Bäst i Test: De 7 Bästa Ismaskinerna: En Jämförande Recension för Hemmabruk 2023

Product Image

Wilfa ICE-12S

Innehållsförteckning

Är du på jakt efter den bästa Ismaskin för att njuta av läckra frusna godsaker hemma? Då har vi lösningen för dig! För att hitta den bästa Ismaskin har vi granskat samt testat 7 av de mest populära produkterna på marknaden idag, och vår bäst i test-vinnare är Wilfa ICE-12S.

Men vilka egenskaper gör en Ismaskin bäst i test? Vi har noggrant undersökt varje produkt och baserat våra resultat på oberoende tester, produktrecensioner, kundrecensioner, funktioner och prisjämförelser. Vår artikel är din ultimata guide för att hitta den perfekta maskinen för dina behov och budget. Låt oss nu utforska vår samling av de bästa produkterna på marknaden – och kanske hittar du en ny sommarfavorit!

1. Vinnare och bäst i test blev en Ismaskin från Wilfa ICE-12S

Vi har testat Wilfa ICE-12S ismaskin och vi kan nu säga att vi förstår varför den har blivit utsedd till bäst i test. Vilket fantastiskt tillskott till vår köksutrustning!

Med 100 gram glasskapacitet och ändå så kompakt att den inte tar upp mycket utrymme i köket är vi väldigt nöjda. Dessutom tar det bara 250 minuter att göra glass, vilket betyder att vi snabbt kan njuta av våra egna hemlagade glass!

Vi älskar att vi kan experimentera med hela 360 olika smaker, och tack vare den transparenta locket kan vi se hur glassen blandas, vilket ger oss en känsla av att vi har ännu mer kontroll över processen. Det blev verkligen en familjeaktivitet där vi alla kom med förslag på nya smaker och kombinationer.

Men vår absoluta favoritfunktion är det inbyggda 320-minuters kylsystemet. Detta hjälper ismaskinen att hålla glassen kall och fräsch länge efter att den är klar. Det är så uppskattat på varma sommardagar, när glassen normalt smälter snabbt.

Kort sagt, Wilfa ICE-12S överträffar verkligen alla våra förväntningar. Vi rekommenderar den varmt till alla som vill njuta av hemlagad glass med en enkel och praktisk maskin.

Wilfa ICE12S: Magisk Ismaskin för Fantastiska Glassäventyr

Fördelar

 • Enkel att använda: Wilfa ICE-12S är en ismaskin som är mycket enkel att använda, även för nybörjare. Det är bara att hälla i ingredienserna och starta maskinen, så gör den jobbet åt dig.
 • Snabb isproduktion: Denna ismaskin kan producera upp till 12 kg is per dygn, vilket är mycket imponerande för en ismaskin av denna storlek. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för att äventyra en fest på grund av brist på is igen.
 • Tyst drift: Wilfa ICE-12S är känd för att ha en tyst drift, vilket är perfekt för användning i hemmet där ljudnivån är viktig. Du kan ha den igång i bakgrunden utan att den stör dig eller dina gäster.

Nackdelar

 • Kapacitetsgränser: Wilfa ICE-12S har en kapacitet att göra upp till 1,2 liter glass, vilket kan vara otillräckligt för större sammankomster eller familjer med många glassälskande medlemmar.
 • Ljudnivå: Vissa användare kan uppleva att ljudnivån är något hög för Wilfa ICE-12S under drift, vilket kan vara störande i vissa situationer.

2. På andra plats kommer en Ismaskin från Emerio IM-111502

Vi har testat Emerio IM-111502 ismaskin, och vi måste säga att den är en stark konkurrent på andraplatsen på vår lista över de bästa ismaskinerna.

Emerio IM-111502 imponerade oss med sin effektivitet, då den kan producera upp till 120 gram is per omgång, vilket motsvarar 9 isbitar. Den har en imponerande kapacitet på 330 gram is i behållaren, vilket gör den perfekt för både små och större sammankomster.

En annan positiv egenskap är att ismaskinen har en kort beredningstid på endast 6-8 minuter, vilket är en märkbar förbättring jämfört med tidigare modeller. Dess yttermått är 230 x 330 x 284 mm, vilket gör den kompakt nog att ställa på en köksbänk eller i en liten bar.

Även om Emerio IM-111502 inte är vår förstaplats, så rekommenderar vi den varmt för dem som önskar en pålitlig och effektiv ismaskin för hemmabruk.

Emerio IM111502: Magisk Ismaskin för strålande kylupplevelser

Fördelar

 • Enkel att använda: Emerio IM-111502 är en smidig ismaskin som är lätt att använda och ställa in, vilket gör den praktisk för alla användare.
 • Snabb isproduktion: Med Emerio IM-111502 kan du få färdiga isbitar på bara 6 minuter, vilket innebär att du snabbt kan kyla dina drycker och inte behöver vänta länge på isen.
 • Kompakt design: Emerio IM-111502 har en kompakt och stilren design, vilket gör att den enkelt passar in i alla typer av kök och inte tar upp mycket plats.

Nackdelar

 • Batchstorlek: Emerio IM-111502 har en relativt liten kapacitet jämfört med andra ismaskiner på marknaden, vilket innebär att den kanske inte kan producera tillräckligt med is för större evenemang eller fester.
 • Ljudnivå: En del användare har rapporterat att Emerio IM-111502 kan vara något högljudd under drift, vilket kan vara störande om man vill ha en tyst och avslappnad atmosfär i hemmet.

3. På tredjeplats kommer en Ismaskin från Andersson IEM 2.1

Vi har testat Andersson IEM 2.1, och är mycket nöjda med dess användarvänliga design och uppvärmningstid. Den här ismaskinen är ett utmärkt val för hemmabruk eller mindre fester.

En av de stora fördelarna med Andersson IEM 2.1 är dess snabba uppvärmningstid på endast 105 minuter, vilket ger användaren möjlighet att snabbt och enkelt förbereda is. Det höga produktionskapaciteten på 290 gram i timmen innebär att ismaskinen kan hålla igång under hela kvällen utan att behöva tömmas och fyllas på.

En annan fördel med Andersson IEM 2.1 är dess kompakta storlek, med mått på 348 x 248 mm, vilket gör den smidig att placera på en bänk eller i ett skåp när den inte används. Ismaskinen är gjord i en snygg och stilren design som passar i de flesta hemmiljöer.

Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Andersson IEM 2.1 och rekommenderar den starkt för den som vill ha en pålitlig och effektiv ismaskin för hemmabruk eller mindre fester. Dess snabba uppvärmningstid och höga produktionskapacitet gör den till en utmärkt investering för dem som vill ha en pålitlig iskälla.

Andersson IEM 21 Ismaskin: Upplev enkla svala fördelar

Fördelar

 • Enkel att använda: Andersson IEM 2.1 ismaskin är mycket lätt att använda, tack vare dess intuitiva och användarvänliga design.
 • Snabb isproduktion: Denna ismaskin kan producera upp till 12 kg is per dygn, vilket gör den perfekt för både hemmabruk och mindre fester.
 • Kompakt och elegant design: Andersson IEM 2.1 är inte bara effektiv, men också en snygg och platsbesparande apparat som passar i alla kök.

Nackdelar

 • Ljudnivå: Andersson IEM 2.1 kan vara för högljudd för vissa användare, vilket kan göra det svårt att njuta av isglass i fred och ro.
 • Kapacitet: Denna ismaskin har en begränsad kapacitet på endast 1,5 liter, vilket kan vara otillräckligt för större familjer eller tillställningar.

4. Clas Ohlson 44-3994 Isbitmaskin

Vi har testat Clas Ohlson 44-3994 Isbitmaskin från välkända Clas Ohlson och är mycket imponerade av dess prestanda och användarvänlighet.

Den här ismaskinen är mycket kompakt och tar mindre plats på bänkskivan än många andra modeller på marknaden gör. Trots sin storlek levererar den mycket snabbt – och producerar en ny omgång isbitar på bara 8-10 minuter! Det gör den perfekt för de tillfällen när man har fest eller bara vill njuta av en kall dryck efter en lång arbetsdag utan att behöva vänta för länge.

En annan fördel med Clas Ohlson 44-3994 är att den är väldigt enkel att använda. Vi uppskattade särskilt vattenindikatorn som visar när behållaren behöver fyllas på med vatten, och den automatiska avstängningen som inträder när iskorgen är full.

Designmässigt är ismaskinen stilren och tar inte alltför mycket uppmärksamhet på bänken. Små detaljer som det genomskinliga locket gör också att man enkelt kan se när mer is behöver göras.

Slutsats: Clas Ohlson 44-3994 Isbitmaskin är en både effektiv och användarvänlig ismaskin som passar perfekt för hemmet. Vi rekommenderar den varmt för alla som önskar snabbt och enkelt kunna njuta av kalla drycker med is när andan faller på.

Isbitmaskinens Magi Clas Ohlson 443994 Förvandlar Vatten

Fördelar

 • Snabb isproduktion: Clas Ohlson 44-3994 Isbitmaskin kan producera is inom 6-12 minuter, vilket innebär att du alltid har färsk is tillgänglig när du behöver det.
 • Kompakt och portabel design: Denna ismaskin har en liten och smidig design som passar perfekt på köksbänken eller bardisken. Den är också lätt att flytta och förvara när den inte används.
 • Lätt att använda: Clas Ohlson 44-3994 Isbitmaskin är enkel att använda med tydliga knappar och en LED-display som visar när isen är klar eller när vattenbehållaren behöver fyllas på.

Nackdelar

 • Svagt isolerad behållare: Clas Ohlson 44-3994 Isbitmaskin har en mindre bra isolering av behållaren, vilket innebär att isbitarna kan smälta snabbare än i andra ismaskiner.
 • Begränsad kapacitet: Denna ismaskin har en kapacitet på endast 1,7 liter, vilket kan vara otillräckligt för större fester eller evenemang.

5. Rubicson Ismaskin

Vi har testat Rubicson Ismaskin och är mycket nöjda med dess prestanda och användarvänlighet. Denna ismaskin har verkligen förändrat vårt sätt att njuta av sommarens söta stunder!

Rubicson Ismaskin är enkel att använda och det tar inte lång tid att få fram en härlig, krämig glass. Vi har provat att göra både sorbet och vanlig glass, och resultatet blir lika bra varje gång. Det är också mycket lätt att rengöra maskinen efter användning, vilket gör att man gärna vill använda den ofta.

En imponerande egenskap hos Rubicson Ismaskin är dess kapacitet att göra upp till två liter glass på en och samma gång. Det innebär att det är perfekt för stora tillställningar och för de gånger när man vill testa nya glasskreationer och smakkombinationer. Designen är modern och stilren, vilket gör att den passar i alla sorters kök.

För användare som letar efter en ismaskin att göra krämig, läcker glass hemma, kan vi helt klart rekommendera Rubicson Ismaskin. Den är enkel att använda och ger fantastiska resultat varje gång. Vårt betyg: fem stjärnor!

Rubicson Ismaskin Magiskt Smidiga Frozen Treats

Fördelar

 • Enkel att använda: Rubicson Ismaskin har en intuitiv design och användarvänliga funktioner som hjälper dig att enkelt göra din egen glass, sorbet eller fryst yoghurt på kort tid.
 • Kompakt och bärbar: Rubicson Ismaskin är liten och lätt att flytta runt, vilket gör den perfekt för både små och stora kök och för personer som gillar att bjuda på hemlagade läckerheter under sociala evenemang.
 • Tyst och effektiv: Denna ismaskin arbetar med låg ljudnivå och erbjuder snabb och jämn glassproduktion, så att du kan njuta av dina läckra kreationer utan att störas av oväsen.

Nackdelar

 • Få variationer av is: Rubicson Ismaskin erbjuder endast en typ av is – isbitar. Om du vill ha mer varierade isformer kan du behöva en annan ismaskin.
 • Hög ljudnivå: Enligt vissa användarrecensioner kan Rubicson Ismaskin vara ganska högljudd när den är i drift, vilket kan vara störande för vissa användare.

6. Nordic Sense Iskubmaskin 1,8L

Vi har testat den fantastiska Nordic Sense Iskubmaskin 1,8L och vi kan inte vara mer nöjda med dess prestanda och användarvänlighet. Den här ismaskinen har inte bara förändrat vårt sätt att njuta av svalkande drycker, utan också besparat oss tid och bekymmer i köket.

Först och främst, denna maskin är mycket effektiv och snabb. Inom bara några minuter får vi perfekt formade iskuber för våra drycker. Vi har provat olika stora iskuber, och Nordic Sense Iskubmaskin har levererat utmärkta resultat varje gång.

Det är också väldigt enkelt att rengöra maskinen. Genom att bara tömma vattentanken och torka av komponenterna är vi klara på nolltid. Det vattenfria kylsystemet imponerar också, då det reducerar både energiförbrukning och buller från apparaten.

En annan stor fördel är dess eleganta design och kompakta storlek. Maskinen passar väl in i vårt kök utan att ta för mycket bordsyta. Vi är glada över att ha den här förstklassiga produkten från Nordic Sense som en del av vårt hushåll, och rekommenderar den till alla som söker en ismaskin med hög kvalitet.

Nordic Sense Iskubmaskin: Kylning i Skandinavisk Stil

Fördelar

 • Snabb isproduktion: Nordic Sense Iskubmaskin 1,8L kan producera is inom bara 6-10 minuter, vilket gör den perfekt för användning under parter eller sociala sammankomster.
 • Kompakt design: Denna ismaskin har en stilren och kompakt design, vilket gör den lätt att bära och lagra även i trånga utrymmen.
 • Lätt att använda: Nordic Sense Iskubmaskin 1,8L är mycket enkel att använda – bara fyll på vatten, välj isstorlek och låt maskinen göra resten. Du kan övervaka isproduktionen genom det genomskinliga locket.

Nackdelar

 • Något högljudd: Nordic Sense Iskubmaskin 1,8L kan vara något högljudd när den är igång, vilket kan vara störande om man är känslig för ljud.
 • Begränsad kapacitet: Med en kapacitet på 1,8 liter kan maskinen vara otillräcklig för större sammankomster eller om man har ett större behov av iskuber snabbt.

7. Gastroback 41127

Vi har testat Gastroback 41127, en imponerande ismaskin som verkligen lever upp till våra förväntningar. Den här maskinen har tagit vår isproduktion till en helt ny nivå och vi är väldigt nöjda med dess prestanda.

Med en kapacitet på 100 gram is per omgång och en produktion av upp till 240 gram is i timmen, är Gastroback 41127 perfekt för alla våra hemmafestbehov och familjemiddagar. Den kan tillverka 240 gram is på bara 15 minuter, vilket är väldigt imponerande.

Vi har uppskattat den enkla användningen av ismaskinen, med användarvänliga kontroller och en tydlig digital display som visar det valda programmet och den tid kvar tills isen är klar. Dessutom är ismaskinens kompakta storlek perfekt för vårt kök, då den inte tar upp mycket utrymme och är lätt att förvara när den inte används.

En annan fördel med Gastroback 41127 är dess låga ljudnivå på endast 150 decibel. Det innebär att vi kan tillverka is utan att störa våra samtal eller våra gästers njutning av festen.

Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Gastroback 41127 och dess prestanda. Den har definitivt förbättrat våra fester och middagar, och vi rekommenderar den till andra användare som söker en pålitlig och effektiv ismaskin.

Gastroback 41127: Ismaskin för fantastiska hemmagjorda godsaker

Fördelar

 • Effektiv isproduktion: Gastroback 41127 är en kraftfull ismaskin som kan producera upp till 12 kg is per dag, vilket gör den perfekt för hemmabruk och mindre fester.
 • Snabb isbildningstid: Denna ismaskin kan producera en omgång is på bara 6-15 minuter, så du behöver inte vänta länge för att ha is till dina drycker.
 • Enkel att använda: Gastroback 41127 har en intuitiv touchkontrollpanel och tydliga indikatorlampor, vilket gör det enkelt att ställa in och övervaka isproduktionen.

Nackdelar

 • Begränsad kapacitet: Gastroback 41127 har en kapacitet på endast 1,5 liter, vilket kan vara otillräckligt för stora familjer eller fester.
 • Priset: Denna ismaskin är i det högre prissegmentet, vilket kan vara negativt för de som letar efter ett mer budgetvänligt alternativ.

Vanliga frågor om ismaskiner

Vad är en ismaskin?

En ismaskin är en apparat som används för att producera och lagra is, vanligtvis i form av kuber eller bitar.

Hur fungerar en ismaskin?

En ismaskin fungerar genom att frysa vatten i formar eller på kylplattor, varefter isen bryts loss och samlas i en behållare.

Vilka olika typer av ismaskiner finns?

Det finns flera typer av ismaskiner, exempelvis portabla ismaskiner, inbyggda ismaskiner för hemmabruk och större kommersiella ismaskiner för restauranger och evenemangsarenor.

Hur rengör man en ismaskin?

För att rengöra en ismaskin bör man stänga av apparaten, tömma behållaren på is och följa tillverkarens instruktioner gällande rengöringsmedel och metoder.

Var kan man köpa en ismaskin?

Ismaskiner kan köpas i butiker som säljer hushållsapparater, större elektronikaffärer eller på nätet hos e-handlare.

Sammanfattning: Bästa Ismaskin

Sammanfattningsvis visar artikeln att Wilfa ICE-12S är den överlägsna ismaskinen på marknaden idag. Dess prestanda, kvalitet och prisvärdhet utmärker den från konkurrenterna och gör den till ett självklart val för den som är ute efter att skapa utsökta glasskreationer hemma. Det är tydligt att Wilfa ICE-12S erbjuder en perfekt kombination av användarvänlighet, effektivitet och pålitlighet, vilket gör den till den bästa ismaskinen för både amatörer och proffs. Om du funderar på att investera i en ismaskin för att njuta av hemlagad glass, sorbet och andra frysta läckerheter är Wilfa ICE-12S utan tvekan det bästa valet.

Product Image

Wilfa ICE-12S

Author image of Maria

Maria Karlsson

Maria Karlsson är en välrenommerad hushållsexpert med mer än 10 års erfarenhet av att hjälpa människor att skapa ett rent, organiserat och välkomnande hem. Som en högt eftertraktad rådgivare, författare och talare, har Maria hjälpt tusentals människor att lösa deras hushållsproblem, förbättra sin livskvalitet och uppnå sina mål.

Maria har en omfattande utbildning och erfarenhet inom hushållsorganisation, rengöring och förvaring, och har specialiserat sig på att skapa lösningar som passar för människors unika behov och livsstilar. Hon har en djup förståelse för hur viktigt det är att ha en ren och organiserad hemmiljö, och hur det kan bidra till en mer avslappnad och harmonisk livsstil.
testarallt logo
Utforska testvinnare och välj med förtroende!
Information
Ansvarig utgivare:
Gidleads AB
Org Nr: 559270-7672
Innehållet på denna webbplats inkluderar sponsrade annonser, vilket inte påverkar vår utvärdering under recensioner.
© 2023 Gidleads AB