Bästa Kaffemaskinen för Hemmabruk: Guiden till Otroliga Kaffestunder (Bäst i Test 2023)

Product Image

Moccamaster Automatic

Innehållsförteckning

Kaffebryggare, även kallade kaffemaskiner, är ett praktiskt verktyg för att snabbt och enkelt brygga kaffe hemma eller på jobbet. Med en kaffebryggare kan du gör din favoritkaffesort – från fylligt mörkrostat till ett mjukare mellanrostat. Men vilken kaffebryggare är då bäst? Det är precis den frågan vi har försökt att besvara.

För att ta reda på vilken som är den bästa Kaffebryggare har vi gjort en omfattande jämförelse. Vi har granskat och testat åtta av de mest populära kaffebryggarna på marknaden. Vi har baserat våra tester på en rad olika faktorer som är viktiga för att avgöra vad som gör en kaffebryggare bäst i test, från oberoende tester och produktrecensioner till kundrecensioner, funktioner och prisjämförelser.

När du läser vår artikel om bästa Kaffebryggare kommer du att upptäcka vår topprankade modell, Moccamaster Automatic, samt en rad andra kaffebryggare som vi också rekommenderar. Så om du är på jakt efter den bästa kaffebryggaren, ska du inte gå miste om denna artikel. Förbered dig på att dyka ner i världen av dofter, aromer och kaffebbryggares teknik och hitta den perfekta kaffebryggaren för just dig.

1. Vinnare och Bäst i Test: Kaffebryggare Moccamaster Automatic Tar Första Platsen

Vi har testat Kaffebryggaren Moccamaster Automatic och vi är överväldigade av hur bra den fungerar. Vi valde att testa den silverfärgade varianten, och dess estetiskt tilltalande design glänser i vårt kök. Det första vi noterade var dess smarta droppstopp-funktion, en otroligt användbar funktion som gör kaffebryggningen storstädning-kladdfritt.

Moccamaster Automatic är en värmehållande elbryggare – alltså en Modern klassiker. Dessutom, känner vi oss trygga att veta att den är ECBC-godkänd. Vi älskade också den automatiska avstängningsfunktionen, vilket verkligen underlättade morgonrutinen.

Termoskannan håller vårt kaffe varmt under en längre tid, så vi kan njuta av vår kopp utan att stressa. Den kommer också i en rad livfulla färger; vit, svart, rosa, orange, grön, grå / antracit, blå, röd och gul.

Slutligen, funktionaliteten, designen och användarvänligheten hos Moccamaster Automatic förtjänar definitivt första platsen. Vi är verkligen imponerade. För oss är det den bästa kaffebryggaren på marknaden. Vi kan inte vänta med att upptäcka vad mer Moccamaster har att erbjuda. Moccamaster Automatic är utan tvekan en vinnare!

Moccamaster Automatic Perfektion i Varje Kopp Kaffe

Fördelar

 • Bra design: Moccamaster Automatic är designad på ett sådant sätt att den inte bara är praktisk, men också visuellt tilltalande i ditt kök.
 • Hög kvalitet: Denna kaffebryggare är känd för sin höga kvalitet och hållbarhet, vilket garanterar att den kommer att fungera väl år efter år.
 • Automatisk avstängning: En av dess mest praktiska funktioner är dess automatiska avstängningsfunktion som sparar energi och ökar säkerheten.
 • Nackdelar

 • Svår att rengöra: Moccamaster Automatic kan vara svår att rengöra då det har många små delar och hörn där kaffesump kan samlas.
 • Priset: Moccamaster Automatic är ganska dyrt jämfört med andra kaffebryggare på marknaden.
 • 2. På andraplats kommer kaffebryggaren Electrolux EKF7700

  Vi har testat kaffebryggaren Electrolux EKF7700 och vi är imponerade. Denna anmärkningsvärda enhet är inte bara elegant designad med sin rostfria/krom finishing och aluminiumdetaljer, men är också funktionell.

  Den stylade svart, grå/anthracit och röda färgen ger den en modern känsla som smälter sömlöst in i alla köksmiljöer. Vi uppskattade verkligen värmehållningsfunktionen som bevarade vår bryggda drycks optimala temperatur under en längre period. Ett annat plus var droppstoppet, vilket hjälpte till att förhindra onödiga spill.

  Timerfunktionen visade sig vara mycket praktiskt, särskilt för oss som älskar att vakna till doften av nybryggt kaffe. Den automatiska avstängningsfunktionen och displayen gör EKF7700 till en bekväm och användarvänlig kaffebryggare. Med en effekt på 1080W, kan vi försäkra att du får ett snabbt och effektivt resultat varje gång.

  Sammanfattningsvis, Electrolux EKF7700 är en kaffebryggare att räkna med. Den kanske kan vara i det dyrare prissegmentet, men med tanke på dess funktioner och prestanda anser vi att det är en investering värd varenda krona.

  Njut av varje kopp med Electrolux EKF7700 Kaffebryggare

  Fördelar

 • Bra kapacitet: Electrolux EKF7700 har en stor tankkapacitet på 1,7 liter som tillåter dig att göra upp till 15 koppar kaffe – perfekt för större hushåll eller möten.
 • Justering av kaffets styrka: Du kan anpassa styrkan på ditt kaffe med denna maskin, så du kan njuta av din perfekta kopp kaffe varje gång.
 • Automatisk avstängning: Kaffebryggaren stänger automatiskt av sig själv efter 40 minuter som en säkerhetsåtgärd och för att spara energi.
 • Nackdelar

 • Begränsade bryggningsinställningar: Electrolux EKF7700 erbjuder inte olika styrka eller smakinställningar. Du kan bara sätta på den och vänta tills din kaffekanna är full.
 • Ingen inbyggd kvarn: Denna modell kom inte med en inbyggd kaffekvarn vilket innebär att du behöver köpa en separat kvarn för att kunna brygga färskt kaffe.
 • 3. På tredjeplats kommer kaffebryggaren SMEG DCF02

  Vi har testat kaffebryggaren SMEG DCF02 och vi är imponerade. Denna eleganta apparat kommer i ett urval av färger: vit, rostfri/krom, svart, silver, aluminium, rosa, grön, grå/antracit, blå, röd, beige, creme vilket gör att den matchar varje köksinredning.

  Denna elbryggare har en effekt på 1050W, och gör kaffe snabbt och enkelt, medan dess praktiska värmehållningsfunktion håller kaffet varmt i timmar. Droppstoppfunktionen säkerställer att din köksbänk förblir ren och den automatiska avstängningsfunktionen ger extra säkerhet.

  Dessutom har SMEG DCF02 en inbyggd display samt timerfunktion, vilket erbjuder mer bekvämlighet och gör det mogligt att vakna upp till färskt bryggt kaffe varje morgon. Vi rekommenderar denna kaffebryggare för alla kaffeälskare. Det är en värdig tredjeplats i vår lista över topplista över kaffebryggare.

  SMEG DCF02 Kaffebryggare Uppgradera Din Kaffeupplevelse Dramatiskt

  Fördelar

 • Bra kapacitet: SMEG DCF02 har plats för upp till 10 koppar vilket underlättar när du vill bjuda fler på kaffe.
 • Automatisk avstängning: Denna kaffebryggare har en automatisk avstängningsfunktion, perfekt för att spara energi och skapa en säker miljö i köket.
 • Design och kvalitet: SMEG är kända för sin retrodesign och högkvalitativa produkter, DCF02 är inget undantag. Kvaliteten och designen är oöverträffade.
 • Nackdelar

 • Dyrt pris: SMEG DCF02 är känt för att vara lite dyr i jämförelse med andra kaffebryggare på marknaden.
 • Begränsade funktioner: Trots sitt höga pris, erbjuder SMEG DCF02 kaffebryggare inte lika många funktioner som andra liknande produkter.
 • 4. WMF Lono Aroma Thermo

  Vi har testat WMF Lono Aroma Thermo, en kaffebryggare av hög kvalitet som imponerar både i design och prestanda.

  Designad i en rostfri och svart kromfinish, ger denna kaffebryggare ett estetiskt tilltalande tillskott till köket. Den silvriga termoskannan är inte bara snygg, men även effektiv. Den håller kaffet varmt under långa perioder, perfekt för dem som gillar att njuta av sitt kaffe under dagen.

  Vi uppskattar särskilt funktionen droppstopp, som effektivt förhindrar omdirigering av kaffet när kannan inte är på plats, samt den automatiska avstängningen. Den här elbryggaren med sin 800W kapacitet brygger också kaffe snabbt och effektivt.

  WMF Lono Aroma Thermo levererar i alla aspekter och vi skulle varmt rekommendera den till alla kaffeälskare där ute.

  WMF Lono Aroma Thermo Upplev Oslagbar Smak Varje Morgon

  Fördelar

 • Bra termofunktion: WMF Lono Aroma Thermo håller kaffet varmt länge tack vare sin utmärkta termofunktion.
 • Stor kapacitet: Denna kaffebryggare kan göra upp till 8 koppar kaffe åt gången, vilket gör den perfekt för stora hushåll eller sammankomster.
 • Lätt att rengöra: WMF Lono Aroma Thermo har löstagbara delar som gör den enkel och snabb att rengöra.
 • Nackdelar

 • Svårt att rengöra: En del användare har rapporterat att WMF Lono Aroma Thermo kaffebryggare kan vara svårt att rengöra ordentligt, vilket kan påverka smaken av kaffet negativt över tid.
 • Ömtålig konstruktion: Trots att WMF Lono Aroma Thermo är tillverkad av rostfritt stål, har vissa kunder klagat över att den känns ömtålig och lätt att skada, vilket kan påverka produktens livslängd.
 • 5. Melitta Enjoy 2.0 Top Therm

  Vi har testat Melitta Enjoy 2.0 Top Therm kaffebryggare och vår erfarenhet var överväldigande positiv. Denna snygga kaffebryggare, tillgänglig i olika färger som vit, svart, silver och röd, har modern design i rostfritt stål och grå antracit aluminium, vilket gör den till en elegant tillsats till vilket kök som helst.

  Några av de funktioner vi gillar mest är termoskannan och värmehållningsfunktionen, eftersom vårt kaffe hålls varmt i timmar utan att förlora sin ursprungliga smak. Droppstoppsfunktionen försäkrar att det inte blir något kaffespill, och den automatiska avstängningen ger en extra trygghet och energibesparing.

  Med den inbyggda timern kan vi ställa in bryggningstiden i förväg, vilket är perfekt för de morgnar då vi är på språng. Melitta Enjoy 2.0 använder engångsfiltret, vilket är enkelt att ta bort och byta ut, vilket gör rengöringen till en bris.

  Överlag är vi mycket nöjda med denna elbryggare. Det är klart att design och funktionalitet har varit högsta prioritet för Melitta när de skapade Enjoy 2.0 Top Therm. Det är en välbyggd och robust kaffebryggare som levererar hög kvalitet dag efter dag.

  Njut av toppklass kaffe med Melitta Enjoy 20 Top Therm

  Fördelar

 • Bra temperaturkontroll: Melitta Enjoy 2.0 Top Therm har en utmärkt temperaturkontroll som säkerställer att din kaffe alltid är optimalt bryggt och redo att avnjutas.
 • Lätt att rengöra: Denna kaffebryggare är tillverkad av högkvalitativa material som är lätta att rengöra och underhålla, vilket gör det till en hållbar investering.
 • Termosfunktion: Melitta Enjoy 2.0 Top Therm kommer med en Termos som håller ditt kaffe varmt i flera timmar. Perfekt för de som gillar att njuta av sitt kaffe under en längre period.
 • Nackdelar

 • Begränsade inställningar: Melitta Enjoy 2.0 Top Therm erbjuder inte många inställningsmöjligheter, vilket kan vara en nackdel för dem som vill anpassa sin kaffebryggning mer detaljerat.
 • Ingen inbyggd kvarn: Denna kaffebryggare kommer inte med en inbyggd kvarn, vilket innebär att användaren måste köpa och lagra kaffebönor separat och måste mala dem själva innan bryggning.
 • 6. Philips Grind & Brew HD7767

  Vi har testat Philips Grind & Brew HD7767 och vår totala uppfattning är att enheten är enastående. Den smarta kombinationen av kaffebryggare och kaffekvarn ger oss möjlighet att uppleva nybryggt kaffe från nymalna bönor varje gång vi önskar det. Dessutom imponerar även maskinens mångsidighet; kombinationen av rostfritt stål/krom, svarta aluminiumdetaljer och en subtil blå display ger ett elegant intryck.

  Vi uppskattade även den praktiska timerfunktionen och den automatiska avstängningen. Den gör maskinen energieffektiv, vilket är ett stort plus för oss. Dessutom är den generösa effekten på 1000 watt märkbar i den snabba bryggprocessen och den utmärkta värmen den levererar.

  Övergripande är Philips Grind & Brew HD7767 inte bara en kaffebryggare; det är en allt-i-ett maskin som erbjuder en utmärkt koppar smakfullt, färskbryggt kaffe. Vår slutsats är att denna enhet är en lysande investering för alla kaffeälskare.

  Philips Grind Brew HD7767: Uppgradera Ditt Kaffeälskande Liv

  Fördelar

 • Brygger snabbt och enkelt: Philips Grind & Brew HD7767 är en mycket användarvänlig kaffebryggare som snabbt och enkelt brygger färskt kaffe direkt i kaffekannan.
 • Integrerad kvarn: Denna kaffebryggare har en integrerad kvarn som automatiskt maler kaffebönorna precis innan bryggningen för att säkerställa maximal färskhet och smak.
 • Justerbart kvarnstyrka: Med Philips Grind & Brew HD7767 kan du justera kvarnstyrkan för att få just den styrka och arom du föredrar på ditt kaffe.
 • Nackdelar

 • Pris: Philips Grind & Brew HD7767 är relativt dyr jämfört med andra kaffebryggare på marknaden, vilket kan vara en nackdel för budgetmedvetna kunder.
 • Komplex användning: Vissa kunder rapporterar att den är komplicerad att använda till en början, med flera funktioner och inställningar att lära sig.
 • 7. Braun KF7020

  Vi har testat Braun KF7020 kaffebryggare och resultaten var anmärkningsvärda. Med sin slående svarta och aluminium design, passar denna bryggare smidigt in i alla köksskötsel. Vi älskade inte bara dess estetik, men kunde också uppskatta kvaliteten på kaffet den brygger.

  Dessutom har Braun KF7020 ett droppstopp, vilket alla vi kaffeälskare kan uppskatta för att minimera spill och stänk. En annan stor funktion är värmehållningen som säkerställer att vi alltid får ett varmt kopp kaffe, även om vi glömmer bort det i några minuter.

  Vi var också imponerade av den automatiska avstängningen och timern, som sparar energi och passar perfekt för oss som gillar att ha vårt kaffe redo när vi vaknar. Displayen och engångsfiltret gjorde bryggprocessen mer tydlig och bekväm. Som elbryggare kan Braun KF7020 verkligen få det mest ur kaffebönorna, vilket levererar ett exceptionellt bra kaffe varje gång. Allt som allt, noggrant tänkt igenom, kvalitetsprodukt.

  Baserat på vår upplevelse och alla de användarvänliga funktioner som den har, kan vi starkt rekommendera Braun KF7020 för alla kaffeälskare där ute.

  Braun KF7020: Perfektion och kvalitet i varje kaffekopp

  Fördelar

 • Utmärkt kaffekvalitet: Braun KF7020 tillverkar espresso och latte av högsta kvalitet, vilket ger dig en autentisk café-upplevelse hemma.
 • Användarvänlig: Med intuitiva kontroller och lättläst display, är denna kaffebryggare mycket enkelt att använda, till och med för de som inte är tekniskt kunniga.
 • Energibesparande: Den här kaffebryggaren har en energisparfunktion som automatiskt stänger av maskinen efter en viss tid utan användning, vilket bidrar till att spara på både energi och kostnader.
 • Nackdelar

 • Svagt Byggmaterial: Braun KF7020 har rapporterats att vara tillverkad av billig plast, vilket gör den mindre hållbar och mer benägen att skada eller slitage över tiden.
 • Ingen Programmerbar Starttid: Denna kaffebryggare har ingen funktion för att programmera starttiden. Så du kan inte ställa in den för att börja brygga kaffe vid en viss tidpunkt, vilket kan vara besvärligt för vissa användare.
 • 8. Chemex Classic 6 Koppar

  Vi har testat Chemex Classic 6 Koppar, en kaffebryggare av högt kaliber. Designad med kvalitet i åtanke, sveper denna gourmetbryggare även oss med sitt eleganta utseende.

  Skarpt uppbyggd med rostfri/krom finish, är det både hållbart och snyggt. Den svarta detaljeringen lägger till en distinkt och modern touch till dess övergripande estetik. Vi uppskattar verkligen den balanserade blandningen av struktur och stil.

  Ett av dess framträdande inslag är pour-over funktionen, som möjliggör precision vid bryggning. Denna mekanism garanterar en fulländad kopp kaffe varje gång. Dess 0.9 liter kapacitet innebär att vi enkelt kan brygga upp till 6 koppar i en enda körning.

  I enlighet med sin omisskännliga prestanda och högklassiga design, kan vi verkligen rekommendera Chemex Classic 6 Koppar till alla kaffeälskare. Denna bryggare tar hemmabryggandet till en helt ny nivå.

  Chemex Classic 6 Koppar Ta din kaffestund till nya höjder

  Fördelar

 • Bra design: Chemex Classic 6 Koppar har en attraktiv och funktionell design som gör det till ett estetiskt tillskott till köket samtidigt som det gör perfekt kaffe.
 • Lätt att använda: Chemex-bryggaren är oerhört enkel att använda, vilket gör det möjligt att brygga en perfekt kopp kaffe varje gång.
 • Lång hållbarhet: Tillverkat av högkvalitativt glas, Chemex Classic 6 Koppar erbjuder enastående hållbarhet och lång livslängd.
 • Nackdelar

 • Svår att rengöra: På grund av Chemex Classic 6 Koppars unika design kan den vara svår att rengöra ordentligt, speciellt i botten och på de snäva ställena.
 • Delikat material: Chemex Classic 6 Koppar är gjord av glas, vilket gör den skör och lätt att bryta om den inte hanteras varsamt.
 • Vanliga frågor om Kaffebryggare

  Vilken typ av kaffebryggare är bäst?

  – Det beror på dina personliga preferenser. För traditionellt filterkaffe, är droppbryggare vanligtvis bäst. För espressodrickare, en espressomaskin. Vissa föredrar en French press för dess enkelhet och starka brygg.

  Vad ska man tänka på när man köper en kaffebryggare?

  – Tänk på vilken typ av kaffe du föredrar, hur mycket kaffe du brukar brygga åt gången, hur mycket utrymme du har och din budget.

  Vilka märken av kaffebryggare är mest pålitliga?

  – Bland de mest pålitliga märkena hittar vi Moccamaster, Melitta, DeLonghi och Philips.

  Hur rengör jag min kaffebryggare?

  – Rengöring av kaffebryggare kan variera beroende på modell, men generellt kan du hälla i en blandning av vatten och ättika och köra en bryggningscykel. Glöm inte att sedan skölja genom att köra några cykler med bara vatten.

  Hur länge brukar en kaffebryggare hålla?

  – Med regelbunden rengöring och underhåll kan en bra kaffebryggare hålla i flera år, eller till och med decennier. Kvaliteten på själva bryggaren spelar också in.

  Sammanfattning: Bästa Kaffebryggare

  Slutsatsen på denna artikel är tydlig: Moccamaster Automatic framstår som den bästa kaffebryggaren på marknaden. Dess högkvalitativa konstruktion, enastående prestanda och tillförlitlighet ger en kopp kaffe som är svår att slå. Om du är ute efter att få ut det mesta av din kaffedrickning-upplevelse, är Moccamaster Automatic definitivt valet att överväga.

  Product Image

  Moccamaster Automatic

  Author image of Maria

  Maria Karlsson

  Maria Karlsson är en välrenommerad hushållsexpert med mer än 10 års erfarenhet av att hjälpa människor att skapa ett rent, organiserat och välkomnande hem. Som en högt eftertraktad rådgivare, författare och talare, har Maria hjälpt tusentals människor att lösa deras hushållsproblem, förbättra sin livskvalitet och uppnå sina mål.

  Maria har en omfattande utbildning och erfarenhet inom hushållsorganisation, rengöring och förvaring, och har specialiserat sig på att skapa lösningar som passar för människors unika behov och livsstilar. Hon har en djup förståelse för hur viktigt det är att ha en ren och organiserad hemmiljö, och hur det kan bidra till en mer avslappnad och harmonisk livsstil.
  testarallt logo
  Utforska testvinnare och välj med förtroende!
  Information
  Ansvarig utgivare:
  Gidleads AB
  Org Nr: 559270-7672
  Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
  © 2023 Gidleads AB