exceptionell prestanda.

  Dewalt DCD791P2 Skruvdragare Turboeffekt för dina projekt

  Fördelar

 • Hög prestanda: Dewalt DCD791P2 har en kraftfull borstlös motor som levererar upp till 70 Nm vridmoment, vilket gör det möjligt att effektivt borra i både trä och metall.
 • Lång batterilivslängd: Denna skruvdragare drivs av två 5,0 Ah Li-Ion-batterier vilket möjliggör längre arbetsperioder utan behov av att byta eller ladda upp batteriet.
 • Lätt och hållbart design: Dewalt DCD791P2 är endast 1,7 kg inklusive batteri och erbjuder ett bältklämma och magnetisk bitshållare, vilket gör det bekvämt och enkelt att använda under längre tid.
 • Nackdelar

 • Begränsad kraft: Dewalt DCD791P2 kanske inte är den mest kraftfulla skruvdragaren på marknaden. Om du jobbar med mycket tunga projekt, kanske du behöver söka efter en skruvdragare med mer kraft.
 • Ingen inbyggd arbetsbelysning: Denna modell inkluderar inte en inbyggd ljusfunktion, vilket kan gör det svårare att arbeta i dåligt belysta områden eller under speciella förhållanden, så du kanske behöver en extern ljuskälla.
 • 4. Ryobi R18DD3-0

  Vid första anblicken tog vi direkt den solida byggkvaliteten och beslutsamma designen på Ryobi R18DD3-0 till oss. När det gäller verktyg, manövrerar vi gärna överlägsna produkter, och detta är helt klart ett flaggskeppsbatteridrivna skruvdragare inom sina räckor.

  Den här skruvdragaren är utrustad med belysning vilket gör den till en enastående kamrat för arbete i svag belysning. Den här funktionen visade sig vara extremt användbar för oss då den bidrog till precision i arbetsflödet.

  Det är också en värt att nämna att Ryobi R18DD3-0 är flerväxlad med 13 momentlägen, vilket öppnar upp en rad möjligheter för användning. Vi kunde anpassa den till både lätt och tunga uppgifter att skruva och borra. Med upp till 50 Nm vridmoment, klarade denna burk av att både skruva och borra genom en mängd olika material med relativ lätthet.

  Ryobi R18DD3-0 fungerar inte bara som en superb skruvdragare utan också tjänar funktionen som en stark borrmaskin. En solid prestanda levereras här, med tillräcklig kraft och pålitlighet för att ta itu med de flesta av våra projekt.

  Totalt sett erbjuder Ryobi R18DD3-0 markant prestanda och flexibilitet, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för både professionell och hemmabruk. Den fullständiga potentialen hos denna kraftfulla skruvdragare och borr kan endast uppskattas genom användning, och vi kan säga att den verkligen står upp till dess rykte.

  Utför alla jobb smidigt med Ryobi R18DD30 skruvdragare

  Fördelar

 • Stark motor: Ryobi R18DD3-0 har en mycket kraftfull motor som passar för både lätta och tunga arbeten. Den kraftfulla motorn säkerställer att skruvdragaren arbetar effektivt och snabbt.
 • Lång batteritid: En utmärkande fördel med denna skruvdragare är dess långa batteritid. Ett fulladdat batteri kan hålla upp till flera timmar beroende på användningen, vilket minimerar avbrott under arbetet.
 • Enkel att använda: Ryobi R18DD3-0 är mycket användarvänlig. Den har en ergonomisk design och är lätt att manövrera, vilket gör den lämplig för både proffs och DIY-entusiaster.
 • Nackdelar

 • Kort batteritid: Ryobi R18DD3-0 har en kort batteritid vilket kan begränsa dess användningstid och kräva frekventa laddningar.
 • Inget batteri eller laddare ingår: Detta verktyg säljs utan batteri eller laddare. Du måste köpa dem separat vilket kan innebära extra kostnader.
 • 5. Bosch GSR 12V-15

  Vid första anblicken var vi fascinerade av att se Bosch GSR 12V-15. Från husbyggare till professionella hantverkare, har denna robusta skruvdragare ett rykte om sig att vara en pålitlig partner.

  Vad som först fångar vårt intresse är den borstlösa motorn. Borstlös motor ökar maskinens prestanda, ger bättre effektivitet och minskar slitage och underhåll. Med denna teknologi, kan vi säga att Bosch GSR 12V-15 tar varje skruvdragning till en helt ny nivå.

  Effektiviteten hos denna maskin förbättras också med sin multi-gear funktionalitet. Den flerväxlad funktionen ger användaren optimal kontroll över maskinen avseende kraft och hastighet. Oavsett om du behöver justera en enkel hylla eller genomföra krävande borrningar, kommer denna skruvdragare alltid att leverera tillförlitlig prestanda.

  Något annat som vi verkligen uppskattar hos Bosch GSR 12V-15 är att den kommer med inbyggd belysning. Belysningen innebär att vi kan arbeta i alla förhållanden, även i mörker eller i trånga utrymmen med begränsat ljus. Bosch har verkligen tänkt på användarens bekvämlighet och säkerhet.

  Sammanfattningsvis är Bosch GSR 12V-15 inte bara en skruvdragare; det är en pålitlig, effektiv och användarvänlig borrmaskin som går utöver förväntningarna. Den är konstruerad för att arbeta och hålla länge, vilket gör den värdig sin plats i ditt verktygsskåp.

  Bosch GSR 12V15 Skruvdragare En innovation i effektivitet

  Fördelar

 • Lång batterilivslängd: Bosch GSR 12V-15 har en mycket effektiv energiförvaltning som ger en lång batterilivslängd, vilket gör att du kan arbeta längre utan att behöva ladda om batteriet.
 • Kompakt och lätt: Denna skruvdragare är både kompakt och lätt, vilket gör att den är lätt att använda även i trånga utrymmen och kan vara mindre tröttande att hålla för långa perioder.
 • Hög prestanda: Trots sin kompakta storlek har Bosch GSR 12V-15 hög prestanda, vilket gör den till ett kraftfullt verktyg för alla dina skruv och borrhålsbehov.
 • Nackdelar

 • Begränsat vridmoment: Bosch GSR 12V-15 har ett relativt lågt vridmoment jämfört med några andra modeller. Detta kan begränsa dra- och skruvkapaciteten, speciellt för större eller tuffare jobb.
 • Ingen batteriindikator: Denna skruvdragare saknar en batteriindikator. Det betyder att det kan vara svårt att veta hur mycket batteri som är kvar och när det behöver laddas.
 • 6. Milwaukee M18 CBLDD-0

  Vi börjar med att påpeka att Milwaukee M18 CBLDD-0 är mer än bara en skruvdragare. Denna kraftfulla, flerväxlad borrmaskin kommer med en borstlös motor som ger enastående prestanda.

  När vi granskade den, märkte vi direkt produktens genomarbetade design och beundrade dess robusta konstruktion. Den är förstklassigt tillverkad för att ge optimalt resultat varje gång, oavsett uppgift.

  Det är också värt att nämna att Milwaukee M18 CBLDD-0 är utrustad med en flerväxlad funktion. Med totalt 13 växlar att välja mellan, kan vi anpassa kraften efter vårt specifika behov. Som om inte det var nog, erbjuder den också 60 olika inställningar för momentet. Denna så kallade skruvdragare kan utan tvivel dubblera som en kraftfull borrmaskin.

  Till råga på allt är den borstlösa motorn ett utmärkt tillskott till denna skruvdragare/borrmaskin. Denna funktion garanterar lång livslängd och driftsäkerhet, vilket gör att vi kan lita på att Milwaukee M18 CBLDD-0 kommer att vara en pålitlig partner i våra byggprojekt.

  Sammanfattningsvis vill vi säga att Milwaukee M18 CBLDD-0 är en imponerande bit kit som har förtjänat sin plats i detta test. Dess flerväxelfunktion, borstlösa motor och kraftfulla prestanda gör den till ett verktyg värt att överväga för alla seriösa hemmafixare eller yrkespersoner.

  Kraft och precision i Milwaukee M18 CBLDD0 Skruvdragare

  Fördelar

 • Stark Motor: Milwaukee M18 CBLDD-0 har en borstlös motor som ger mer effektivitet och längre livslängd jämfört med andra skruvdragare.
 • Lätt och kompakt: Med sin lätta design och kompakta storlek är den perfekt för arbete på svåråtkomliga platser.
 • Metallväxellåda: Skruvdragaren har en hållbar metallväxellåda som tillhandahåller ökad hållbarhet och lång livslängd.
 • Nackdelar

 • Begränsad batteritid: Milwaukee M18 CBLDD-0 har en tendens att snabbt dränera dess batteri, vilket gör att det kan bli nödvändigt att ladda upp flera gånger för längre projekt.
 • Begränsade momentinställningar: Denna skruvdragare har färre momentinställningar jämfört med vissa andra modeller, vilket kan begränsa dess användning i mer krävande projekt.
 • Vanliga frågor om Skruvdragare

  Vilka olika typer av skruvdragare finns det?

  Det finns flera olika typer av skruvdragare som slagskruvdragare, borrmaskiner, moment-skrudragare och el-skruvdragare.

  Vad används en skruvdragare till?

  En skruvdragare används till att skruva in och ta ut skruvar i olika material som trä, plast eller metall.

  Hur väljer man rätt skruvdragare?

  Det beror på vad man ska använda den till. För hushållsbruk räcker det oftast med en enkel modell, men för tungt bygg- och snickeriarbete kan det vara bra med en kraftfullare modell med fler funktioner.

  Hur tar man hand om en skruvdragare?

  Genom att rengöra den regelbundet, inte överbelasta den, lagra den på en torr plats och ladda upp batteriet korrekt kan livslängden på skruvdragaren förlängas.

  Är det bäst att köpa en skruvdragare med sladd eller på batteri?

  Det beror på användningsområdet. Skruvdragare med sladd är kraftfullare och behöver inte laddas, men kan vara mindre praktiska om du ska skruva på platser där det inte finns tillgång till eluttag. Skruvdragare på batteri har den fördelen att de är portabla och kan användas var som helst, men batteriet behöver laddas då och då.

  Sammanfattning: Bästa Skruvdragare

  Sammanfattningsvis, Makita DDF484RTJ framstår som den bästa skruvdragaren på marknaden. Dess prestanda, funktioner och kvalitet gör den till en överlägsen produkt som överträffar konkurrensen. Det är definitivt en högkvalitativ skruvdragare värd att investera i för alla dina byggprojekt.

  Product Image

  Makita DDF484RTJ (2x5,0Ah)

  Profilbild

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson är en välrenommerad hushållsexpert med mer än 10 års erfarenhet av att hjälpa människor att skapa ett rent, organiserat och välkomnande hem. Som en högt eftertraktad rådgivare, författare och talare, har Maria hjälpt tusentals människor att lösa deras hushållsproblem, förbättra sin livskvalitet och uppnå sina mål.

  Maria har en omfattande utbildning och erfarenhet inom hushållsorganisation, rengöring och förvaring, och har specialiserat sig på att skapa lösningar som passar för människors unika behov och livsstilar. Hon har en djup förståelse för hur viktigt det är att ha en ren och organiserad hemmiljö, och hur det kan bidra till en mer avslappnad och harmonisk livsstil.
  testarallt logo
  Utforska testvinnare och välj med förtroende!
  Kategorier
  • Hem och Trädgård
  • Hälsa och Skönhet
  • Barn och Familj
  • Guider
  Information
  Ansvarig utgivare:
  Gidleads AB
  559270-7672
  Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
  © 2023 Gidleads AB