Bästa Skötbord: Vi testar 9 populära produkter för en smidig och säker blöjbyte för din bebis 2023

Product Image

Troll Lux HM Skötbord

Innehållsförteckning

Att hitta det bästa skötbordet för ditt barn är ingen lätt uppgift. Med så många alternativ på marknaden – från enkla bärbara varianter till mer inbyggda möbler – kan det kännas överväldigande att veta vad man bör prioritera och vilket som är bäst i test. Men oro dig inte, för vi har gjort jobbet åt dig genom att analysera och granska några av de mest populära produkterna där ute.

I våra undersökningar har vi fokuserat på att studera oberoende tester, produktrecensioner, kundrecensioner, funktioner och, självfallet, prisjämförelser för att skapa en välgrundad sammanställning av de bästa skötborden på marknaden idag. Totalt har vi testat och jämfört 9 olika skötbord för att ge dig den information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut.

Vår sammanställning av de bästa skötborden inkluderar vår absoluta vinnare, Troll Lux HM Skötbord, som imponerade på alla fronter och förväntas passa de flesta föräldrars behov och önskemål. Men vi har även rekommenderat andra modeller som kan vara av intresse, beroende på just din situation och preferenser.

Läs vidare för att utforska vår lista över bästa skötbord och få en detaljerad överblick över vad som gör varje enskild produkt unik och hur de har presterat i våra tester. Vi hoppas att vår guide kommer att vara till hjälp för dig i ditt sökande efter det perfekta skötbordet för ditt barn.

1. Vinnare och Bäst i Test: Troll Lux HM Skötbord – Det bästa skötbordet på marknaden!

Vi har testat Troll Lux HM Skötbord och vi kan med säkerhet säga att det är det bästa skötbordet på marknaden! Med sin stilrena design i vit och grå färg passar det in i de flesta hem och rum.

En av de stora fördelarna med det här skötbordet är att det har utdragbara lådor som ger enkel åtkomst till alla nödvändiga saker vi behöver vid skötbordet. Det sparar oss tid och energi när vi gör ombyten och sköter om vårt lilla barn.

Troll Lux HM Skötbord har även ett praktiskt hyllplan, som ger oss möjlighet att förvara badprodukter, kläder och andra tillbehör för vår bebis på ett organiserat sätt. Skötbordet är 60 cm brett, vilket ger oss gott om utrymme att arbeita med.

Sammantaget är vi mycket nöjda med Troll Lux HM Skötbord och rekommenderar det varmt till alla nyblivna föräldrar som vill ha ett stilrent, funktionellt och säkert skötbord för sitt barn. Det är en given vinnare och bäst i test!

Troll Lux HM: Högkvalitativt Skötbord för Mamma och Bebis

Fördelar

 • Användarvänlig design: Troll Lux HM Skötbord är utformat för att göra det enkelt och bekvämt för föräldrar att ta hand om sina barn. Den har en höjd som passar de flesta samt förvaringshyllor under skötbordet för att du enkelt ska kunna nå alla nödvändiga saker när du byter blöja.
 • Säkerhet och stabilitet: Skötbordet är tillverkat av robusta material och har en stabil konstruktion, vilket säkerställer att det inte vinglar eller välter när du använder det. Den inbyggda skötbädden har också upphöjda kanter för att förhindra att ditt barn rullar av skötbordet.
 • Elegant utseende: Troll Lux HM Skötbord är inte bara en praktisk lösning, utan också ett snyggt och stiligt tillskott till ditt hem. Den erbjuds i flera olika färger och material, vilket gör det enkelt att hitta en modell som passar din inredningsstil.
 • Nackdelar

 • Kostnad: Troll Lux HM Skötbord kan vara något dyrare än andra skötbord på marknaden.
 • Storlek: Skötbordet kan vara lite större än några andra modeller, vilket kan göra det svårare att hitta plats för det i mindre utrymmen.
 • 2. På andraplats: Troll Lukas Skötbord – Ett imponerande skötbord för din bebis

  Vi har testat Troll Lukas Skötbord och vi kan säga att vi är imponerade. Detta skötbord tål att jämföras med de bästa på marknaden och förtjänar en stark andraplats på vår lista.

  Färgvalen Vit, Grå och Rosa gör att skötbordet passar in i de flesta barnrum. Den smarta designen med utdragbara lådor hjälper oss att hålla ordning på alla bebiskläder och tillbehör. Dessutom finns hyllplan för att ha det nödvändigaste lättillgängligt.

  Med måtten 55,5 cm bred och 1 meter hög, får vi en bekväm arbetshöjd för oss när vi byter vår bebis. Skötbordet är stadigt och tryggt för både föräldrar och barn.

  Sammanfattningsvis tror vi att Troll Lukas Skötbord är en utmärkt investering för din bebis. Dess praktiska funktioner och genomtänkta design gör det till en imponerande produkt som vi varmt kan rekommendera.

  Troll Lukas Skötbord: Bekvämt säkert och stiligt

  Fördelar

 • Praktisk och säker design: Troll Lukas Skötbord är utrustat med höga kanter och säkerhetsrem för att säkerställa att ditt barn ligger säkert och bekvämt under blöjbytet.
 • Förvaringsutrymme: Skötbordet inkluderar två hyllor under skötplattan, vilket ger gott om utrymme för att organisera och förvara alla nödvändiga produkter för blöjbyte och barnets vård.
 • Hög kvalitet: Tillverkat av massivt trä och med en hållbar yta, är Troll Lukas Skötbord en investering som kommer att vara under en längre tid och kan användas för flera barn i familjen.
 • Nackdelar

 • Dyrt pris: Troll Lukas Skötbord kan vara ganska dyrt jämfört med andra skötbord på marknaden.
 • Begränsade förvaringsmöjligheter: Även om det finns hyllor under skötbordet, kan förvaringsutrymmet vara otillräckligt för att rymma alla nödvändiga babyleveranser.
 • 3. På tredjeplats kommer Skötbord Troll Royal Skötbyrå

  Vi har testat flertalet skötbord, och på en hedervärd tredjeplats hamnar Skötbord Troll Royal Skötbyrå. Detta är en skötbyrå som kombinerar både design och funktion, och det är något som vi uppskattar i det dagliga livet med småbarn.

  Troll Royal Skötbyrå är en stilfull möbel som kommer i tre olika färger – vit, silver och grå – vilket ger oss kunder möjlighet att anpassa den efter våra önskemål och smak. Utdragbara lådor under skötbordet ger en smart förvaringslösning, där barnets kläder och tillbehör kan förvaras nära till hands. Skötbyrån är försedd med en lådmatta, så att barnet kan ligga mjukt och skönt under blöjbytet.

  Måtten på skötbyrån är 93,6 centimeter hög, vilket är en bra höjd för att undvika belastning på ryggen när man står och sköter barnet. Dessutom är den tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den robust och tålig för att hålla länge.

  Sammanfattningsvis anser vi att Troll Royal Skötbyrå är en utmärkt investering för småbarnsföräldrar som vill ha en praktisk och stilren lösning för blöjbyten och förvaring.

  Kunglig bekvämlighet för ditt lilla troll Skötbyrå

  Fördelar

 • Lätt att rengöra: Troll Royal Skötbyrå är tillverkad av högkvalitativa material som är lätta att torka av och hålla rena, vilket gör det enkelt att underhålla renligheten när du sköter om ditt barn.
 • Praktisk förvaring: Denna skötbyrå har flera rymliga lådor och hyllor där du kan förvara ditt barns kläder, blöjor och andra skötar-tillbehör på ett organiserat och lättillgängligt sätt.
 • Säker och stabil konstruktion: Troll Royal Skötbyrå har en robust och säker design med avrundade hörn och en kraftig bältesanordning för att hålla ditt barn säkert och skyddat under skötseln.
 • Nackdelar

 • Dyr: Troll Royal Skötbyrå kan vara en dyr investering jämfört med andra Skötbord på marknaden.
 • Storlek: Den har en ganska stor och robust design, vilket kan vara svårt att passa in i mindre rum eller områden med begränsat utrymme.
 • 4. Cam Cam Copenhagen Harlequin

  Vi har testat Cam Cam Copenhagen Harlequin skötbord och vi är mycket nöjda med vår erfarenhet.

  Först och främst uppskattar vi att skötbordet är väggmonterbart. Detta gör det möjligt för oss att spara mycket golvutrymme i rummet och samtidigt ha skötbordet på en bekväm höjd. Dessutom är det enkelt att fälla upp och ned, vilket är mycket praktiskt när det inte behövs längre.

  En annan sak vi gillar är att skötbordet finns i tre olika färger – vit, grå och brun – vilket gör det enkelt att matcha med övriga möbler och inredning i rummet. Det ger även en något mer lyxig känsla.

  Något vi uppskattar mycket med Harlequin är dess funktioner. Den har en praktisk förvaringshylla för att förvara blöjor, våtservetter och andra nödvändigheter, vilket gör det mer bekvämt när det är dags att byta blöja.

  Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera Cam Cam Copenhagen Harlequin skötbord för alla som önskar ett snyggt skötbord med flera praktiska funktioner.

  Cam Cam Copenhagen Harlequin Skötbord med Stil och Funktion

  Fördelar

 • Snygg design: Cam Cam Copenhagen Harlequin skötbord har en vacker och stilren design med tidlösa Harlequin-rutor som gör att den passar väl in i de flesta hem.
 • Praktisk och funktionell: Detta skötbord har fördelen att den är funktionellt utformad med gott om förvaringsutrymme i form av hyllplan och lådor, vilket gör det enkelt att hålla ordning på alla bebissaker.
 • Hög kvalitet och säkerhet: Cam Cam Copenhagen Harlequin är tillverkad av hållbart och högkvalitativt trämaterial och har höga kanter på skötbordsytan för att säkerställa att din bebis ligger säkert under blöjbytet.
 • Nackdelar

 • Prisvärdhet: Cam Cam Copenhagen Harlequin skötbord kan vara dyrare än andra skötbord på marknaden, vilket kan göra det mindre tilltalande för vissa kunder som söker en mer budgetvänlig produkt.
 • Begränsad förvaring: Trots sin eleganta design, erbjuder Cam Cam Copenhagen Harlequin skötbord inte lika mycket förvaringsutrymme som andra skötbord. Det kan därför vara nödvändigt att komplettera med extra förvaringslösningar för att organisera alla barnets nödvändigheter.
 • 5. Oliver Furniture Wood

  Vi har testat Oliver Furniture Wood skötbord och här är våra erfarenheter och åsikter om produkten.

  Först och främst är det imponerande att skötbordet är väggmonterbart, vilket är perfekt för små utrymmen och ger en stabil och säker plats för att sköta barnet. Färgerna som finns att välja mellan är vackra, stilrena och passar fint in i olika typer av inredning – vit, grå, grön och rosa.

  För oss var det också viktigt med god förvaring och detta skötbord har utdragbara lådor där man lätt kan organisera och hitta allt man behöver för att byta babykläder eller blöjor.

  Slutligen är det viktigt att understryka att Oliver Furniture Wood skötbord är mycket funktionellt med användarvänlig design och högkvalitativ finish. Det är en smart och stilfull investering för föräldrar som vill ha en praktisk och vacker produkt för att underlätta vardagen och skapa en harmonisk miljö i hemmet.

  Oliver Furniture Wood Skötbord: Bekvämt och stilfullt för din baby

  Fördelar

 • Estetisk design: Oliver Furniture Wood skötbord har en elegant och tidlös design som passar perfekt i de flesta inredningsstilar.
 • Funktionalitet: Detta skötbord är mycket praktiskt med sina förvaringshyllor och lådor, vilket gör det enkelt att organisera och förvara alla nödvändiga tillbehör.
 • Hög kvalitet: Skötbordet är tillverkat av högkvalitativt trämaterial, som säkerställer lång hållbarhet och stabilitet.
 • Nackdelar

 • Dyrt: Oliver Furniture Wood skötbord kan vara ganska dyrt jämfört med andra skötbord på marknaden.
 • Tungt: Detta skötbord är tillverkat av trä, vilket kan göra det något tungt och svårt att flytta runt vid behov.
 • 6. Cam Cambio

  Vi har testat Cam Cambio, ett populärt och mångsidigt skötbord för den moderna föräldern. Med flera färgalternativ såsom svart, vit, silver, grå, brun, blå, röd, gul, orange, grön och rosa hittar man garanterat ett som passar perfekt i just sitt hem.

  Det hopfällbara och väggmonterade skötbordet ger en enkel och smidig förvaringslösning i mindre utrymmen, vilket är mycket uppskattat av trångbodda familjer. Dessutom är det mycket stabilt och säkert att använda, vilket vi värdesätter högt.

  En annan fördel med Cam Cambio är de öppna facken, som ger snabb tillgång till alla skötselartiklar och underlättar vår vardag betydligt. Dessutom kan vi stolt påpeka att produkten är både prisvärd och av hög kvalitet.

  Sammanfattningsvis kan vi rekommendera Cam Cambio för föräldrar som söker ett stilrent, praktiskt och säkert skötbord.

  Cam Cambio: Skötbordets kreativa revolution

  Fördelar

 • Stabil konstruktion: Cam Cambio har en robust och stabil design som ger trygghet för både dig och ditt barn när det är dags för blöjbyte.
 • Stort förvaringsutrymme: Skötbordet har flera praktiska hyllor och utrymmen för alla nödvändiga tillbehör, så att du har allt du behöver inom räckhåll.
 • Lätt att rengöra: Ytan på Cam Cambio är lätt att torka av och hålla ren, vilket gör att skötbordet alltid känns fräscht och hygieniskt för ditt barn.
 • Nackdelar

 • Kort förvaringsutrymme: Cam Cambio-skötbordet har begränsat förvaringsutrymme, vilket kan göra det svårt att organisera och få plats med alla nödvändiga tillbehör för att byta blöjor och vårda ditt barn.
 • Stabilitet och säkerhet: Vissa användare har rapporterat om att Cam Cambio-skötbordet kan kännas lite ostadigt, vilket ökar risken för att barnet rullar av eller att bordet tippar under användning. Det är viktigt att alltid vara uppmärksam och ha en hand på barnet när skötbordet används.
 • 7. Troll Väggskötbord

  Vi har testat Troll Väggskötbord, och vi är ganska imponerade över dess design och funktionalitet. Det här skötbordet är både hopfällbart och väggmonterbart, vilket gör det mycket flexibelt och lätt att använda i små utrymmen.

  Färgerna vit och grå passar de flesta inredningsstilar, och hyllplanen under skötbordet ger extra förvaringsutrymme för blöjor och våtservetter. När det är hopfällt blir bordet nästan omärkbart på väggen, vilket sparar plats och ger ett städat intryck.

  I vårt expertutlåtande anser vi att Troll Väggskötbord är ett utmärkt val för föräldrar som vill ha ett praktiskt och stilsäkert skötbord som tar liten plats i hemmet. Slutligen kan vi rekommendera detta produkten till alla som söker ett innovativt skötbord som förenar design och funktionalitet.

  Troll Väggskötbord: Smidigt Säkert Vackert Livsförändrande

  Fördelar

 • Platsbesparande design: Troll Väggskötbord är utformat för att fällas upp mot väggen när det inte används, vilket gör det perfekt för små utrymmen och ger mer golvyta tillgängligt för andra ändamål.
 • Stabil och säker konstruktion: Detta väggskötbord är tillverkat av högkvalitativa material och har en robust konstruktion, vilket ger en säker plats för att byta blöjor och kläder på ditt barn.
 • Lätt att rengöra: Ytan på Troll Väggskötbord är enkel att torka av och hålla ren, vilket är viktigt för att upprätthålla god hygien i barnets område.
 • Nackdelar

 • Dyrare alternativ: Troll Väggskötbord kan vara något dyrare än andra skötbord på marknaden, vilket kan påverka köpare med en tight budget.
 • Begränsad förvaring: Detta skötbord har förvaringshyllor, men de kanske inte rymmer lika mycket som skötbord med inbyggda lådor och skåp.
 • 8. Leander Classic

  Vi har testat Leander Classic Skötbord och vi måste erkänna att vi är mycket nöjda med produkten. Denna skötbord är verkligen en klassiker och det finns en anledning till varför den har blivit så populär.

  Först och främst finns det ett brett utbud av färger att välja mellan. Vi har sett Leander Classic i svart, vit, grå, brun, blå, grön och rosa, vilket innebär att det finns en färg för att matcha alla barnrum.

  En annan stor fördel är de utdragbara lådorna. Med 1 stora och 12 små lådor finns det gott om utrymme för förvaring av allt från blöjor och salvor till kläder och handdukar. Det är också väldigt enkelt att organisera alla lådorna eftersom de är separerade, vilket gör det lätt att snabbt hitta vad du behöver.

  Sammantaget skulle vi säga att Leander Classic Skötbord är en klok investering för alla föräldrar som letar efter en praktisk och stilren produkt för sitt barnrum.

  Leander Classic Skötbord: Bebisens lyxiga komfortzon

  Fördelar

 • Snygg design: Leander Classic skötbord har en elegant och modern design som enkelt smälter in i alla typer av inredningar.
 • Säker och stabil: Detta skötbord är tillverkat av högkvalitativa material och konstruktion som garanterar säkerheten och stabiliteten för ditt barn under blöjbyten.
 • Praktisk förvaring: Leander Classic skötbord erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla blöjor, kläder och andra nödvändigheter inom räckhåll.
 • Nackdelar

 • Dyrare än konkurrenterna: Leander Classic-skötbordet kan vara mer kostsamt jämfört med andra skötbord på marknaden, vilket kan göra det mindre attraktivt för vissa föräldrar.
 • Begränsade förvaringsmöjligheter: Skötbordet Leander Classic erbjuder inte lika mycket förvaringsutrymme som vissa andra modeller, vilket kan göra det svårare att organisera och förvara alla nödvändiga förnödenheter vid sidan av skötbordet.
 • 9. JLY Dream med Bad

  Vi har testat JLY Dream med Bad, en skötbord i färgerna vit och grå. Först och främst måste vi säga att designen är både elegant och funktionell, vilket passar perfekt i vårt moderna hem.

  När det kommer till golvyta och bekvämlighet är JLY Dream perfekt för oss. Den erbjuder gott om utrymme för både förälder och barn, och den integrerade badkaret sparar tid och ansträngning då vi enkelt kan bada vårt barn efter att vi bytt blöja. Dessutom är det extra förvaringsutrymme på sidorna väldigt användbart för att hålla blöjor och tvättlappar nära till hands.

  Materialvalen är verkligen av hög kvalitet, vilket bidrar till produktens hållbarhet och stabilitet samtidigt som vår lilla känner sig trygg och bekväm under blöjbytet. Vi är även imponerade över hur lätt det är att montera och rengöra skötbordet.

  Sammanfattningsvis har vi verkligen haft en positiv upplevelse med JLY Dream med Bad och rekommenderar det starkt till andra föräldrar som söker en funktionell och välbyggd skötbord med ett modernt utseende.

  JLY Dream Bad Skötbordets magiska fördelar

  Fördelar

 • Praktiskt kombinerat skötbord och badkar: JLY Dream med Bad är en multifunktionell produkt som erbjuder både ett skötbord och ett integrerat badkar, vilket gör det enkelt att sköta och bada ditt barn på samma plats.
 • Säker och stabil konstruktion: Skötbordet har en säker och stabil konstruktion med rejäla kanter samt en stoppad och vattentät skötmatta som ger ditt barn en bekväm och säker plats att ligga på under skötsel och bad.
 • Smart förvaring med hyllor och krokar: JLY Dream med Bad har inbyggda hyllor och krokar under skötbordet som ger praktisk förvaring av sköt- och badartiklar som blöjor, våtservetter och handdukar, och möjliggör att de lätt är till hands när du behöver dem.
 • Nackdelar

 • Utgången design: JLY Dream med Bad har en design som kanske inte är lika modern och funktionell som andra nyare modeller på marknaden.
 • Prisvärdhet: Denna produkt kan vara något dyrare än andra liknande produkter inom Skötbord-kategorin utan att erbjuda några extra funktioner eller fördelar.
 • Vanliga frågor om skötbord

  1. Vad är ett skötbord?

  Ett skötbord är en möbel där man lägger sitt barn för att byta blöja, klä på och av det eller tvätta det.

  2. Hur högt bör ett skötbord vara?

  Skötbordets höjd bör anpassas efter personen som använder det, men generellt är en bra höjd mellan 90-100 cm.

  3. Vilka material är vanliga för skötbord?

  Skötbord tillverkas ofta i trä, plast eller metall och har en mjuk madrass som kan vara täckt av plast eller tyg.

  4. Hur rengör man ett skötbord?

  Skötbordet kan rengöras med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel. Det är viktigt att torka av det noggrant efteråt för att undvika fukt och bakterietillväxt.

  5. Kan man ha ett skötbord med förvaring?

  Ja, många skötbord har inbyggd förvaring i form av hyllor, lådor eller krokar, vilket underlättar för att hålla ordning på alla saker som behövs vid blöjbyten och klädombyten.

  Sammanfattning: Bästa Skötbord

  Sammanfattningsvis framstår Troll Lux HM Skötbord som det överlägsna valet för föräldrar som är i behov av ett pålitligt och säkert skötbord för sina småbarn. Dess eleganta design, robusta material och praktiska funktioner gör det till det bästa skötbordet på marknaden. Om du letar efter en investering som kommer att underlätta din vardag som förälder och samtidigt sätta säkerhet och komfort i främsta rummet, är det självklart att Troll Lux HM Skötbord är det rätta valet för dig och din familj.

  Product Image

  Troll Lux HM Skötbord

  Emma Svensson - Profilbild

  Emma Svensson

  Emma är en erfaren barn- och familjereporter och föräldraskapsexpert med en passion för att hjälpa familjer att hitta högkvalitativa och säkra produkter och tjänster för sina barn. Hon är insatt i de senaste trenderna inom barnuppfostran och har en djup förståelse för hur man skapar en trygg och kreativ miljö för barn.

  Hennes personliga stil är stöttande, engagerad och kunnig. Emma strävar efter att ge föräldrarna tips och råd om hur man kan hantera de utmaningar som följer med föräldraskapet och skapa minnesvärda stunder tillsammans med barnen.
  testarallt logo
  Utforska testvinnare och välj med förtroende!
  Information
  Ansvarig utgivare:
  Gidleads AB
  Org Nr: 559270-7672
  Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
  © 2023 Gidleads AB